Czarna_Owieczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hej :) uuu.....ngdy nie miałam wybutego palca, mocno to to boli? Quote
psiulka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 RCookie napisał(a):Grałam w kosza, odbierałam piłkę i jakoś tak się złożyło, że odbiła się od moich palców :lol:. Koleżanka z drużyny miała wybita ten sam palec, tylko u prawej ręki. U nas też tak było. No i tu dokładnie widać do czego doprowadza gra w kosza. W siatkówce takie coś by się raczej nie zdarzyło (choć mi się zdarzyło :eviltong:). Kto wogóle kosza wymyślił. :shake: A jak Ci poszły testy próbne z angla? :cool3: Quote
Sweet Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 a u mnie nikt sobie dzisiaj nie zrobił:eviltong: bo wf nie mialam:eviltong::eviltong: palca wybitego tez nigdy ale za to w przeciagu miesiaca 2 kostki skrecone:evil_lol: a moja kolezanka robiła przeplatankę na wf i sobie skreciała tak noge ze w gipsie miala:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Illusion Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 (edited) Czarna_Owieczka, na początku jest strasznie. Jak zmoczyłam palce w zimnej wodzie to trochę przeszło. Jak wyginam ten palec to boli. Nigdy nie sądziłam, że lewa ręka, że jeden palec u lewej ręki tyle zmienia :lol:. psiulka, ja się zastanawiam kto w ogóle wymyślił gry zespołowe :shake:. No... piłka nożna jeszcze ujdzie :cool3:. Jeszcze nie dali nam wyników z angielskiego, a ja nie zliczałam sobie sama punktów ;). Sweetaśna,a jeszcze nigdy nic sobie nie skręciłam, nie wybiłam ani nie złamałam (tfu, tfu :lol:), dziś był mój pierwszy raz :razz:. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Martunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Oj, współczuję wybitego palca. :( Ja na kartkówce z historii miałam podobnie.. tylko brakowało mi pół punkta. :angryy: To mnie normalnie dobija. Quote
jmw Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nie zazdroszczę ci tego wybitego palca ^^ Ja jak grałam w tamtym roku na SKSie w kosza też sobie zbiłam (zostałam dołączona do klubu :razz:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 a kiedy będą jakieś fotki tosi >? :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kopiec kreta.......mniam :sabber: Nie fajnie z tym palcem, o tyle dobrze że nie trzeba ćwiczyć na wf, no chyba że lubisz :p Tez nie lubię fizyki :roll: Quote
Anusia&Saba Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hej :loveu: Ja jak gram w siatkę, to mnie potem strasznie ręce bolą :shake: Jak odbijam dołem to mam całą rękę czerwona :roll: A palca to chyba nigdy nie miałam wybitego ;) Czekam na fotki Tosi :loveu: Quote
Illusion Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Martunia, jak będę miała taką sytuację na egzaminie to chyba dostanę załamania nerwowego :shake:. Facet od fizyki zdołował nas jeszcze faktem, że niektórym jednego pkt czasem brakuje do dostania się na wymarzone studia, to dopiero koszmar :shake:. Judyciak, nie wiem czy postąpiłam mądrze, ale zdjęłam sobie usztywnienie, bo mi przeszkadzało :lol:. anitaaa i bartis, nie mam pojęcia, bo mam zepsuty aparat, chyba, że zadowolicie się niezbyt wyraźnymi zdjęciami z komórki :roll:. Czarna_Owieczka, odkąd mam takiego, a nie innego nauczyciela od w-f'u (właściwie to nauczycielkę) to tego "przedmiotu" baaardzo nie lubię (to nawet mało powiedziane :lol:). Jutro w-f mam ostatni i mamuśka powiedziała, że może zwolnić mnie wcześniej do domu :multi:. Anusia&Saba, witamy nowego gościa! :multi: Ja też mam całe ręce czerwone i obolałe po siatce, słaba strasznie jestem w te klocki, nawet nie potrafię dobrze zaserfować (?) :lol:. Quote
taxelina Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Witam sie ;) Jaka pogoda u Was? u nas slonce ale wieje mocno Quote
Illusion Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 (edited) deer_1987, u nas chłodno, pochmurno i wilgotno. Liście już w dużej mierze opadły :placz:. Anusia&Saba, dzień dobry :cool3:. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Martunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No z punktami na egzaminie to już tak lekko nie będzie.. ani na maturze. Bo będą się liczyły z egzaminu, by zdać do wybranego liceum. A co do tego filmiku.. to musiało być straszne. Niektórzy są tacy głupi, niemądrzy.. Nie wiem, jak można mieć z tego uciechę, ani nie wiem, jak można specjalnie, 'na film' robić takie filmy... :shake: Krzywdzić zwierzęta.. które są żywymi istotami i mają takie samo prawo żyć, jak inni. Quote
jmw Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='RCookie'] Dzisiaj koledzy pokazali mi filmik pt. "Teksańska masakra piłką mechaniczną". To było straszne :-(. Mam wrażenie, że zbyt wiele osób ma serce z kamienia, że nie ma serca... i zastanawiam się jakim prawem takie istoty określa się mianem LUDZI, tych co niby najbardziej inteligentni ze wszystkich żyjątek są :shake:. Na filmiku jacyś idioci odcięli głowę świni piłą, zwierze jeszcze ŻYŁO :-(. Ja nie jestem wegetarianką, nie wiem w jaki sposób zabijają świnie na szynkę itd., ale to co zobaczyłam na pewno nie było robione, aby zapewnić iluś osobom pożywienie, to była zwyczajna zabawa kosztem życia zwierzęcia. Najgorsze jest chyba to, że dla moich kolegów to jest śmieszne, ja nie wiem jak można śmiać się z czyjejś śmierci, z tak okrutnej śmierci :-(. Jacy żalowi twoi koledzy! Rozumiem, tak już jest w przyrodzie, że organizmy muszą zjadać się nawzajem, żeby przeżyć, ale zabijanie zwierząt dla zabawy?! :-( Przyjemniejszy temat: foty Toś? :p Quote
Illusion Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Judyciak']Przyjemniejszy temat: foty Toś? :p Pisałam, że mam zepsuty aparat. Z resztą i tak nie miałabym jak dać zdjęć, bo w tygodniu nie mam za bardzo czasu na zmniejszanie itd. Quote
Illusion Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Witamy! :multi: Dzisiaj przyszedł komplet Tosi :loveu:. Quote
Anusia&Saba Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cześć Tośkowe :loveu: PS: U nas nowe foty Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cześć Tośki:razz: Paluch zdrowieje?;) Quote
Illusion Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Tak, chociaż nadal boli tylko mniej, dzisiaj już ćwiczyłam (w końcu był sprawdzian :lol:), ale za to rozwaliłam sobie małego palca u stopy, doszło do rozlewu krwi :evil_lol:. Quote
Pestka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 RCookie napisał(a):Tak, chociaż nadal boli tylko mniej, dzisiaj już ćwiczyłam (w końcu był sprawdzian :lol:), ale za to rozwaliłam sobie małego palca u stopy, doszło do rozlewu krwi :evil_lol:. Biedactwo :lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cudny bannerek :loveu::loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Robisz świetne banerki :D :D Ale ty się masz z tym wfem :lol: Quote
Recommended Posts