Sweet Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jej no ja nie rozumiem jak mozesz cos takiego robic:) to jest cudne:) ja za nic nie potrafie zrozumiec co to ta grafika wektorowa i na czym polega a to rysowanie tym pedzlem w Photoshopie do dla mnie czarna magia bo nic mi nie wychodzi:eviltong: ty sie wzorujesz na jakis obrazkach czy jak to robisz :cool3: moze bys troche wytłumaczyła:) Quote
Sweet Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 a jak sie tym pedzlem posługuje bo mi nic nie wychodzi:shake: dziwne to dla mnie... bardzo skomplikowane.. normalnie świetna jestes jak umiesz to robic:):p Quote
Illusion Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ciężko jest mi wyjaśnić, ja doszłam do tego metodą prób i błędów :lol:. Zamówiłam komplet daisy :loveu:. Quote
psiulka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ale świetne robisz te grafiki. :loveu: Gdyby Ci się nudziło to może byś chciała Czikę narysować? :cool3: Rogzomaniaczka. :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jej piękne takie grafiki :loveu: Niufka też byś mogła ? ;) Quote
psiulka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):jej piękne takie grafiki :loveu: Niufka też byś mogła ? ;) Dobry pomysł, dla mnie też może być niuf i jeszcze BC. :loveu: To tylko jakby Ci się nudziło... :eviltong: Quote
Illusion Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Jak będzie mi się nudzić, to coś postaram się wykombinować :lol:. Quote
taxelina Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://i35.tinypic.com/2eev3hz.png Ale smiesznie wyszlo :D Ide Was dodac na strone, zw :P Quote
Illusion Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='deer_1987']Solankers Primrose Ale fajnie ^^. Właśnie konsumuję czekoladę i zastanawiam się czego najpierw zacząć się uczyć :lol:. Quote
taxelina Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 RCookie napisał(a):Ale fajnie ^^. Właśnie konsumuję czekoladę i zastanawiam się czego najpierw zacząć się uczyć :lol:. :D Ja nie musze sie uczyc.. mam teraz tzw. ferie jesienne - höstlöv :D caly tydzien.. :diabloti::diabloti: ale niedlugo wazne egzaminy wiec co robic bede miec.. uczyc sie.. ale na razie padam po dwoch dniach pracy wiec strone robie bo to lubie :D Quote
Unbelievable Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://i35.tinypic.com/2hoy0px.png świetny, prawie jacek :loveu::loveu: Quote
Pestka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kinguska, a nie chcesz yorka? Łatwiej by było :eviltong:. Benek tez jest łatwy :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 http://i35.tinypic.com/2hoy0px.png mogłabyś iść z tym do mam talent :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Illusion Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Rinuś, natchnęłaś mnie! Zrobię Kubę Wojewódzkiego :evil_lol:. Tylko to dopiero jak więcej czasu znajdę... Quote
Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='RCookie']Rinuś, natchnęłaś mnie! Zrobię Kubę Wojewódzkiego :evil_lol:. Tylko to dopiero jak więcej czasu znajdę... Nie mogę się doczekać :diabloti::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 też ostatnio wybiłam sobie palca i mi się taki siwy zrobił i napuchł :shake: Quote
psiulka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 RCookie napisał(a):Wybiłam sobie palca :placz:. Dziś jest jakiś dzień wybijania palców, moje 2 koleżanki też są powybijane. :diabloti: A co robiłaś, że sobie wybiłaś? Quote
Cambel&Megi Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 psiulka napisał(a):Dziś jest jakiś dzień wybijania palców, moje 2 koleżanki też są powybijane. :diabloti: A co robiłaś, że sobie wybiłaś?Moja też...:-o fatum jakieś..:evil_lol: Quote
Illusion Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Grałam w kosza, odbierałam piłkę i jakoś tak się złożyło, że odbiła się od moich palców :lol:. Koleżanka z drużyny miała wybita ten sam palec, tylko u prawej ręki. Quote
Recommended Posts