Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooooo jejuniu, jak mnie tu dawno nie było! :oops: tylko wypada mówić "przepraszam" i nic więcej :placz: jakoś mi się na dogo odechciało wchodzić, bu, ale już będę wchodzić (jakie masło). :crazyeye: Tosik groszkowy c-u-d-o! :p

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No a my dzieki wam bedziemy mialy rownież jeden z prezentów dla Nerula :cool3: Zestawik rogzowy, kupujemy nowy ID, jakies smaczki- mozliwe dojdzie karma (jeżeli próbką z Eukanuby nazywa sie 3kg karmy dla szczeniat to ja kocham takie próbki :evil_lol:), opakowanie na karme takie nylonowe oraz hmmm najprawdopodbniej "podórebeczka" konga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hm. Widzę, że niektórzy z was już pokupowali prezenty dla psiaków. Ja kupiue chyba za pare dni. Ale okazało się, że przyjezdza moja ciocia i będę miała dwa psy, tak więc dwa prezenty. :cool3:

Posted

Nera- napisał(a):
Oszty niedobra :mad: Ja już robie dla Nery za świetego choinkowego :cool3: a ty nic? Oszty oszty :mad:

Ja nie mam czasu żeby jechać coś kupić :eviltong:

Posted

deer, mam nadzieję, że się jej spodobają :cool3:.
Nera, no to też niezłe zakupy się u Was szykują :razz:. My już tę większą część mamy za sobą.
Kibaa, a to drugie futro to już na zawsze zostanie? :)
Owczarkowa, leeeeń :eviltong:.

Zamówiłam rogzy! :multi:

Czyli zostały jeszcze jakieś smaki, nowy ID i zabawka lub dwie :cool3:.

Posted

[quote name='RCookie']
Kibaa, a to drugie futro to już na zawsze zostanie? :)

No coś ty oszalałaś.? Przyjezdzają na dwa dzień. ;dd Fuksio i Lejcia. ^^ A szkoda, bardzo lubie Fuksia, z Leją też się nieźle dogadują. :cool3:

Posted

Aaaa... myślałam, że może jakiś nowy przybysz z rodzinką przybędzie ;).

A jak już przy zakupach jesteśmy, to dodam jeszcze, że wymyśliłam sobie, że tak po świętach kupię Tosiakowi nowe, większe legowisko :cool3:. Tylko to dopiero jak więcej pieniędzy przybędzie, bo to na razie nie jest konieczny wydatek :). Już mam upatrzone na allegro.

Upatrzyłam jeszcze dwa wzorki rogza, oba mi się podobają, różnią się tylko i wyłącznie kolorem (jeden jest czerwony, a drugi niebieski) i nie wiem, na który mogłabym się zdecydować :lol: (jeśli bym kupowała to też po świętach).

Tak wygląda ten czerwony
http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/beachbum/hb03.jpg
A tak niebieski
http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/armedresponse/sj02.jpg

Który bardziej się Wam podoba? :razz:

Posted

[quote name='RCookie']Aaaa... myślałam, że może jakiś nowy przybysz z rodzinką przybędzie ;).

A jak już przy zakupach jesteśmy, to dodam jeszcze, że wymyśliłam sobie, że tak po świętach kupię Tosiakowi nowe, większe legowisko :cool3:. Tylko to dopiero jak więcej pieniędzy przybędzie, bo to na razie nie jest konieczny wydatek :). Już mam upatrzone na allegro.

Upatrzyłam jeszcze dwa wzorki rogza, oba mi się podobają, różnią się tylko i wyłącznie kolorem (jeden jest czerwony, a drugi niebieski) i nie wiem, na który mogłabym się zdecydować :lol: (jeśli bym kupowała to też po świętach).

Tak wygląda ten czerwony
http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/beachbum/hb03.jpg
A tak niebieski
http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/armedresponse/sj02.jpg

Który bardziej się Wam podoba? :razz:

Niebieski :multi::multi::multi: Widze ze tez macie plany wielkie kupowania- ja szukam obrozki odblskowej i ciekawe czy zabawki sa odblaskowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to chyba kupiłabym niebieski, bo jak już wszystko posprzedawałam, to nic niebieskiego nam nie zostało, a w tym odcieniu Tosiak powinien wyglądać ładnie :cool3:. Najwyżej za jakiś czas czerwony by się kupiło, a na razie to i tak większość w czerwieni mamy, więc jakaś odmiana się przyda.

Posted (edited)

No to wezmę niebieską :), ale to i tak za jakiś czas, bo teraz nie jest mi potrzebna, a mam ważniejsze wydatki.

Zdjęcia Toś postaram się zrobić w weekend lub poniedziałek.

Edited by Illusion