Illusion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Witamy! :multi: Dzisiaj miałam dać filmiki, ale jednak nie dam, bo nic na nich nie widać (pies się z trawą zlewa :lol:). Niedługo zamawiam żarcie, zabawki i ostatni komplet :evil_lol:. Quote
Cavy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja też zabawki zamawiam :razz: Dobranoc Tośkowe :evil_lol: Quote
jmw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='RCookie'] Niedługo zamawiam żarcie, zabawki i ostatni komplet :evil_lol:. Ostatni...:siara: Trzymam cię za słowo :diabloti: :evil_lol: Quote
Illusion Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Musi być ostatni, bo do maja muszę kupić sobie aparat, a coś czuję, że w większym stopniu sama będę musiała na niego wyłożyć ;). Quote
Illusion Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Kasia&Rika napisał(a):jaki komplet będzie tym "ostatnim" Czerwony z odblaskową nitką ;). Chyba odkryłam, że Tosi podobają się pluszowe zabawki :multi:. Wczoraj ją zaczepiałam na kanapie, no i ona jak zwykle łapała moje ręce swoimi ostrymi jak igły zębami i wpadłam na pomysł, że może pozaczepiam ją takim małym misiem i wypaliło :cool3:. Zamawiam jej nie tylko konga, ale i jakiegoś niedużego pluszaka :). Quote
Kasia&Rika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A nie masz jakiś takich swoich starych pluszaków? Rika je uwielbia ... z wszystkich wyciąga plusz i oczy:diabloti: ale na szczęście niczego nie zjada. poza tym najlepszy jest flaming z biedronki, u mnie jeszcze zyje:crazyeye: Quote
Illusion Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Mam, tylko są trochę za duże dla Tośki ;). Quote
Inkaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Chyba odkryłam, że Tosi podobają się pluszowe zabawki O, fantastycznie. Tylko, że jeśli chodzi o pluszowe zabawki, to przy psie takim jak moja Wena, wytrzymują nie dłużej niż 2 tygodnie. Nie ma w niej za grosz delikatności i subtelności. Miej nadzieje, że Tosia jest inna, bo inaczej zbankrutujesz :lol: Quote
Cambel&Megi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):O, fantastycznie. Tylko, że jeśli chodzi o pluszowe zabawki, to przy psie takim jak moja Wena, wytrzymują nie dłużej niż 2 tygodnie. Nie ma w niej za grosz delikatności i subtelności. Miej nadzieje, że Tosia jest inna, bo inaczej zbankrutujesz :lol: 2 tygodnie? U nas pluszaki są max. tydzień....:lol: Tak samo jak u Kasia&Rika, lisica wydłubuje oczy, potem rozpruwa....:evil_lol: Quote
Illusion Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Niech sobie niszczy, byle by była zadowolona z zabawy :loveu: :evil_lol:. Może uda mi się ją do piłki przekonać :cool3:. Quote
Illusion Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Sukces! :multi: Tośka trzymała dzisiaj piłkę w pysku i za nią biegała! :crazyeye: Aż się popłakałam ze szczęścia :loveu:. Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 hej , witam się po dość długiej nieobecności :oops: no i gratuluję sukcesów piłeczkowych ;):loveu: Quote
Illusion Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Jak Tosiak będzie się "bardziej" bawić to nagram jakiś filmik, bo błędem by było nie uwiecznić takiego zdarzenia :multi:. Quote
Unbelievable Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tydzień? dwa tygodnie? : O u Grama to co najwyżej 15min :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tinka:) napisał(a):Tydzień? dwa tygodnie? : O u Grama to co najwyżej 15min :evil_lol: DOKŁADNIE:cool3: Quote
Inkaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Cambel&Megi']2 tygodnie? U nas pluszaki są max. tydzień....:lol: 2 tygodnie? U nas pluszaki są max. tydzień.... Tylko chciałabym dodać, że Wena zabawkami (na dodatek tymi mocniejszymi) bawi się tylko ze mną na spacerze. A pluszakami i innymi miękkimi piłeczkami bawimy się tylko czasami, bardziej w formie jackpota. W domu raczej nie ma dostępu do zabawek, inaczej bym zbankrutowała. Po wczorajszym treningu nowa piłeczka już nie żyje. Ale w sumie biegaliśmy na nią przez całe dwie godziny. :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hej śliczne te nowe ciuszki :loveu: I co tamu was ? Quote
Russellka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Tinka:) napisał(a):Tydzień? dwa tygodnie? : O u Grama to co najwyżej 15min :evil_lol: Widzisz? nasze psy mają dużo wspólnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nagraj piłkowe szaleństwa :loveu: Quote
Rahl Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 U mnie pluszak jest zabijany powoli :cool:. najpierw jedno oko, potem drugie, a dopiero po operacji "usunąć oczy" przechodzi do bardziej drastycznych działań :D. Czekamy na zabawęz piłką :loveu: Quote
Illusion Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Na razie żadnych filmików ani zdjęć nie mam, ale za to mogę pokazać Wam takie wilkopodobne stworzonka, który wyszły spod mojej ręki... a dokładniej to myszki :cool3: Ten jest dzisiejszy A ten wczorajszy Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 narysowałaś to na komputerze?! :mdleje: Quote
groszek83 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Witanko Ten dzisiejszy wilk mnie sie bardziej podoba:razz: Aaa jeszcze gratki sukcesów piłkowo-maskotkowych:multi: mała rzecz a cieszy:evil_lol: Quote
Rahl Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 O Boże kłaniam się :mdleje:. te wilki są kapitalne! Quote
Recommended Posts