Illusion Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Pusiakowa napisał(a):zdolna psinka :cool3: to fajnie, ze zaczyna sie bawic zabawkami w koncu beda jakies fotki zabawkowe :loveu::multi: Wymiziaj ode mnie ten slodki pychol :p Zabawowych zdjęć nie będzie, bo na razie ciężko to wszystko nazwać prawdziwą zabawą, ale jak już się uda to zdjęcia na pewno dam :). Feigned napisał(a):RCookie, klikerem uczysz? :eviltong: fajny masz avatar :cool3: czekamy na footy :loveu: Tak, klikerem :). Dziękuję, koleżanka znalazła i sobie przerobiłam :lol:. anitaaa i bartis napisał(a):Witamy :multi: może jakieś fotki?? :razz: Nadal nie :shake:. I w sumie wątpię, że jakieś z aparatu będą, bo mój ojciec ciągle przekłada zgranie swoich zdjęć na komputer :mad:. Dzisiaj zamówiłam małej rybnego TOTW, cztery puszki Evanger's (na próbę, bo jeszcze tego wynalazku nie kupowałam :cool3:), różne przysmaki i... dwa dyski, mam nadzieję, że się jej spodobają. Quote
Illusion Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Ukłony, których nadal się uczymy. YouTube - Ukłony Quote
Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 śliczna :loveu: dobrze jej idą te ukłony :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Fajowy ten filmik, Tosia próbuje robić wszystko naraz :loveu::loveu: I jak ona wysoko skacze!!! :crazyeye: Quote
Illusion Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Trzeba przyznać, że skoczny z niej pies :lol:. Mam jeszcze filmik z wchodzeniem do pudełka. Wydaje mi się, że Tośka myśli, że musi w nim usiąść, a nie po prostu wsadzić cztery łapy :hmmmm:. YouTube - Wchodzenie do pudełka Quote
Bewarka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ale ma energii :-o Czy te filmiki nie są w przyśpieszonym tempie? :lol: No nic tylko do miniagility startować :D Quote
Bzikowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Justys95 napisał(a):Czy te filmiki nie są w przyśpieszonym tempie? :lol: też miałam takie wrażenie :lol: agility koniecznie! :cool1: Quote
Aga&Ganja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ależ to ruchliwe! Wchodzenia do pudła- niezłe! :lol::cool3: Quote
Feigned Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 to MUSI być w przyspieszonym tempie :eviltong: jak ona może tak szybko machać ogonem ? :D Quote
Bartiśkowa_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ojej ale szybka ona jest :crazyeye: a ile energii ma mojemu jak się chce do mnie przyjść to sie cieszę bo to taki leń :cool3: Quote
groszek83 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://i39.tinypic.com/2872c5y.jpg ja już nie będe po raz setny pisać że zdolna bestyja z Tosi:loveu::evil_lol: Witanko;) Quote
jmw Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ona to normalnie huragan jakiś, tyle energii ma ;) Panienka śliczna moja nowa idolka :cool1: Quote
Illusion Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Justys95']Ale ma energii :-o Czy te filmiki nie są w przyśpieszonym tempie? :lol: No nic tylko do miniagility startować :D [quote name='Bzikowa']też miałam takie wrażenie :lol: agility koniecznie! :cool1: Zastanowię się jeszcze z tym agility :eviltong:. W sumie nie ma za bardzo sensu, żeby cały czas pokonywała krótkie tory w ogródku (niestety, na bardziej złożone nie mam miejsca), więc mogłybyśmy się poduczyć danych przeszkód, a potem może byśmy się gdzieś zapisały, ale jakoś wątpię w powodzenie tego planu :lol:. [quote name='NUTELLASTELLA']Ależ to ruchliwe! Wchodzenia do pudła- niezłe! :lol::cool3: Jak dobrze pójdzie, to mała będzie wchodzić do zakrętki od butelki :diabloti:. [quote name='Feigned']to MUSI być w przyspieszonym tempie :eviltong: jak ona może tak szybko machać ogonem ? :D W jej przypadku to dosyć normalne ;). [quote name='anitaaa i bartis']ojej ale szybka ona jest :crazyeye: a ile energii ma mojemu jak się chce do mnie przyjść to sie cieszę bo to taki leń :cool3: Też się czasem dziwię, w domu to zupełnie inny pies :hmmmm:. [quote name='groszek83']http://i39.tinypic.com/2872c5y.jpg ja już nie będe po raz setny pisać że zdolna bestyja z Tosi:loveu::evil_lol: Witanko;) Witamy :multi:. [quote name='Sarah']Ona to normalnie huragan jakiś, tyle energii ma ;) Panienka śliczna moja nowa idolka :cool1: Dziękujemy :). Quote
Kasia&Rika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja proponuje nauczyć ją skakać z 50m do szklanki wypełnionej wodą:diabloti: I nawet się nie zdziwię jak ci się uda. Tosia jest niesamowita. Quote
Samturia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hej ;) http://i39.tinypic.com/2872c5y.jpg niezły look ;) Quote
Feigned Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Shel']Kiedy nowe fotki? :razz:[/quote] o to samo chciałam zapytać :cool3: Quote
Illusion Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Kasia&Rika']Ja proponuje nauczyć ją skakać z 50m do szklanki wypełnionej wodą:diabloti: I nawet się nie zdziwię jak ci się uda. Tosia jest niesamowita. Dobry pomysł, kiedyś spróbuję ją tego nauczyć :evil_lol:. [quote name='deer_1987']ja sie witam ;) [quote name='Samturia']Hej ;) http://i39.tinypic.com/2872c5y.jpg niezły look ;) Witamy! :multi: [quote name='Shel']Kiedy nowe fotki? :razz: [quote name='Feigned']o to samo chciałam zapytać :cool3: Jak zrobię to na pewno wrzucę, a kiedy zrobię? Tego nie wiem, w ogóle to co wychodzi aparatem w moim telefonie ciężko nazwać mi zdjęciami :lol:. W tym tygodniu postaram się o jakieś filmiki, np. z przybijania piątki :cool3:. Quote
psiulka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bosz, ale Tosinka wariuje na tych filmikach. :loveu: A ogon tylko chodzi prawo-lewo, prawo-lewo. :loveu: Czekamy na resztę filmików! A zdjęciami z telefonu nie pogardzimy. :evil_lol: Quote
Illusion Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dzisiejszy filmik :cool3: YouTube - "Piątka" Quote
Illusion Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dziękujemy :). Nie mam wersji z dźwiękiem, bo nagrywam bez dźwięku :evil_lol:. Quote
Illusion Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Nie ma to jak skaczące posty :angryy: YouTube - Slalom między nogami Quote
Recommended Posts