jmw Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 o, widzę Tosik na śniegu :eviltong: a dużo go u was? u mnie masakrycznie dużo, dzisiaj cały dzień padało i nadal pada :-o :loveu: Quote
LadyK Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 RCookie jaki ty masz aparat, bo fajne zdjęcia wychodzą :loveu: Ponawiam :razz: Quote
Illusion Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Czarna_Owieczka']http://i41.tinypic.com/smuhco.jpg aaaa :loveu: słodko :] Jaka to sztuczka? :razz: Powiem dopiero jak się nauczymy :eviltong:. [quote name='Sarah']o, widzę Tosik na śniegu :eviltong: a dużo go u was? u mnie masakrycznie dużo, dzisiaj cały dzień padało i nadal pada :-o :loveu: W niektórych miejscach więcej, w innych mniej ;). Toś lubi śnieg, ale z umiarem, więc teraz nawet bardziej się cieszę, że nie mamy jakiegoś ogromu śnieżnego puchu. Quote
Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 To ostatnie foto jest takie 'magiczne'. :loveu: Quote
Illusion Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Nie mam zdjęć, ale dzisiaj na spacerze nagrałam filmik :cool3:. Wstawię go jak będę miała więcej czasu :). Strasznie zmarzłam, z resztą nie tylko ja, bo Tośka tak samo. Było jej tak zimno, że co chwila szła na trzech łapach co dość komicznie wyglądało :lol:. Quote
Bzikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 śliczne zdjęcia :) czekamy na filmik!! :loveu: Quote
Pusiakowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Hej!:multi: wsio nadrobione :) http://i41.tinypic.com/smuhco.jpg slodziutko! :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Filmik, który miałam wrzucić ;) Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Przedstawia on jak zazwyczaj wyglądają stosunki między Toś a Molly... No i zdjęcia "nieuchwytnej" z dzisiejszego spaceru :lol: Quote
Bzikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 A co to za drugi pies na filmiku? :cool3: Toś nieuchwytna ale różowe szeleczki widać :evil_lol::loveu: Quote
Illusion Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Molly, czyli przygarnięta "pudlica" koleżanki ;). Szelki są czerwone :eviltong:, od czerwca zbierałam się do uprania ich i dopiero kilka dni temu w końcu za to się wzięłam i wyglądają jak nowe :loveu:. Szkoda, że zdjęcia takie brzydkie wyszły... ale powoli zbliżało się ku zachodowi słońca, które i tak ukryło się za chmurami :angryy:. Quote
Martunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ale sobie poszalała... :cool3: Ucieszona ze śniegu. :D Quote
Bartiśkowa_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Tosieńka szybka widze i trudno ją uchwycić :evil_lol: Quote
Illusion Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Tosieńka szybka widze i trudno ją uchwycić :evil_lol: Szybka i wściekła :evil_lol:. Wczoraj o 22:00 zaczęłam uczyć ją proszenia (lub "brawo") na komendę, tak naprawdę to ona to świetnie potrafi, ale nie wtedy, kiedy każę jej to zrobić i co ciekawe wcale tak łatwo jej to nie przychodzi (tj. machanie łapami na komendę). Ostatnio jakoś nie bardzo miała ochotę na naukę w domu, na dworze zupełnie inaczej wszystko jej szło i zauważyłam, że najlepiej uczyć ją w domu wtedy, kiedy ona w ogóle się tego nie spodziewa. Pisałam już, że zrobiłam listę ze sztuczkami, które już umiemy i tymi, których zamierzamy się nauczyć? :lol: Mam nowy avatar :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Szybka Tosieńka...lisa też ciężko złapać w obiektywie...jak dostanie głupawki, to nie ma szans :evil_lol: avatar genialny :klacz: :loveu: pokaż tę listę :cool3: Quote
Illusion Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ;) siad [+] leżeć [+] do mnie [+] nie wolno [+] zostań (z pozycji siad i leżeć) [+] obroty [+] turlanie się [+] czołganie się [+] hop do góry [+] hop przez coś [+] hop na ręce [+] hop na plecy [+] "wstydź się" [+] "A kuku!" [+] slalom między nogami [+] "szukaj" [+] Wchodzenie do pudełka >> miski [-] Odbijanie od ciała [-] Wskakiwanie na stopy [-] Low ten (obie łapy przybijają na dół) [-] Poruszanie się do tyłu [-] Piątka [-] Ukłon [-] Poproś [-] 'Moon-walk' (posuwanie się do tyłu, przednie łapy w ukłonie) [-] Wchodzenie do pudełka (i innych przedmiotów), odbijanie od ciała i proszenie ("brawo") jest w trakcie szlifowania. Podejrzewam, że część z tych sztuczek nie wypali, ale zapisałam je sobie na wypadek, jakbym już nie miała pomysłów czego by Toś nauczyć, większość znalazłam na stronie listy klikerowej. Jak już nauczymy się wszystkiego z listy wyżej to zacznę masowo przeglądać filmiki na YT :lol:. Dzisiejszy rysunek, który może zostanie pokolorowany w PS'ie :lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Noo ładna lista :klacz: brawa dla Ciebie za zapał do pracy z psem! życzę powodzenia w dalszym szkoleniu i czekam na efekty pokazane na YT. :) swoją drogą chyba też taką listę zrobię :evil_lol: rysunek fajny, jestem ciekawa, jaki wyjdzie z PS'a... :razz: Quote
Recommended Posts