Illusion Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Na codzienne treningi i tak czas by mi nie pozwalał z resztą wydaje mi się, że wtedy takie bardzo częste skakanie sprawia psu mniej frajdy, więc nie będę jej za bardzo "męczyć" :lol:. Jak rozkładałam przeszkody było sucho, właśnie kończyłam "konstruowanie" ostatniej hopki i jak na złość zaczęło padać. Postanowiłam być twarda, co zaowocowało treningiem w deszczu :cool3:. Fajnie nawet nam szło (przynajmniej tak mi się wydaje) i Tosia jakby wiedziała o co mi chodzi :loveu:. Kurcze, jutro mam straszny dzień w szkole, czasem myślę sobie, że wspaniale byłoby pójść już na emeryturę :razz:. Quote
jmw Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Witamy. Czekamy, aż odwiedzisz dogo i fanów Tosi, przecież nie możesz ich zawieść! (swoją drogą, ja chcę autograf! :cool1:) Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Hej Widze,że tu agilitowo:cool3: podziwiam mnie to sie nie chce:evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 RCookie napisał(a):W sumie to nic ciekawego, odliczamy dni do spotkania z Kingą i Weną Będą jakieś wspólne fotki? :cool3: Quote
Illusion Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 deer_1987 napisał(a):ale slodka rozesmiana mordka!!! Dziękujemy :). Judyciak napisał(a):Witamy. Czekamy, aż odwiedzisz dogo i fanów Tosi, przecież nie możesz ich zawieść! (swoją drogą, ja chcę autograf! :cool1:) Odwiedzam codziennie, ale nie zawsze tu zaglądam :p (w sensie, że do galerii :lol:). groszek83 napisał(a):Hej Widze,że tu agilitowo:cool3: podziwiam mnie to sie nie chce:evil_lol::evil_lol: Nie chce? Leniuch :eviltong:. PositiveThought napisał(a):Cze Twardzielko :hand: Jakieś wieści, może fotki? :razz: I jak ten trudny szkolny dzień? Tragedia, nie chcę myśleć co będzie jutro :shake:. Gdyby nie 3h polskiego to bym się tak nie martwiła. BBeta napisał(a):Będą jakieś wspólne fotki? :cool3: Jasne, że będą ;). Mam nadzieję, że tacie się nie odwidzi, bo teraz mu długość trasy niezbyt pasuje :angryy:. Trzeba go będzie jakoś przekupić :evil_lol:. łapeczek napisał(a):czesc czescc czescc Witamy! Wczoraj byłam na drobnych zakupach, przywiozłam ze sobą smaki i świńskie uszy (większe od głowy Tosi :lol:). Była fajna obroża z chustką w szkocką kratkę, ale z ceną "trochę" przesadzili, a już miałam to kupować :roll:. Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No nie chce:roll: Ja już stara w plecach mi strzyka,zadyszka te sprawy:eviltong: Quote
Illusion Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='groszek83']No nie chce:roll: Ja już stara w plecach mi strzyka,zadyszka te sprawy:eviltong: Tiaa... :evil_lol: Mam fotki z dzisiejszego wypadu do lasu :cool3: Takie zdjęcie "przedspacerowe" Marsz Co my tutaj mamy... Quote
Bzikowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Super jej w krówskach :loveu: Więcej! Quote
Martunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cudo! Na tym dywanie ładnie wychodzi. ^^ Quote
Illusion Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Proszę bardzo - więcej :eviltong: W lewo patrz I w prawo patrz... Poruszaliśmy się taką mini. autostradą Leśna flora Badamy otoczenie Quote
Illusion Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dłuuugi ogon :lol: A takie drzewko zatarasowało nam drogę i trzeba było przechodzić pod nim... Quote
Bartiśkowa_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ślicznie Tosi w tym kompleciku w krówki :loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Tosina w lesie :loveu: tylko czemu ciągle na smyczy? :razz: Quote
groszek83 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ano właśnie czemu na smyczce? Niechże se polata:cool3: Quote
Rahl Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://i35.tinypic.com/2rd9m5f.jpg śliczne Tosiątko :loveu: Quote
Illusion Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']ślicznie Tosi w tym kompleciku w krówki :loveu::loveu: [quote name='Kinguska']Śliczna :D [quote name='gordonowa']http://i35.tinypic.com/2rd9m5f.jpg śliczne Tosiątko :loveu: Dziękujemy :). [quote name='Bzikowa']Tosina w lesie :loveu: tylko czemu ciągle na smyczy? :razz: [quote name='groszek83']Ano właśnie czemu na smyczce? Niechże se polata:cool3: W lesie jej nie spuszczam, bo boję się, że gdzieś mi wybędzie za jakimś zapaszkiem, a szukanie psa w lesie to na pewno nic łatwego. Poza tym ktoś strzelał i wtedy Tośka bardziej ciągnęła, więc nie wiem czy gdyby nie miała smyczy to by nie uciekła. Zaraz dam resztę fotek ;). Quote
Illusion Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 (edited) Moja mama rozglądała się w jedną i drugą stronę, w nadziei, że znajdzie jakiegoś grzyba i znalazła takie cuś Później okazało się, że z kanią (?) jest coś nie tak i mama doszła do wniosku, że trzeba się jej pozbyć :lol:. Toś dzielnie pomagała w poszukiwaniu innych grzybów Ale niezbyt jej się to udawało Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Illusion Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Co to może być? Ah tak, z pewnością las :lol: W wywąchiwaniu przygód Quote
taxelina Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Szkoda tylko ze takie male zdjecia:( Quote
Illusion Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='deer_1987']Szkoda tylko ze takie male zdjecia:( Moim antycznym aparatem ciężko zrobić w miarę ładne jakościowo zdjęcie i trochę lepiej wygląda to po zmniejszeniu ;). Quote
Illusion Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Biegniemy! :multi: Rodzinka grzybów Tutaj takie dłuższe łapy jej się zrobiły :lol: Quote
Recommended Posts