Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a mam sprawę:
a nie myśleliście, żeby pomóc psiakom w jakiś sposób na dogo, bo słyszałam, że dużo potrzebujących jest?
nie mam na myśli wysyłanie listów itp, choć to też bardzo ważne, ale miałam na myśli, że np. wystawiamy coś tu na aukcje. Coś w stylu allegro, tylko, że takie coś byśmy zrobili na dogo. ;-) byśmy zbierali pieniążki na leki, zęby pomóc psiakom... :smile: np. ja chcę pomóc i wystawiam do licytacji taką choinkę, a wy licytujecie i dla wygranej wysyłam choinkę, a pieniążki wędrują na pomoc. ;-) myśleliście o takim czymś? czy już takie coś jest?

A zdjęcia oczywiście CUDNE! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']a mam sprawę:
a nie myśleliście, żeby pomóc psiakom w jakiś sposób na dogo, bo słyszałam, że dużo potrzebujących jest?
nie mam na myśli wysyłanie listów itp, choć to też bardzo ważne, ale miałam na myśli, że np. wystawiamy coś tu na aukcje. Coś w stylu allegro, tylko, że takie coś byśmy zrobili na dogo. ;-) byśmy zbierali pieniążki na leki, zęby pomóc psiakom... :smile: np. ja chcę pomóc i wystawiam do licytacji taką choinkę, a wy licytujecie i dla wygranej wysyłam choinkę, a pieniążki wędrują na pomoc. ;-) myśleliście o takim czymś? czy już takie coś jest?

A zdjęcia oczywiście CUDNE! :loveu::loveu:

Jest już coś takiego ;).
Ja jakbym coś ciekawego na taką aukcję znalazła to musiałabym poinformować osobę, która już dłużej się tym zajmuję, bo sama raczej bym sobie z czymś takim nie poradziła.
Na aktualną chwilę jak mam, to oddaję różne akcesoria do schroniska, ale to głównie wtedy, kiedy w szkole organizują jakieś zbiórki.

anitaaa, tak, to moje oczko ;). Na ogół go nie lubię, bo prawie cały tył zajmuje, ale jak widać, czasem się przydaje :lol:.

Posted

[quote name='RCookie']Jest już coś takiego ;).
Ja jakbym coś ciekawego na taką aukcję znalazła to musiałabym poinformować osobę, która już dłużej się tym zajmuję, bo sama raczej bym sobie z czymś takim nie poradziła.
Na aktualną chwilę jak mam, to oddaję różne akcesoria do schroniska, ale to głównie wtedy, kiedy w szkole organizują jakieś zbiórki.

anitaaa, tak, to moje oczko ;). Na ogół go nie lubię, bo prawie cały tył zajmuje, ale jak widać, czasem się przydaje :lol:.

tak, już wiem. Właśnie sobie oglądam... ;-)

Posted (edited)

Czarna_Owieczka napisał(a):
Czemu akurat zielony? trzeba było różowy zgładzić :p
Moja koleżanka nienawidzi różu, jej przyszłościowy plan to usunąć różowy z palety kolorów :lol:

Ja lubię różowy :eviltong:. Kolory są przypadkowe, chociaż można by było unicestwić szarości :cool3:.
Twoja koleżanka ma naprawdę ambitne plany :lol:.

deer_1987 napisał(a):
Widac ze lubisz rysowac na kompie :D

A no czasem lubię ;).

Edited by Illusion
Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
RCookie, masz jakiś specjalny program do takich obrazków? Bo na zwykłym paintcie nie da rady coś takiego zrobić... :cool3::cool3:

Do takich obrazków są specjalne programy, ale ja wykonuję je w Photoshopie, czyli programie, który w sumie do tego typu grafik nie jest przeznaczony.

Posted

RCookie napisał(a):
Do takich obrazków są specjalne programy, ale ja wykonuję je w Photoshopie, czyli programie, który w sumie do tego typu grafik nie jest przeznaczony.

A jak się ściąga ten photoshop?
Można prosić stronę photoshop download? :cool3::cool3:

Posted (edited)

NUTELLASTELLA napisał(a):
A jak się ściąga ten photoshop?
Można prosić stronę photoshop download? :cool3::cool3:

Ja to mam na płycie ;).
Można pobrać wersję testową.
Jeśli chcesz PSa bezpłatnie, pełną wersję to można ściągnąć za pomocą, np. bearshare (czy jakoś tak :lol:), ale to nielegalne :razz:.

anitaaa i bartis napisał(a):
fajne te obrazeczki :loveu: A psiaczki dalej robisz >??

Czasem tak ;). Ostatnio robiłam avatary z różnymi rasami psów :lol:.

Edited by Illusion
Posted

nie no ja jestem wielkim fanem twoich wytworów:loveu::loveu:
strasznie mi sie to podoba ale nadal nie mam pojecia w jaki sposób to tworzysz:shake:
ale cudnie ci wychodzi:)