Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O dziękuje za tak dokładną odpowiedz;) teraz już wiem czym sie różnią ale dowiedziałam sie tylko z obrazków tam zamieszczonych bo ten tekst to..no nie dla mnie:eviltong:ja nie rozumieć po chińsku:evil_lol::evil_lol:
Doberek:multi:

Posted

Dobry, dobry... chociaż niezupełnie :lol:. Jak rano się obudziłam to tak mnie gardło bolało, że nie mogłam mówić :shake:.
Już chyba ponad pół godziny usiłuję wrzucić coś na DA :angryy:.

Posted

Po wyprobowaniu wszystkich tych piór pozostałam właśnie przy tym.. :eviltong:
A jeszcze takie pytanie, myszką, czy tabletem to robisz? Bo mimo, iż inne rysunki robię tabletem, to tu jakoś lepiej mi myszką..

Posted

deer_1987, jasne, że możesz ;).
Też chciałam swojemu babsztylowi stronę zrobić, ale nie mam do tego cierpliwości :lol:.
Cambel&Megi, myszką ;). Tabletu niestety nie posiadam :placz: (a bardzo bym chciała, im częściej oglądam prace "khaosdog" tym bardziej ta chęć rośnie :shake:). Muszę powiedzieć Świętemu Mikołajowi, żeby mi dał pod choinkę :evil_lol:.

Stało się coś strasznego, aparat mi się zepsuł. Nie wiem jakim "cudem", bo wcześniej działał bez zarzutów :-o. Po włączeniu od razu zaczyna mi się przybliżać i oddalać obraz, przycisk do robienia zdjęć nie działa, kiedy w końcu obraz przestaje się zmniejszać i zwiększać wyskakuje jakiś komunikat :hmmmm:.

To miał być BPP :cool3:

Posted

Ślicznie :loveu: a to wszystko nie takie proste...trzeba mieć też fajny pomysł, jak to "ująć"..a twoje pomysły mi się podobają :loveu:
ja narysowałam dziś szkota... :razz:
A jeśli chodzi o tablet, to ja mam taki najtańszy, mój Mikołaj nie chciał zasponsorować, więc musiałam sama sobie kupić..jakieś 40zl na allegro. :lol:

Ja też oglądałam, i też wyslałam, co zruinowało mój stan konta...:eviltong:

Posted

O matyldo! :mdleje:
Zapomnijcie, że dawałam tu tego typu obrazki :evil_lol:.

łapeczek, anitaaa i bartis dzięki :).
Szkoda, że nie przeszli :(. W ogóle to ten program jest trochę bez sensu. Nie powiedziałabym, że ta wyginająca się dziewczynka ma talnet, bo jest pewna grupa ludzi na świecie, którzy mają podobne zdolności i to raczej zależne od genetyki (?), a nie talentu :hmmmm:. Ktoś gdzieś napisał, że psa szkolić może każdy, a moim zdaniem tak nie jest. Nie każdy nadaje się na właściciela, przewodnika psa i nie każdy ma na tyle cierpliwości, żeby go uczyć nowych rzeczy.
deer_1987, Tinka:), jak znajdę czas, pomysł i ewentualne chęci to tak :lol:.
Kinguska, a nie chcesz yorka? Łatwiej by było :eviltong:.