Illusion Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Martunia, Kinguska dziękuję :). groszek83, grafika wektorowa (coś w stylu obrazka ze sznupem) od rastrowej (np. tapeta, którą dawałam niedawno) różni się między innymi tym, że po przybliżeniu nie widać poszczególnych pikseli, tylko normalne krawędzie, a tutaj tak bardziej dokładnie wyjaśnione: Grafika wektorowa - Wikipedia, wolna encyklopedia Cambel&Megi, u mnie to wygląda tak ;) Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 O dziękuje za tak dokładną odpowiedz;) teraz już wiem czym sie różnią ale dowiedziałam sie tylko z obrazków tam zamieszczonych bo ten tekst to..no nie dla mnie:eviltong:ja nie rozumieć po chińsku:evil_lol::evil_lol: Doberek:multi: Quote
Illusion Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Dobry, dobry... chociaż niezupełnie :lol:. Jak rano się obudziłam to tak mnie gardło bolało, że nie mogłam mówić :shake:. Już chyba ponad pół godziny usiłuję wrzucić coś na DA :angryy:. Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Taki czas na choroby;)ja na szczęście mam już za sobą przeziębienie:multi::cool1: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ale ja dzis chodze po nowych galeria i sie ludzi pytam.. Zawitam tez do Was: na mojej stronie WWW ( Sherry i Niunia ) mam dzial przyjaciol, moge Was tam dodac? ;) zobacz ze podpisuje kto wlascicielem zdjeci itd ;) Zreszta sama zobacz ;) Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Po wyprobowaniu wszystkich tych piór pozostałam właśnie przy tym.. :eviltong: A jeszcze takie pytanie, myszką, czy tabletem to robisz? Bo mimo, iż inne rysunki robię tabletem, to tu jakoś lepiej mi myszką.. Quote
Illusion Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 deer_1987, jasne, że możesz ;). Też chciałam swojemu babsztylowi stronę zrobić, ale nie mam do tego cierpliwości :lol:. Cambel&Megi, myszką ;). Tabletu niestety nie posiadam :placz: (a bardzo bym chciała, im częściej oglądam prace "khaosdog" tym bardziej ta chęć rośnie :shake:). Muszę powiedzieć Świętemu Mikołajowi, żeby mi dał pod choinkę :evil_lol:. Stało się coś strasznego, aparat mi się zepsuł. Nie wiem jakim "cudem", bo wcześniej działał bez zarzutów :-o. Po włączeniu od razu zaczyna mi się przybliżać i oddalać obraz, przycisk do robienia zdjęć nie działa, kiedy w końcu obraz przestaje się zmniejszać i zwiększać wyskakuje jakiś komunikat :hmmmm:. To miał być BPP :cool3: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A dasz rade jamniczka zrobic? :D Dodam juz jutro bo zaraz z psami i spac.. Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 nie no normalnie nie mam pojęcia jak ty robisz to wszystko boskie:loveu: umiesz westa??:diabloti::lol: Quote
Illusion Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Myślę, że z jamniorem dałabym sobie radę ;). Westa już robiłam :eviltong:. Właśnie oglądałam występ Agnieszki i Taia, wysłałam na nich sms'a :cool3:. Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ślicznie :loveu: a to wszystko nie takie proste...trzeba mieć też fajny pomysł, jak to "ująć"..a twoje pomysły mi się podobają :loveu: ja narysowałam dziś szkota... :razz: A jeśli chodzi o tablet, to ja mam taki najtańszy, mój Mikołaj nie chciał zasponsorować, więc musiałam sama sobie kupić..jakieś 40zl na allegro. :lol: Ja też oglądałam, i też wyslałam, co zruinowało mój stan konta...:eviltong: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 a moglabym poprosic o jamniczka w wolnej chwili`? Quote
Unbelievable Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A ja o jacusia :loveu: świetne te twoje psy :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 świetne te obrazki :loveu::loveu: Też wysłałam ale odpadła :shake: Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 No to sobie przechlapałaś, RCookie :razz: teraz się nie opędzisz od chętnych na Twoje rysunki :lol: Quote
Pestka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 A może byś jakoś Benka wykombinowała? :razz: Było się nie chwalić :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 O matyldo! :mdleje: Zapomnijcie, że dawałam tu tego typu obrazki :evil_lol:. łapeczek, anitaaa i bartis dzięki :). Szkoda, że nie przeszli :(. W ogóle to ten program jest trochę bez sensu. Nie powiedziałabym, że ta wyginająca się dziewczynka ma talnet, bo jest pewna grupa ludzi na świecie, którzy mają podobne zdolności i to raczej zależne od genetyki (?), a nie talentu :hmmmm:. Ktoś gdzieś napisał, że psa szkolić może każdy, a moim zdaniem tak nie jest. Nie każdy nadaje się na właściciela, przewodnika psa i nie każdy ma na tyle cierpliwości, żeby go uczyć nowych rzeczy. deer_1987, Tinka:), jak znajdę czas, pomysł i ewentualne chęci to tak :lol:. Kinguska, a nie chcesz yorka? Łatwiej by było :eviltong:. Quote
BBeta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dziewczynka guma była świetna :loveu: Masz konto na DA? :cool3: Quote
Illusion Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Mam, a dlaczego pytasz? :eviltong: Wiem, że Ty też masz :cool3:. Quote
Illusion Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 (edited) ...................... Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
groszek83 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Doberek;) No to znalazłaś zajęcie-naczelny rysownik dogo:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts