Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na codzienne treningi i tak czas by mi nie pozwalał z resztą wydaje mi się, że wtedy takie bardzo częste skakanie sprawia psu mniej frajdy, więc nie będę jej za bardzo "męczyć" :lol:.
Jak rozkładałam przeszkody było sucho, właśnie kończyłam "konstruowanie" ostatniej hopki i jak na złość zaczęło padać. Postanowiłam być twarda, co zaowocowało treningiem w deszczu :cool3:. Fajnie nawet nam szło (przynajmniej tak mi się wydaje) i Tosia jakby wiedziała o co mi chodzi :loveu:.
Kurcze, jutro mam straszny dzień w szkole, czasem myślę sobie, że wspaniale byłoby pójść już na emeryturę :razz:.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale slodka rozesmiana mordka!!!

Dziękujemy :).

Judyciak napisał(a):
Witamy. Czekamy, aż odwiedzisz dogo i fanów Tosi, przecież nie możesz ich zawieść!
(swoją drogą, ja chcę autograf! :cool1:)

Odwiedzam codziennie, ale nie zawsze tu zaglądam :p (w sensie, że do galerii :lol:).

groszek83 napisał(a):
Hej
Widze,że tu agilitowo:cool3: podziwiam mnie to sie nie chce:evil_lol::evil_lol:

Nie chce? Leniuch :eviltong:.

PositiveThought napisał(a):
Cze Twardzielko :hand:

Jakieś wieści, może fotki? :razz: I jak ten trudny szkolny dzień?

Tragedia, nie chcę myśleć co będzie jutro :shake:. Gdyby nie 3h polskiego to bym się tak nie martwiła.

BBeta napisał(a):
Będą jakieś wspólne fotki? :cool3:

Jasne, że będą ;).
Mam nadzieję, że tacie się nie odwidzi, bo teraz mu długość trasy niezbyt pasuje :angryy:. Trzeba go będzie jakoś przekupić :evil_lol:.

łapeczek napisał(a):
czesc czescc czescc

Witamy!

Wczoraj byłam na drobnych zakupach, przywiozłam ze sobą smaki i świńskie uszy (większe od głowy Tosi :lol:). Była fajna obroża z chustką w szkocką kratkę, ale z ceną "trochę" przesadzili, a już miałam to kupować :roll:.

Posted

[quote name='groszek83']No nie chce:roll: Ja już stara w plecach mi strzyka,zadyszka te sprawy:eviltong:

Tiaa... :evil_lol:

Mam fotki z dzisiejszego wypadu do lasu :cool3:

Takie zdjęcie "przedspacerowe"

Marsz

Co my tutaj mamy...

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']ślicznie Tosi w tym kompleciku w krówki :loveu::loveu:

[quote name='Kinguska']Śliczna :D

[quote name='gordonowa']http://i35.tinypic.com/2rd9m5f.jpg
śliczne Tosiątko :loveu:

Dziękujemy :).

[quote name='Bzikowa']Tosina w lesie :loveu:

tylko czemu ciągle na smyczy? :razz:

[quote name='groszek83']Ano właśnie czemu na smyczce? Niechże se polata:cool3:

W lesie jej nie spuszczam, bo boję się, że gdzieś mi wybędzie za jakimś zapaszkiem, a szukanie psa w lesie to na pewno nic łatwego. Poza tym ktoś strzelał i wtedy Tośka bardziej ciągnęła, więc nie wiem czy gdyby nie miała smyczy to by nie uciekła.

Zaraz dam resztę fotek ;).

Posted (edited)

Moja mama rozglądała się w jedną i drugą stronę, w nadziei, że znajdzie jakiegoś grzyba i znalazła takie cuś

Później okazało się, że z kanią (?) jest coś nie tak i mama doszła do wniosku, że trzeba się jej pozbyć :lol:.
Toś dzielnie pomagała w poszukiwaniu innych grzybów

Ale niezbyt jej się to udawało

Edited by Illusion
Posted

[quote name='deer_1987']Szkoda tylko ze takie male zdjecia:(

Moim antycznym aparatem ciężko zrobić w miarę ładne jakościowo zdjęcie i trochę lepiej wygląda to po zmniejszeniu ;).