Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

http://i35.tinypic.com/65nx8h.jpg
Cały czas zachwycam się nad tym, jak to Tosia świetnie wygląda w tych szelkach. Sama pewnie zdecyduje się na takie szele (miękkie i lekkie) w identycznym kolorze (+ coś z serii z odblaskową nitką - szele zapinane u góry), ale dopiero za jakiś czas. Teraz muszę zainwestować w zabawki, bo niestety przez mojego kochanego teriera piłki/sznurki żyją max. miesiąc. :roll:

Posted

Na razie mamy piękną jesień, ale dzisiaj było dosyć zimno :shake:.
Na dodatek rozłożyłam się, rano było mi niedobrze, bolało mnie gardło, pękała mi głowa itd. Po powrocie ze szkoły poszłam spać, mama dała mi jakieś prochy i czuję się już lepiej :).

groszek83, Tofik to nie kot, to diabeł wcielony :evil_lol:. Z Tośką bawi się w jakieś polowania :lol:. Dzisiaj schował się przed nią do szafy, a potem skakał na nią z kanapy :lol:.

Kinga, szelki bardzo polecam, są świetne :loveu:. Tylko boję się trochę, że niedługo się wszędzie pozaciągają, bo mała lubi pakować się w różne krzaki, ale na razie nigdzie nie zauważyłam wychodzących nitek.

Sznaucer

Posted

RCookie napisał(a):
Photoshop + umiejętność posługiwania się pentool'em ("piórem") = coś na wzór grafiki wektorowej :lol:.

Strasznie fajnie Ci to wychodzi :loveu:
szczerze mówiąc pióra nigdy nie używałam :cool1:
Chyba muszę zacząć.:diabloti:
A dokładniej to którego używasz? "Pióro dowolne"?

edit: jakie to wspaniałe urządzenie... :loveu: chyba całą noc się będę bawić..:evil_lol: