Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Jak możesz poka nam całą kolekcję Tosi :multi::multi: (jak się zmiesci na jedym zdjęciu :evil_lol:) pasuje Tsi czerwień :loveu:

Posty przeskoczyły :mad:.

deer_1987 napisał(a):
Ladnie jej w czerwonym!!

"Kibaa" napisał(a):
Ladnie Tosi w czerwonym, fajne rzeczy jej kupiłaś. *________* :loveu:

Dziękuje :).

Zaraz dam resztę dzisiejszych zdjęć, a potem może uda mi się dać fotorelację ze zmagań z kongiem :evil_lol:.

Posted

No tak, ale to chyba dlatego, że ubzdurałam sobie, że Toś jest ładnie w tym kolorze i postanowiłam nieco wzbogacić o takie odcienie naszą kolekcję :cool3:.
Może na święta zamówię obrożę bones on red? :evil_lol:

Posted

Ja chciałabym jeszcze kiedyś tam kupić (jeśli chodzi rogza) szelki z serii miękkie i lekkie (kolor pomarańczowy i filetowy) + obroże: paint paw, choc femine, butterfly i łańcuszek czerwony. I jeśli tylko zrealizuje te plany, to kończę z zakupami obrożowo-szelkowymi. ;)

Posted

Odkopuje galerie bo dawno nikt w niej niepisal :cool3: Wy wpadlyscie do nas- my do was. Ona ma piekne oczy- takie swiecące :loveu::loveu::loveu: i blyszczące. Widze ze i u was happy endem się skonczylo :multi::multi::multi: Cudownie że Tosia znalazla dom u ciebie ! Widac czuje sie w nim cudownie :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Nera-']Odkopuje galerie bo dawno nikt w niej niepisal :cool3: Wy wpadlyscie do nas- my do was. Ona ma piekne oczy- takie swiecące :loveu::loveu::loveu: i blyszczące. Widze ze i u was happy endem się skonczylo :multi::multi::multi: Cudownie że Tosia znalazla dom u ciebie ! Widac czuje sie w nim cudownie

Witamy, witamy :).
Chciałabym, żeby było więcej takich happy endów, niestety wygląda na to, że synek Tosi skończy swoje życie na łańcuchu :shake:. Jak ja nie cierpię takich ludzi, niedobrze mi się robi jak o nich słyszę, a jeszcze gorzej czuję się jak mam z nimi styczność :/.

[quote name='Kibaa']Jezu, Tosia ślicznie wygląda. *_* Matko boska, jaką ty masz kolecje, nie moge. xDD Też chce. :loveu: :cool3:
[quote name='Martunia']Ale jej ładnie w nowych nabytkach. ;)
Jaka kolekcja! :-o

:evil_lol:

[quote name='Owczarkowa']

http://i35.tinypic.com/2dilu21.jpg
Pięknie jej w tej obróżce :loveu:

[quote name='gordonowa']Jezu, jaka kolekcja :o.
Do pyska jej w tej chuście :).

[quote name='anitaaa i bartis']Z tą obrożką to był strzał w 10 :loveu:

Dzięki :).

[quote name='groszek83']Ja nie moge patrzeć:shake: zarazicie mnie nałogiem obrożowym:roll: bcoraz bardziej mi sie ta obroża podoba;)

Przy jednym psie to jeszcze jakoś ujdzie, gorzej jak ma się bandę futrzaków :diabloti:.

[quote name='deer_1987']Jaka reakcja na snieg?

Na początku euforia, a potem to już traktowała to jak coś normalnego ;).

[quote name='Kinga&Wenka']Ja chciałabym jeszcze kiedyś tam kupić (jeśli chodzi rogza) szelki z serii miękkie i lekkie (kolor pomarańczowy i filetowy) + obroże: paint paw, choc femine, butterfly i łańcuszek czerwony. I jeśli tylko zrealizuje te plany, to kończę z zakupami obrożowo-szelkowymi. ;)

Też tak kiedyś mówiłam, no i widać na czym stanęło :eviltong:. Zobaczymy jak długo wytrwasz w swoim postanowieniu :evil_lol:.

Ale mamy dziwnego księdza :lol:. Dzisiaj na spotkaniu mówił, że internet jest be, fuj, że zniszczył nam mózgi (czy coś w tym stylu), a na koniec spotkania powiedział, żebyśmy poszukali informacji na jakiś temat, np. w internecie :lol::lol:.