Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wczoraj kąpałam psa, dzisiaj mi zwiał, na szczęście szybko się znalazł i śmierdzi :mad:. Będę musiała drugi raz ją wykąpać :placz:.
Mamy już odłożoną charcią obróżkę u taks, niebieski komplecik i fioletowy rogz w tym tygodniu prawdopodobnie jadą do nowego nosiciela, a ja przy najbliższej okazji zamawiam czerwonego rogza z odblaskową nitką, za jakieś dwa tygodnie zamawiam do niego smycz i komplet daisy :cool3:.

Posted

[quote name='Tinka:)']http://i36.tinypic.com/14x07bm.jpg to w białych opakowaniach to do sierści coś?

To większe to spray do czesania, a to mniejsze (z żółtą łapą) to płyn do czyszczenia uszu ;).

Bardzo cieszyłam się, że Tośka jest czyściochem, ale to szczęście nie mogło trwać długo :shake:. Wczoraj Tośka dorwała się do worka ze śmieciami, wydostała z niego torebkę papierową po kurczaku z rożna i weszła do niej do połowy :mdleje:. Całą głowicę ma tłustą i trzecia kąpiel w tym miesiącu chyba będzie konieczna :cry:.

UFOk - kąpiel październik nr. 1 :evil_lol:

Posted

Haha chyba Tosia nie lubi być czyściutka :loveu::loveu: oo ile smakołyków zamówiłaś :multi: a Tosia każdy ci zje ? Bo Barti nie koniecznie zje
kiedyś kupiłammu takie wołowy płaty i nawet nie tknął :shake:

Posted

Powinna zjeść ;). Wszystkie jadła już wcześniej, więc mam jako tako pewność, że teraz też będzie szamać. Kupiłam więcej smaków, bo dosyć szybko schodzą, a tak to mam taki zapas :).

Łapecki :loveu:

Błogi sen :p

Posted

Sweetaśna, jak robić zakupy to porządne :cool3:.
Czarna_Owieczka, dziękujemy :). Kici nie mamy, to diabeł wcielony :evil_lol:.
Kinguska, nawet nie wiesz jak się cieszyłam jak mi mama w drzwiach powiedziała, że paczka już jest, od razu poszłam rozpakować i obejrzeć :lol:.
Owczarkowa, dziękuję, jak się obudzi to wymiziam :). Na paczkę czekałam dłużej, bo tak jak pisała Kinga czekałam aż będzie dostawa ze sprayem do czesania, a tak to by paczka wcześniej doszła (z resztą sama ustaliłam z Państwem ze sklepu, że zaczekam na ten płyn, bo proponowano mi, że mogą oddać mi za to pieniądze lub wymienię sobie na coś innego), bo już wszystko było. Ja z zakupów w animalii jak dotąd byłam bardzo zadowolona i na razie złego zdania o nich powiedzieć nie mogę ;).