psiulka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Toś zaraz chyba odfrunie dzięki temu ogonowi. :diabloti: Nie ma wersji z głosem? :razz: Quote
Bzikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ładnie ładnie :) Ogon jak jakieś śmigło jej lata :evil_lol::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Hihi ta piątka to raczej dziesiątka :lol: Super Wam to wszystko idzie :) uwielbiam Wasze filmiki, Toś jest taka radosna :loveu: Quote
Shel Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ty wiesz co ja o niej sądzę :diabloti::loveu: Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER]Jaka utalentowana :diabloti::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
Sallcia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jak nagrywacie bez głosu?:diabloti: Suczydło świetnie sobie radzi!:loveu: Czekam na więcej filmików!;) Quote
Illusion Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Bzikowa']Ładnie ładnie :) Ogon jak jakieś śmigło jej lata :evil_lol::loveu:[/quote] Niedługo będę musiała w jakieś lotnisko zainwestować :lol:. [quote name='Cambel&Megi']Hihi ta piątka to raczej dziesiątka :lol: Super Wam to wszystko idzie :) uwielbiam Wasze filmiki, Toś jest taka radosna :loveu:[/quote] Tośka czasem aż za bardzo się stara, no i w przypadku "piątki" można to właśnie zaobserwować :lol:. Pewnie z czasem "samo" wypracuje się przybijanie jedną łapą. [quote name='Shel']Ty wiesz co ja o niej sądzę :diabloti::loveu:[/quote] :cool3: [quote name='Martunia']Ale zdolniacha. :D ;)[/quote] [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Jaka utalentowana :diabloti::loveu::loveu:[/CENTER] [/quote] Dziękujemy :). [quote name='deer_1987']Dawno u nas nie bylas :P[/quote] Postaram się do Was częściej zaglądać :oops:. Ale się dzisiaj na Tośkę zdenerwowałam :mad:. Babsztyl rano obraził się na śniadanie, więc postanowiłam trochę ją przegłodzić, no i podziałało, dopiero po południu znów jej wsypałam karmę i zjadła :evil_lol:. Spadam piec ciasto :eviltong:. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nowy baner......świetny :D :D Jakie ciasto ? :cool: Quote
Illusion Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Sallcia']Jak nagrywacie bez głosu?:diabloti: Suczydło świetnie sobie radzi!:loveu: Czekam na więcej filmików!;)[/quote] W opcjach telefonu mam możliwość wyłączenia głośnika :). Dziękujemy ;). [quote name='Czarna_Owieczka']Nowy baner......świetny :D :D Jakie ciasto ? :cool:[/quote] Dziękuje :oops:. Szarlotka prawdopodobnie :cool3:. [quote name='Feigned']ale ten slalom jej super wychodzi :loveu: piątka zreszta też :cool3: zdolniacha z niej. :razz::loveu:[/quote] Dziękujemy :). Quote
Feigned Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ale ten slalom jej super wychodzi :loveu: piątka zreszta też :cool3: zdolniacha z niej. :razz::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='RCookie']Tośka czasem aż za bardzo się stara, no i w przypadku "piątki" można to właśnie zaobserwować :lol:. Pewnie z czasem "samo" wypracuje się przybijanie jedną łapą. [/quote] Oj znam to, znam...:lol: banner cudny :) Quote
taxelina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Smacznego ciasta!! pieklam na nasza rocznice slubu ciasto zebra :D Quote
Shetanka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 RCookie, poraz kolejny zachwyca mnie Twoja grafika :loveu::loveu::loveu: Quote
Illusion Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Oj znam to, znam...:lol: banner cudny :)[/quote] Nie ma to jak pies działający na przyspieszonych obrotach :evil_lol:. Z jednej strony fajnie patrzeć jak się angażuje, cieszy itd., ale czasem mogłaby trochę przystopować i się bardziej skupić :lol:. Teraz uczę ją cofania, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :modla:. [quote name='deer_1987']Smacznego ciasta!! pieklam na nasza rocznice slubu ciasto zebra :D[/quote] Dziękuje, ciasto już zagniecione, jutro pewnie mama wrzuci je do piekarnika :cool3:. [quote name='Martunia']Cud banner. :loveu:[/quote] [quote name='anitaaa i bartis']banner super jest :loveu:[/quote] [quote name='Shetanka']RCookie, poraz kolejny zachwyca mnie Twoja grafika :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękuję, miło czytać takie posty :). Quote
Samturia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jakie Ty robisz bannery! <padłam> P.S. ja chcę potem ciasto ;P Quote
Czarna_Owieczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='RCookie'] Szarlotka prawdopodobnie :cool3:. [/QUOTE] mniam :sabber: Masz jakiś focisze? :cool3: Quote
Shetanka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ciasto już pewnie zrobione (i zjedzone :evil_lol: ) a teraz foteczki ;) Quote
groszek83 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Cześć ciasteczkowa;) Tosia ze śmigłem też mi sie podoba:evil_lol: Quote
Shetanka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dzień dobry, no w sumie to już prawie dobry wieczór, przychodzimy i o fotki prosimy :lol: Quote
Recommended Posts