Unbelievable Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Olusia napisał(a): JRT się z niej zrobił :o no bez przesaaady:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Illusion Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Wczoraj kąpałam psa, dzisiaj mi zwiał, na szczęście szybko się znalazł i śmierdzi :mad:. Będę musiała drugi raz ją wykąpać :placz:. Mamy już odłożoną charcią obróżkę u taks, niebieski komplecik i fioletowy rogz w tym tygodniu prawdopodobnie jadą do nowego nosiciela, a ja przy najbliższej okazji zamawiam czerwonego rogza z odblaskową nitką, za jakieś dwa tygodnie zamawiam do niego smycz i komplet daisy :cool3:. Quote
Russellka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ojoj :evil_lol: widać gdzie ja ciągle siedzę :diabloti: Ale to było o Tosisławie :lol: A ja chcę Kodzi kupić Lupine Moo Cow :loveu::loveu::loveu: Quote
Pestka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Fajne fotki. Ale ona ma strasznie nisko ID Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 http://i37.tinypic.com/dmbaqf.jpg slodka minka! Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://i37.tinypic.com/dmbaqf.jpg ten błysk w oku :cool3: Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Fajnie, że chociaż Wy nas odwiedzacie :shake: :evil_lol:. Dzisiaj doszła paczka z animalii! :multi: Dzisiaj postaram się dać fotki :cool3:. Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://i36.tinypic.com/14x07bm.jpg to w białych opakowaniach to do sierści coś? Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Tinka:)']http://i36.tinypic.com/14x07bm.jpg to w białych opakowaniach to do sierści coś? To większe to spray do czesania, a to mniejsze (z żółtą łapą) to płyn do czyszczenia uszu ;). Bardzo cieszyłam się, że Tośka jest czyściochem, ale to szczęście nie mogło trwać długo :shake:. Wczoraj Tośka dorwała się do worka ze śmieciami, wydostała z niego torebkę papierową po kurczaku z rożna i weszła do niej do połowy :mdleje:. Całą głowicę ma tłustą i trzecia kąpiel w tym miesiącu chyba będzie konieczna :cry:. UFOk - kąpiel październik nr. 1 :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Haha chyba Tosia nie lubi być czyściutka :loveu::loveu: oo ile smakołyków zamówiłaś :multi: a Tosia każdy ci zje ? Bo Barti nie koniecznie zje kiedyś kupiłammu takie wołowy płaty i nawet nie tknął :shake: Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Powinna zjeść ;). Wszystkie jadła już wcześniej, więc mam jako tako pewność, że teraz też będzie szamać. Kupiłam więcej smaków, bo dosyć szybko schodzą, a tak to mam taki zapas :). Łapecki :loveu: Błogi sen :p Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ile jej tego kupiłas:D normalnie jakie zakupy:) hehe:) bedzie miała teraz duzo jedzonka:D heh:) sliczne fotki:D Quote
Czarna_Owieczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Cześć :multi: Piękny Tosik :loveu: Super macie banerek :D O i kicia macie :cool3: Quote
LadyK Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Śliczny kudłacz :loveu: Mizianki dla niej :loveu: PS. Długo czekałaś na paczkę z animalii? Quote
Pestka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ja zamawialam w tym samym czasie co RCookie, też w Aniamlii i mi doszła w poniedziałek. Ale RC chyba czekała na jakiś produkt ;) Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Sweetaśna, jak robić zakupy to porządne :cool3:. Czarna_Owieczka, dziękujemy :). Kici nie mamy, to diabeł wcielony :evil_lol:. Kinguska, nawet nie wiesz jak się cieszyłam jak mi mama w drzwiach powiedziała, że paczka już jest, od razu poszłam rozpakować i obejrzeć :lol:. Owczarkowa, dziękuję, jak się obudzi to wymiziam :). Na paczkę czekałam dłużej, bo tak jak pisała Kinga czekałam aż będzie dostawa ze sprayem do czesania, a tak to by paczka wcześniej doszła (z resztą sama ustaliłam z Państwem ze sklepu, że zaczekam na ten płyn, bo proponowano mi, że mogą oddać mi za to pieniądze lub wymienię sobie na coś innego), bo już wszystko było. Ja z zakupów w animalii jak dotąd byłam bardzo zadowolona i na razie złego zdania o nich powiedzieć nie mogę ;). Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 O kurcze, prawie połowę postów mi skasowało :crazyeye:. Quote
Martunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ale duże zakupy! :) Hihi, ale czyścioch z tej Tosi. :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Koleżanka się śmiała, że Tośka pewnie tak lubi się kąpać, że specjalnie się brudzi :diabloti:. Quote
Recommended Posts