Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Oj tak, lekkie i miękkie są super, tylko nie półzaciski, strasznie się mechacą.

W to ostatnie nie wierzę. :cool1: :evil_lol:

Już chyba wszystko kupiłam, są jeszcze fajne obroże itd. ale musiałabym mieć drugiego psa żeby je kupować, bo stety/niestety Toś występuje tylko w jednym rozmiarze :lol:.

[quote name='Olusia']Z Rogzami skończysz, zaczniesz z Lupine :evil_lol:

Na razie mamy jedną obrożę z lupine, jak coś naprawdę fajnego wypuszczą, to czemu by nie kupować? :cool3:

[quote name='Judyciak']Cambel&Megi - a kto uwierzy? :cool1: :p

Niedowiarki z Was :eviltong:.

Świąteczne żarcie Tosi :lol:

Posted

Następnym razem nie będę kombinować, tylko pojadę do zoologicznego, kupię jakiegoś dużego gnata i Toś będzie miała zajęcie na jakiś... miesiąc :evil_lol:.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Polecam duże gnaty... 8) nasz, kiedy go kupiłam, tak na moje oko miał hm 60cm, a kupiłam go w lutym, i jest do tej pory...:diabloti:

A moja Saba wielkiego gnata opyliła w kilka dni :evil_lol: A męczyła się cały czas :cool3:

Posted

Ja jak zwykle wszędzie spóżniona ale i tak wszystkiego naj dla was:multi: Miał być filmik jak sie Tosia modli będzie??:razz:
No i na koniec pomarańczowe szelki są ekstra,chyba musze sie w końcu przymierzyć do jakiejś pomarańczowej obroży:p

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Polecam duże gnaty... 8) nasz, kiedy go kupiłam, tak na moje oko miał hm 60cm, a kupiłam go w lutym, i jest do tej pory...:diabloti:

To świetnie, zaoszczędzę na przysmakach :evil_lol:.

Martunia napisał(a):
O jakie fajne rzeczy! Coraz większa ta kolekcja Tosi. :cool3:

Stety/niestety tak :lol:.

Kinguska napisał(a):
A moja Saba wielkiego gnata opyliła w kilka dni :evil_lol: A męczyła się cały czas :cool3:

No tak, z tymże Toś tak jakby mniejsza ciut od Saby jest :eviltong:.

Bzikowa napisał(a):
Niezłe papu dostała :lol:

gordonowa napisał(a):
Ale dostała jedzonka :cool3:

Tosia to jedyne stworzenie, które docenia moją kuchnię :shake: :lol:.

groszek83 napisał(a):
Ja jak zwykle wszędzie spóżniona ale i tak wszystkiego naj dla was:multi: Miał być filmik jak sie Tosia modli będzie??:razz:
No i na koniec pomarańczowe szelki są ekstra,chyba musze sie w końcu przymierzyć do jakiejś pomarańczowej obroży:p

Dziękujemy :).
Filmik już jest, tylko z innego forum muszę wygrzebać ;).
Pomarańczowy komplet jest odlotowy, polecam :evil_lol:.

anitaaa i bartis napisał(a):
ślicznemate nowe kompleciki :lol:ten pomarańcz :loveu:

Dziękujemy :).

Dzisiaj doszły żałobne szelki z gratisami :cool3:. Później wstawię fotki ;).

Na razie mam ważny komunikat:

"Obok domu mojej koleżanki (miejscowość pod Piasecznem) błąka się mały psiak. Jest już raczej dorosły, wielkości pinczera miniaturowego (maksymalnie). Boi się ludzi, mieszka z innym psem w budzie, ma jasną sierść. Niestety ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo widziałam go tylko raz i nie miałam jak zrobić zdjęć, ale niedługo się o nie postaram.
Coś czuję, że ciężko będzie mu znaleźć tutaj dom, bo mało kto w tym miejscu interesuje się losem zwierząt, dlatego postanowiłam założyć ten temat.
Jeśli będę miała zdjęcia to chyba założę mu wątek na DGM, tylko nie wiem jak by było z organizacją zabrania psa. Najlepiej by było gdyby miał gdzieś tutaj DT, ale rodzice koleżanki się nie zgadzają, a moi pewnie też nie będą jakoś super do tego nastawieni :roll:."

Posted

deer_1987, o taki efekt mi chodziło :cool3:.
groszek83, dziękuję :)
Bzikowa, ciężko powiedzieć :lol:.

Właśnie patrzyłam na status zamówienia w animalii, teoretycznie nie ma jeszcze trzech rzeczy, więc może niedługo wyślą! :multi: Toś będzie w skowronkach, bo wybrałam jej kilka paczek różnych smaków :cool3:.

Posted

Foxowa, dziękuję, zaraz ją wydrapię :cool3:.
psiulka, niedługo będą :eviltong:.
Wynalazłam przyzwoite miejsce na spacery, prawie za domem, muszę tam jutro sama pójść i zobaczyć, czy sąsiad nadal trzyma psa przed bramą, jeśli nie to miałabym tereny spacerowe niemal pod samym nosem :multi:.

Pseudo-modlitwa :lol:
http://tinypic.com/player.php?v=143mdfd&s=4
Nie wychodzi to zupełnie tak jak powinno i zastanawiam się czy na razie nie zabrać się za coś łatwiejszego i kroczek, po kroczku przechodzić do bardziej skomplikowanych komend.