Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak na dwa lata to jest dość siwutka. ^.^ Śliczna, taka inna. ; )) Wiesz może z czym jest mieszana.? <3 Ślicznaa, a ten banner czy jak to się tam zwie jest śliczny. Robiony w photoshopie.? :loveu: Chciałabym mieć małego psiaka, On jest piękna. Czekam na fotki. :razz:

Posted

Martunia, raczej coraz mniej, właśnie jeden komplet pojechał do nowego nosiciela :cool3:.
Sweetaśna, Czarna_Owieczka, dziękuje :).
Kibaa, chyba jedyne co ma siwe to pyszczek, ale nawet trzymiesięczny szczeniak może być tak umaszczony :). Nie mam pojęcia jakiej mieszanki wynikiem jest Tosia, pewnie kundelek + kundelek. W mieszańcach najfajniejsze jest właśnie to, że każdy z nich jest zupełnie inny i jest małe prawdopodobieństwo, że ktoś będzie mieć takiego samego :evil_lol:. Bannerek robiony w Photoshopie ;). Dziękuję ^^.

Dzisiaj doszła karma :multi:. Jak "Zupa" będzie się kończyć, to zacznę przestawiać małą na nową, mam nadzieję, że jej podpasuje, bo wydaje mi się, że stosunek jakości do ceny jest całkiem przyzwoity.

Uchwycenie Tosiaka w bezruchu było dosyć trudne :cool1:

Posted

Martunia napisał(a):
Jaka rozbiegana Tosia! ^^ Cudny banner. :loveu:
Czyli sprzedajecie potem obróżki? Skoro komplet jeden doszedł do nowego właściciela.. :D

Sprzedaję tylko jeden komplet i dwie obroże, ale nad tymi dwiema obrożami jeszcze się zastanawiam ;).

Posted

Kiedy wracaliśmy było już dość ciemno, na niebie pojawił się księżyc, a do przejścia był jeszcze kawałek lasu. Potem na chwilę zajrzeliśmy na cmentarz, fajna atmosfera była, światło dawał jedynie blask wyżej wspominanego księżyca i palące się znicze, do szczęścia brakowało jedynie gęstej, unoszącej się tuż nad ziemią mgły :evil_lol:.

Posted

ładny księżyc. Twój aparat też tak dobrze nie łapie księżyca.? ;33 Matko ja bym nie mogła iść w taką pogodę na cmentarz, księżyc. Matko. zawał. Xd :lol:

Posted

Kibaa napisał(a):
ładny księżyc. Twój aparat też tak dobrze nie łapie księżyca.? ;33

To coś ciężko nazwać aparatem :cool1:.

Kibaa napisał(a):
Matko ja bym nie mogła iść w taką pogodę na cmentarz, księżyc. Matko. zawał. Xd :lol:

Wcześniej było bardzo ładnie, ale coś długo się nam zeszło :lol:.