Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zdjęcia Tosi postaram się dać jutro ;).
Uwaga, uwaga :lol:, dzisiaj uwieczniłam jak Toś bawi się jedną ze swoich zabawek! :multi: Postanowiłam spróbować jeszcze raz z zaserwowaniem jej kuli smakuli (oczywiście nie pustej), mała wcześniej nawet nie bardzo chciała na nią spojrzeć, a dzisiaj się bawiła :crazyeye:. Trącała piłkę nosem, łapką, wspaniały widok :loveu:.

Posted

Olusia napisał(a):
Przypominam o avatarze ;) I jakieś foteczki by się przydały :loveu:

Avatar będzie raczej w przyszły weekend, dzisiaj już nic nie uda mi się zrobić, a w ciągu tygodnia rzadko włączam PS'a ;).

Posted

PositiveThought napisał(a):
Super! :cool2:
Gratulujemy, jak Tosiak już się przekona, jaką frajdę potrafią dać zabawki, nie będziesz jej mogła od nich oderwać! :lol:

Dla mnie to nie problem, bardzo bym się cieszyła jakby Tosi podobała się chociaż ta znaczna część naszych dotychczasowych, zabawkowych zbiorów :).

Posted

Welcom !
dopiero teraz dotarłam do komputera - nauka mnie o mało nie zabiła, ludzie, ratunku!
:mdleje:
[SIZE=2]Ile taka kula smarkula kosztowała? Gdzie zamówiłaś? (no chyba, że kupiłaś w zoologu). Przyznam, że mamy taką na oku. A Tosik fajnie się pewnie bawi tą kulą ;]

Posted

RCookie, ja mam jeszcze jedno pytanie - dałabyś fotkę waszego klikera? :p o aż mnie korci*, żeby zobaczyć, jaki macie. Chyba, że dawałaś fotkę - ale nie mam siły przeglądać galerii całej, jestem padnięta. Z nauki.

*to tak z ciekawości. a ciekawość to pierwszy stopień do piekła i diablosa.

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Judyciak napisał(a):
Welcom !
dopiero teraz dotarłam do komputera - nauka mnie o mało nie zabiła, ludzie, ratunku!
:mdleje:
[SIZE=2]Ile taka kula smarkula kosztowała? Gdzie zamówiłaś? (no chyba, że kupiłaś w zoologu). Przyznam, że mamy taką na oku. A Tosik fajnie się pewnie bawi tą kulą ;]

Kupowałam w animalii, kosztowała ok. 10zł ;).

Olusia napisał(a):
Ale Tośka fajnie się bawi tą kulą :p

Na zdjęciach jakoś szczególnie tego nie widać, ale "na żywo" to dopiero fajnie wygląda :cool3:.

Martunia napisał(a):
O ale ładnie się bawi. :) I jaka zawstydzona. ^^

Taki wstydzioch z niej :lol:.

Bzikowa napisał(a):
http://i34.tinypic.com/13yqctv.jpg
jaka przyczajka :evil_lol:

Ona nawet często robi "przyczajkę", zazwyczaj jak się na coś patrzy :).

Judyciak napisał(a):
RCookie, ja mam jeszcze jedno pytanie - dałabyś fotkę waszego klikera? :p o aż mnie korci*, żeby zobaczyć, jaki macie. Chyba, że dawałaś fotkę - ale nie mam siły przeglądać galerii całej, jestem padnięta. Z nauki.

*to tak z ciekawości. a ciekawość to pierwszy stopień do piekła i diablosa.

:diabloti::diabloti::diabloti:

Zdjęcia klikera nie dawałam :lol:. Mamy żółtą kostkę z Trixie ;).

Posted

http://i35.tinypic.com/2z9f75s.jpg

Ale super :loveu:
Duś tak nie robi, Tosiak czasem :loveu: Próbuję klikerem wyłapać :p

Ja chyba też nauczę tego Tosię :lol:.

Może filmik z kulą-smakulą? :razz:

Wczoraj myślałam, żeby nagrać, ale była już noc i filmik wyszedłby pewnie gorzej niż w dzień, więc może jutro po szkole uda się coś nagrać ;).

Posted

basia bonnie napisał(a):
hehe kula smakula fajna rzec, dasz psu i masz spokój na chwile...:evil_lol::)

oooj u mnie to nie oznacza spokoju :evil_lol:
bo pies wie, ze musi ją toczyć nosem i wtedy smaki wypadają - więc co on robi? biega po całym domu z nosem 'w' kuli (a ona jest plastikowa i wydaje okropny oddźwięk tocząc się np po kafelkach...) a czasem jeszcze szczeka jak mu nic nie wypada...:cool1: głąb. :cool1:

mam nadzieję, że Tosia się bawi kulturalniej! :eviltong:

Posted

basia bonnie napisał(a):
hehe kula smakula fajna rzec, dasz psu i masz spokój na chwile...:evil_lol::)

Ja z Tosią zawsze mam spokój :eviltong:. Mogłaby czasem sobie poszczekać i pokazać, że w tym domu jest pies, ale i tak kocham ją za to, jaka jest :loveu:.

Bzikowa napisał(a):
oooj u mnie to nie oznacza spokoju :evil_lol:
bo pies wie, ze musi ją toczyć nosem i wtedy smaki wypadają - więc co on robi? biega po całym domu z nosem 'w' kuli (a ona jest plastikowa i wydaje okropny oddźwięk tocząc się np po kafelkach...) a czasem jeszcze szczeka jak mu nic nie wypada...:cool1: głąb. :cool1:

mam nadzieję, że Tosia się bawi kulturalniej! :eviltong:

No wiesz, Tosia i brak kultury? :lol:

Martunia napisał(a):
O fajny nowy nick! :)
Tak w ogóle co u Was?

Dziękuję :).
W sumie to nic ciekawego, odliczamy dni do spotkania z Kingą i Weną, a zaraz chyba urządzimy sobie trening, bo nie pada i wypadałoby skorzystać z takiej pogody :razz:.

Posted

RCookie napisał(a):

W sumie to nic ciekawego, odliczamy dni do spotkania z Kingą i Weną, a zaraz chyba urządzimy sobie trening, bo nie pada i wypadałoby skorzystać z takiej pogody :razz:.

A miło, że odliczasz czas do spotkania ze mną. :lol:
Ale raczej przed naszym treningiem nie przetrenowywuj Tosi, chce żeby w czasie wspólnych ćwiczeń agilitowych była nakręcona, a nie znudzona przeszkodami. ;)