Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 U mnie też w szkole niby jest coś takiego, że można mieć tylko dwie dziurki w uszach... I tak nikt na to nie zwraca uwagi, dyrektorka nic nie sprawdza to jest dobrze. ;) Fajne prezenty dostałaś. Gratuluję I miejsca. :eviltong: Hm, no i czekamy na foty. :lol: Quote
Illusion Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Wyszły strasznie ciemne i jedyne co jest w nich ładne to Tosia :lol:. Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Piękne zdjecia- my dzisiaj tez robimy swiateczna sesje :razz: Tylko ze my na czerwonym tle :evil_lol: Quote
Illusion Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Nera-']Piękne zdjecia- my dzisiaj tez robimy swiateczna sesje :razz: Tylko ze my na czerwonym tle :evil_lol: Chciałabym z tego jakąś "kartkę" świąteczną skombinować :). Quote
Illusion Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 (edited) .................................. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Cienie Inglota jak widze :razz::razz::razz: sama mam takich 3 pudelka- jedne odcienie fioletu, odcienie bezu i rózu :razz::razz::razz: Quote
Illusion Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 (edited) ............................................. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ja tez chce sobie zielone kupic ale niepasuje kolor oczu do koloru cieni a ja jestem ewidentnie kocio zielonooka :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jakiej wielkości jest Tosia? :razz: Na zdjęciach wyszła jak maleństwo :loveu: :p Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ale fajne kolczyki!!! I ta sesja z Tosią strojnisią. :cool3: Quote
Kibaa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ta sesyja jest cudaśna. :loveu: Strasznie mi się podoba. *-* Quote
Illusion Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Nera-']Ja tez chce sobie zielone kupic ale niepasuje kolor oczu do koloru cieni a ja jestem ewidentnie kocio zielonooka :evil_lol: Moje oczy są koloru... bliżej nieokreślonego :lol:. Z pozoru wydają się niebieskie, ale jak się bardziej przyjrzeć to są szare. [quote name='Czarna_Owieczka']Jakiej wielkości jest Tosia? :razz: Na zdjęciach wyszła jak maleństwo :loveu: :p Ok. 30cm w kłębie i 5kg żywej wagi :cool3:. [quote name='Martunia']Ale fajne kolczyki!!! I ta sesja z Tosią strojnisią. :cool3: [quote name='Kibaa']Ta sesyja jest cudaśna. :loveu: Strasznie mi się podoba. *-* Dziękuję :). Przeglądałam sobie szminkę i znalazłam skunksa znajomych Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jaki uroczy. ;) To skunks znajomych? Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś miał w domu skunksa jako zwierzę domowe. :eviltong: Quote
Illusion Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Tak, nie wiem skąd oni go mają/mieli, ale posiadają sporo nietypowych zwierzaków, głównie ptaki. Mięli też bociana, jeśli dobrze pamiętam to przylatywał do nich do gniazda i chyba coś z nogą miał. Wcześniej mieli dwa yorki, ale sunie odeszły za TM i teraz mają jednego australian silky terriera, uroczy :loveu:. Do świąt zostało jeszcze kilka dni, ale nie wiem czy będę miała czas na komputer, więc e-kartkę wrzucam dzisiaj :). Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 O, no to fajny zwierzyniec muszą mieć. ;) Strasznie mi się podoba ta kartka! :iloveyou: Quote
Mysha792 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jejciu jaka ona śliczna :loveu: strasznie mi się podobają kundelki takiej "urody". Świetna kartka świąteczna :loveu::loveu: Fotki rewelka, przejrzałam na razie tylko część, bo troche tego tutaj jest :cool3: Quote
Kibaa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hm. Kartka superaśna. Ty to masz do tego talent. ^-^ :loveu: Quote
LadyK Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [CENTER]Śliczna kartka :loveu::loveu: Ja też chcę skunksa :diabloti:[/CENTER] Quote
Bzikowa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Super sesja perłowo - bombkowa! :loveu: http://i44.tinypic.com/fxzbs0.jpg to najlepsiejsze ;) Quote
Recommended Posts