Bartiśkowa_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 doberman jest świetny :evil_lol: wogule wszytskie są super Quote
Martunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja się przyłączę do osób zachwycających się tymi obrazkami. :D Świetne są!!! Quote
Mysha792 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 nie było mnie tu od południa i tyle już zapisane! :crazyeye: Tosia wariatunia kochana, świetny filmik :cool3: a zdjęcia jak zwykle rewelacja, słodziaśna psina :loveu: RCookie, ja moge tylko pozazdrościć photoshopa :) ja mam orginałke ale troszke starą z bodajże '91 roku. Tak to Corel i te inne trzeba sobie radzić jakoś :roll: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Mysha792, świetny bannerek. miałabyś czas zrobić i dla mnie? :cool3::cool3: a ja korzystając z tej sposobności ZAPRASZAM DO GALERII! :cool3::loveu: Quote
Bzikowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Mnie też bardzo się podobają Twoje prace! :) Zwłaszcza,że dla mnie to po prostu czarna magia. Szkoda, że westika nie zrobiłaś takiego :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Bzikowa napisał(a):Mnie też bardzo się podobają Twoje prace! :) Zwłaszcza,że dla mnie to po prostu czarna magia. Szkoda, że westika nie zrobiłaś takiego :evil_lol: nie martw się. Dla mnie to też czarna magia... :lol::lol: Quote
Illusion Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 (edited) NUTELLASTELLA napisał(a):a mi się to jakoś podoba! http://i43.tinypic.com/2gubaeo.png :loveu: To miał być owczarek niemiecki, podobny chociaż? :lol: Sweetaśna napisał(a):nie no ja jestem wielkim fanem twoich wytworów:loveu::loveu: strasznie mi sie to podoba ale nadal nie mam pojecia w jaki sposób to tworzysz:shake: ale cudnie ci wychodzi:) A masz PSa? Jeśli tak, to zapewne masz w nim też pen tool'a (pióro), czyli narzędzie, dzięki któremu powstają takie cosie. Foxowa napisał(a):Doberman jest niezły :cool3: anitaaa i bartis napisał(a):doberman jest świetny :evil_lol: wogule wszytskie są super Dobek chyba też najbardziej mi się podoba, może dlatego, że to pierwszy taki avatar? :lol: Martunia napisał(a):Ja się przyłączę do osób zachwycających się tymi obrazkami. :D Świetne są!!! Dziękuję :). Mysha792 napisał(a):nie było mnie tu od południa i tyle już zapisane! :crazyeye: Tosia wariatunia kochana, świetny filmik :cool3: a zdjęcia jak zwykle rewelacja, słodziaśna psina :loveu: RCookie, ja moge tylko pozazdrościć photoshopa :) ja mam orginałke ale troszke starą z bodajże '91 roku. Tak to Corel i te inne trzeba sobie radzić jakoś :roll: A jaka to wersja? Moja też nie jest najnowsza (CE 7.0 :cool3:), a niektórzy potrafią w niej cuda stworzyć, wadą jest to, że nie wchodzą do niej niektóre polecenia i pędzle, ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza. Mając najnowszą wersję możesz sobie z nią nie radzić, to trochę jak z aparatami ;), program po prostu trzeba poznać, nie od razu Rzym zbudowano. Bzikowa napisał(a):Mnie też bardzo się podobają Twoje prace! :) Zwłaszcza,że dla mnie to po prostu czarna magia. Szkoda, że westika nie zrobiłaś takiego :evil_lol: Mam westiaka, ale nie w avatarze, tylko większej wersji. Później go poszukam :). Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Mysha792 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 RCookie, płytki dostalam od znajomego fotografa mojego ojca, jest to Limited Edition 5.0 :lol: za dużo możliwości tu nie ma, a grafiką już dawno przestałam się bawić, teraz to takie programy potrzebuję czasem do obróbki zdjęć jak jest taka potrzeba. NUTELLASTELLA, zamówienia prosze do RCookie :razz: Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 RCookie napisał(a):To miał być owczarek niemiecki, podobny chociaż? :lol: Myślę, że podobny... :cool3::cool3: A co do bannerka, to mogłabym zamówić na dziś? :cool3::cool3: Quote
Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 RCookie napisał(a): A masz PSa? Jeśli tak, to zapewne masz w nim też pen tool'a (pióro), czyli narzędzie, dzięki któremu powstają takie cosie. mam mam:) ale nie wiem jak pędzelem mam takie cos wykombinowac.. za trudne to dal mnie:roll: ty pewnie do dawna tworzysz takie cuda./.:p Quote
Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 RCookie napisał(a): Mam westiaka, ale nie w avatarze, tylko większej wersji. Później go poszukam :). O, super, chętnie zobaczę! :) Quote
LadyK Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [CENTER]Super te avatarki :loveu: Strasznie mi się Twoje bannery podobają też :loveu:[/CENTER] Quote
Illusion Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Mysha, no to rzeczywiście mogłoby być trudnawo :lol:. NUTELLASTELLA, nie wiem czy jeszcze dzisiaj zdążę, ew. jutro rano mogłabym podesłać, bo pewnie znów będę miała problemy ze spaniem. Sama mam wybrać jakieś zdjęcia? ;) Sweetaśna, pędzlem może być trudno (chyba, że ma się tablet), jak już opanuje się działanie pen toola to łatwiej już z tym idzie, niż z pędzlami, ale i do tego trzeba mieć cierpliwość i w miarę sprawną myszkę (no i operator myszki też sprawny). Bzikowa, znalazłam :multi: Grafika z lipca, jeszcze ze starym podpisem :lol:. Owczarkowa, dziękuję :). Zamówiłam Tośce bluzę :evil_lol:. W styczniu zamierzam jeszcze zamówić jej dwie obroże, gilotynę do pazurów, no i karmę, więcej nam chyba nie potrzeba :). Jutro rano koniecznie muszę wziąć aparat, bo świat o tej porze wygląda przepięknie, wszystko jest przykryte białą "posypką" :loveu:. Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Właśnie jak ty robisz takie śliczne bannery ?? :crazyeye: może instrukcję dodasz do samouczka ?? Quote
Martunia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Jaki ładny obrazek. :) O, kolejne zakupy dla Tosi... :cool3: Quote
Mysha792 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ładne psisko :) jak ja uwielbiam psie zakupy :cool1: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Hej! :multi: mi też się strasznie podobają twoje banerki! :-o :loveu: zdolna jestes! ;) fajny westik :loveu: jak ty robisz te grafiki? :cool3: ja tez ce banerka :oops: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Hej :razz: Jaka bluze zamówiłaś? :cool3: :lol: Quote
Illusion Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 anitaaa, Pusiakowa, uruchamiam program i usiłuję przełożyć pomysł z głowy na obszar roboczy :lol:. Martunia, w sumie i tak dawno nic jej nie kupowałam :siara:. Bzikowa, dziękuję :), po kilku miesiącach widzę w nim kilka niedociągnięć :lol:. Mysha, a kto ich nie lubi? :cool3: Czarna_Owieczka, a taką :cool1: Zdjęcie: Futrzakowo.pl Nikt nam nie podskoczy :diabloti:. Quote
Illusion Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Mam zdjęcia z dzisiaj, a to na początek :lol: Quote
Recommended Posts