Kibaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ladnie Tosi w czerwonym, fajne rzeczy jej kupiłaś. *________* :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jak możesz poka nam całą kolekcję Tosi :multi::multi: (jak się zmiesci na jedym zdjęciu :evil_lol:) pasuje Tsi czerwień :loveu: Quote
Illusion Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Jak możesz poka nam całą kolekcję Tosi :multi::multi: (jak się zmiesci na jedym zdjęciu :evil_lol:) pasuje Tsi czerwień :loveu: Posty przeskoczyły :mad:. deer_1987 napisał(a):Ladnie jej w czerwonym!! "Kibaa" napisał(a):Ladnie Tosi w czerwonym, fajne rzeczy jej kupiłaś. *________* :loveu: Dziękuje :). Zaraz dam resztę dzisiejszych zdjęć, a potem może uda mi się dać fotorelację ze zmagań z kongiem :evil_lol:. Quote
Illusion Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 No tak, ale to chyba dlatego, że ubzdurałam sobie, że Toś jest ładnie w tym kolorze i postanowiłam nieco wzbogacić o takie odcienie naszą kolekcję :cool3:. Może na święta zamówię obrożę bones on red? :evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://i38.tinypic.com/s5ebfr.jpg :crazyeye::mdleje: http://i38.tinypic.com/2uykeqb.jpg ta obróżka jest fajna:cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 RCookie napisał(a):Aktualny zbiór :diabloti: o jej niezła kolekcja :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Wow, niezla kolekcja... ja tyle nie mam :P Quote
Cambel&Megi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://i38.tinypic.com/s5ebfr.jpg Ojjj Ty szalona... :mdleje: Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [CENTER]Ale kolekcja :crazyeye: Niedługo sklep zoologiczny otworzysz :diabloti:[/CENTER] Quote
Illusion Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Jak robić zakupy to porządne :evil_lol:. DGM coś mi przez chwilę nie działa :mad:. Quote
Martunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ale jej ładnie w nowych nabytkach. ;) Jaka kolekcja! :-o Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja nie moge patrzeć:shake: zarazicie mnie nałogiem obrożowym:roll: bcoraz bardziej mi sie ta obroża podoba;) Quote
Kibaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jezu, Tosia ślicznie wygląda. *_* Matko boska, jaką ty masz kolecje, nie moge. xDD Też chce. :loveu: :cool3: Quote
LadyK Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://i35.tinypic.com/2dilu21.jpg Pięknie jej w tej obróżce :loveu: Quote
Inkaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja chciałabym jeszcze kiedyś tam kupić (jeśli chodzi rogza) szelki z serii miękkie i lekkie (kolor pomarańczowy i filetowy) + obroże: paint paw, choc femine, butterfly i łańcuszek czerwony. I jeśli tylko zrealizuje te plany, to kończę z zakupami obrożowo-szelkowymi. ;) Quote
Rahl Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jezu, jaka kolekcja :o. Do pyska jej w tej chuście :). Quote
Bartiśkowa_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Z tą obrożką to był strzał w 10 :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Odkopuje galerie bo dawno nikt w niej niepisal :cool3: Wy wpadlyscie do nas- my do was. Ona ma piekne oczy- takie swiecące :loveu::loveu::loveu: i blyszczące. Widze ze i u was happy endem się skonczylo :multi::multi::multi: Cudownie że Tosia znalazla dom u ciebie ! Widac czuje sie w nim cudownie :multi::multi::multi: Quote
Illusion Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Nera-']Odkopuje galerie bo dawno nikt w niej niepisal :cool3: Wy wpadlyscie do nas- my do was. Ona ma piekne oczy- takie swiecące :loveu::loveu::loveu: i blyszczące. Widze ze i u was happy endem się skonczylo :multi::multi::multi: Cudownie że Tosia znalazla dom u ciebie ! Widac czuje sie w nim cudownie Witamy, witamy :). Chciałabym, żeby było więcej takich happy endów, niestety wygląda na to, że synek Tosi skończy swoje życie na łańcuchu :shake:. Jak ja nie cierpię takich ludzi, niedobrze mi się robi jak o nich słyszę, a jeszcze gorzej czuję się jak mam z nimi styczność :/. [quote name='Kibaa']Jezu, Tosia ślicznie wygląda. *_* Matko boska, jaką ty masz kolecje, nie moge. xDD Też chce. :loveu: :cool3: [quote name='Martunia']Ale jej ładnie w nowych nabytkach. ;) Jaka kolekcja! :-o :evil_lol: [quote name='Owczarkowa']http://i35.tinypic.com/2dilu21.jpg Pięknie jej w tej obróżce :loveu: [quote name='gordonowa']Jezu, jaka kolekcja :o. Do pyska jej w tej chuście :). [quote name='anitaaa i bartis']Z tą obrożką to był strzał w 10 :loveu: Dzięki :). [quote name='groszek83']Ja nie moge patrzeć:shake: zarazicie mnie nałogiem obrożowym:roll: bcoraz bardziej mi sie ta obroża podoba;) Przy jednym psie to jeszcze jakoś ujdzie, gorzej jak ma się bandę futrzaków :diabloti:. [quote name='deer_1987']Jaka reakcja na snieg? Na początku euforia, a potem to już traktowała to jak coś normalnego ;). [quote name='Kinga&Wenka']Ja chciałabym jeszcze kiedyś tam kupić (jeśli chodzi rogza) szelki z serii miękkie i lekkie (kolor pomarańczowy i filetowy) + obroże: paint paw, choc femine, butterfly i łańcuszek czerwony. I jeśli tylko zrealizuje te plany, to kończę z zakupami obrożowo-szelkowymi. ;) Też tak kiedyś mówiłam, no i widać na czym stanęło :eviltong:. Zobaczymy jak długo wytrwasz w swoim postanowieniu :evil_lol:. Ale mamy dziwnego księdza :lol:. Dzisiaj na spotkaniu mówił, że internet jest be, fuj, że zniszczył nam mózgi (czy coś w tym stylu), a na koniec spotkania powiedział, żebyśmy poszukali informacji na jakiś temat, np. w internecie :lol::lol:. Quote
Illusion Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Wzrok mówiący: "Pańcia... no daj tego konga..." Quote
Recommended Posts