jmw Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ooooo jejuniu, jak mnie tu dawno nie było! :oops: tylko wypada mówić "przepraszam" i nic więcej :placz: jakoś mi się na dogo odechciało wchodzić, bu, ale już będę wchodzić (jakie masło). :crazyeye: Tosik groszkowy c-u-d-o! :p Quote
Czarna_Owieczka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i33.tinypic.com/jrshw4.jpg gdzie jest Tosia :hmmmm: Świetna sesja :razz: i śliczna Toś modelka :loveu: Quote
Illusion Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 (edited) Dziękujemy :). Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Coffee&Nera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No a my dzieki wam bedziemy mialy rownież jeden z prezentów dla Nerula :cool3: Zestawik rogzowy, kupujemy nowy ID, jakies smaczki- mozliwe dojdzie karma (jeżeli próbką z Eukanuby nazywa sie 3kg karmy dla szczeniat to ja kocham takie próbki :evil_lol:), opakowanie na karme takie nylonowe oraz hmmm najprawdopodbniej "podórebeczka" konga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Hm. Widzę, że niektórzy z was już pokupowali prezenty dla psiaków. Ja kupiue chyba za pare dni. Ale okazało się, że przyjezdza moja ciocia i będę miała dwa psy, tak więc dwa prezenty. :cool3: Quote
LadyK Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [CENTER]A ja moim nic nie kupię :cool1::diabloti:[/CENTER] Quote
Coffee&Nera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Owczarkowa napisał(a):A ja moim nic nie kupię :cool1::diabloti: Oszty niedobra :mad: Ja już robie dla Nery za świetego choinkowego :cool3: a ty nic? Oszty oszty :mad: Quote
LadyK Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nera- napisał(a):Oszty niedobra :mad: Ja już robie dla Nery za świetego choinkowego :cool3: a ty nic? Oszty oszty :mad: Ja nie mam czasu żeby jechać coś kupić :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Owczarkowa napisał(a): Ja nie mam czasu żeby jechać coś kupić :eviltong: Ja tez bede czekala jak królowa aż pan poczta mi przyniesie te rzeczy z internetowego sklepu :cool3::cool3::cool3: Quote
Illusion Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 deer, mam nadzieję, że się jej spodobają :cool3:. Nera, no to też niezłe zakupy się u Was szykują :razz:. My już tę większą część mamy za sobą. Kibaa, a to drugie futro to już na zawsze zostanie? :) Owczarkowa, leeeeń :eviltong:. Zamówiłam rogzy! :multi: Czyli zostały jeszcze jakieś smaki, nowy ID i zabawka lub dwie :cool3:. Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='RCookie'] Kibaa, a to drugie futro to już na zawsze zostanie? :) No coś ty oszalałaś.? Przyjezdzają na dwa dzień. ;dd Fuksio i Lejcia. ^^ A szkoda, bardzo lubie Fuksia, z Leją też się nieźle dogadują. :cool3: Quote
Illusion Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Aaaa... myślałam, że może jakiś nowy przybysz z rodzinką przybędzie ;). A jak już przy zakupach jesteśmy, to dodam jeszcze, że wymyśliłam sobie, że tak po świętach kupię Tosiakowi nowe, większe legowisko :cool3:. Tylko to dopiero jak więcej pieniędzy przybędzie, bo to na razie nie jest konieczny wydatek :). Już mam upatrzone na allegro. Upatrzyłam jeszcze dwa wzorki rogza, oba mi się podobają, różnią się tylko i wyłącznie kolorem (jeden jest czerwony, a drugi niebieski) i nie wiem, na który mogłabym się zdecydować :lol: (jeśli bym kupowała to też po świętach). Tak wygląda ten czerwony http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/beachbum/hb03.jpg A tak niebieski http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/armedresponse/sj02.jpg Który bardziej się Wam podoba? :razz: Quote
Martunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ooo, jakie fajne prezenty podostaje Tosia, trochę ich jest... :cool3: Mi się podoba niebieski... :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='RCookie']Aaaa... myślałam, że może jakiś nowy przybysz z rodzinką przybędzie ;). A jak już przy zakupach jesteśmy, to dodam jeszcze, że wymyśliłam sobie, że tak po świętach kupię Tosiakowi nowe, większe legowisko :cool3:. Tylko to dopiero jak więcej pieniędzy przybędzie, bo to na razie nie jest konieczny wydatek :). Już mam upatrzone na allegro. Upatrzyłam jeszcze dwa wzorki rogza, oba mi się podobają, różnią się tylko i wyłącznie kolorem (jeden jest czerwony, a drugi niebieski) i nie wiem, na który mogłabym się zdecydować :lol: (jeśli bym kupowała to też po świętach). Tak wygląda ten czerwony http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/beachbum/hb03.jpg A tak niebieski http://www.rogz.pl/katalog/beltz/products/dogz/fancydress/armedresponse/sj02.jpg Który bardziej się Wam podoba? :razz: Niebieski :multi::multi::multi: Widze ze tez macie plany wielkie kupowania- ja szukam obrozki odblskowej i ciekawe czy zabawki sa odblaskowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Illusion Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 No to chyba kupiłabym niebieski, bo jak już wszystko posprzedawałam, to nic niebieskiego nam nie zostało, a w tym odcieniu Tosiak powinien wyglądać ładnie :cool3:. Najwyżej za jakiś czas czerwony by się kupiło, a na razie to i tak większość w czerwieni mamy, więc jakaś odmiana się przyda. Quote
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 mnie też niebieski się bardziej podoba też iałam go kupować ale następnym razem narazie niedługo mam zamiar wybrać sie d zoologa po komplecik lupine :lol: Quote
Bzikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A mi się, szczerze mówiąc ten wzorek nie podoba, bez względu na kolor :lol: Ale jeśli już to niebieski. Jakieś Tosiakowe zdjęcia może? :loveu: Quote
Illusion Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 (edited) No to wezmę niebieską :), ale to i tak za jakiś czas, bo teraz nie jest mi potrzebna, a mam ważniejsze wydatki. Zdjęcia Toś postaram się zrobić w weekend lub poniedziałek. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
LadyK Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [CENTER]A czemu dopiero za dwa miesiące?:razz: [/CENTER] Quote
Illusion Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 (edited) ....................... Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Coffee&Nera Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Kochana rogzik doszedl boze to jest uzywane :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem w szoku- pieniazki zaplacone tranzakcja zakonczona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts