Illusion Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Sweetaśna napisał(a):Spóźnione wszystkiego naj:) Dziękuję ;). Tort będę miała dopiero jutro, bo wczoraj się nie udał, a dzisiaj trzeba czekać, aż biszkopt się zeschnie, czy jakoś tak :lol:. Wszystkie pieniążki urodzinowe poszły na Tosię, złożyłam zamówienie w animalii i wzięłam w końcu te żałobne szelki :evil_lol:. Quote
Illusion Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja nic wie wiedzialam o urodzinach :( Nic nie szkodzi ;). Quote
Illusion Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Dziękuję dziewczyny :). Mam zdjęcie wczorajszego, świętowego żarcia Tosi, tylko później zgram je na komputer. Dzisiaj Toś jakieś biegunki dostała i nie wiem czy to czasem nie po tym jedzonku :roll:. Quote
Pestka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 A co jej przyrządziłaś? Zdjęcia dawaj! I zajrzyj do nas czasem :P Quote
Illusion Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Kinguska napisał(a):A co jej przyrządziłaś? Zdjęcia dawaj! Hmm... ciężko to danie nazwać, trochę taki psi fast food :lol:. Ryż i masa kurzego mięcha, marchewka, mały kawałek jabłka, a na górze "posypka" z żółtego sera, kilka plasterków kiełbachy i trzy ciastka dla psów. Zdjęcia dam jutro (prawdopodobnie). Jej, ale się cieszę, że DGM działa! :sweetCyb: Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dziękuję za życzenia ;). Sprawiłam sobie nowy banner :cool3: Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dziękuję ;). Zaraz dam fotki Tosi w nowych rzeczach, rodziciele właśnie moją paczkę przywieźli :multi:. Quote
Olusia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ale śliczny banner, chyba najlepszy jaki dotąd miałaś moim zdaniem ;) Czekamy na zdjęcia Tośki w nowych ciuszkach :multi: Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 znowu masz prześliczny banerek:loveu: sliczne tosia ma nowe ubranka:D Quote
Pestka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mi tez dzisiaj przyszly obroże ! :eviltong: Ślicznie jej ;) Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jesteś walnięta :evil_lol: ale qrde, rewelacja, te szelki lekkie i miękkie...i cudnie wyglądaja! Zresztą Tosi we wszystkim cudnie! Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Sweetaśna napisał(a):znowu masz prześliczny banerek:loveu: sliczne tosia ma nowe ubranka:D Olusia napisał(a):Jak jej ślicznie w tym różu :loveu: deer_1987 napisał(a):Roz jej pasuje ;) Kinguska napisał(a):Mi tez dzisiaj przyszly obroże ! :eviltong: Ślicznie jej ;) Cambel&Megi napisał(a):Jesteś walnięta :evil_lol: ale qrde, rewelacja, te szelki lekkie i miękkie...i cudnie wyglądaja! Zresztą Tosi we wszystkim cudnie! Dziękujemy :). Seria "miękkie i lekkie" jest świetna, szelki są bardzo miłe w dotyku i mięciutkie :loveu:. Jutro ponoć mają przyjść czarne szelki również miękkie i lekkie, potem zamawiam komplet "daisy" i zamierzam skończyć z rogzami :evil_lol:. Quote
jmw Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jest świetna w nowych rogzach ;) Kolejne do kolekcji :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='RCookie']Dziękujemy :). Seria "miękkie i lekkie" jest świetna, szelki są bardzo miłe w dotyku i mięciutkie :loveu:. Jutro ponoć mają przyjść czarne szelki również miękkie i lekkie, potem zamawiam komplet "daisy" i zamierzam skończyć z rogzami :evil_lol:. Oj tak, lekkie i miękkie są super, tylko nie półzaciski, strasznie się mechacą. W to ostatnie nie wierzę. :cool1: :evil_lol: Quote
Recommended Posts