Olusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Superowe te bannerki :loveu: Możemy prosić coś takiego jak ten drugi (chodzi mi o kolorystykę)? ;) Byłabym bardzo wdzięczna, resztę zostawiam Twojej inwencji twórczej :p Quote
BBeta Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Tobie też się stary nick znudził :mdleje: Quote
Olusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Też to zauważyłam, bardziej podobało mi się 'Malina' ;) Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Martunia napisał(a):Jakie cudo! :mdleje: :loveu: Chcemy fotki! :diabloti: Ja też chcę wiele rzeczy :eviltong:, chociażby ładną pogodę :placz:. Na razie przestało padać to może wyjdę na dwór i cyknę jakieś fotki :cool3:. Judyciak napisał(a): Ciekawe, czy uporałabyś się z takim dla mnie, także w takim stylu jak ten dla psiulki;):eviltong: Jak wyślesz mi na PW jakieś zdjęcia to może, może... :eviltong: Olusia napisał(a):Superowe te bannerki :loveu: Możemy prosić coś takiego jak ten drugi (chodzi mi o kolorystykę)? ;) Byłabym bardzo wdzięczna, resztę zostawiam Twojej inwencji twórczej :p Zobaczę co da się zrobić ;). Rozumiem, że tekst i zdjęcie mam wybrać sama? :razz: BBeta napisał(a):Tobie też się stary nick znudził :mdleje: Trochę... :lol: Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Olusia napisał(a):Też to zauważyłam, bardziej podobało mi się 'Malina' ;) Nowy nick też jest powiązany z malinami (chociaż poprzedni wcale nie był :lol:), tylko gdyby był napisany w całości, to byłby zbyt długi :lol:. Quote
jmw Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 To ci prześlę:cool1::diabloti: Tekst też napisać i rozmiar? :razz: RCookie - RaspberryCookie;) Quote
Olusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 RCookie napisał(a): Zobaczę co da się zrobić ;). Rozumiem, że tekst i zdjęcie mam wybrać sama? :razz: Tekst to może być Diana/Dianka, a zdjęcie wybierz sobie jakie Ci najbardziej pasuje ;):cool3: Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Judyciak napisał(a):To ci prześlę:cool1::diabloti: Tekst też napisać i rozmiar? :razz: Też, też ;) Olusia napisał(a):Tekst to może być Diana/Dianka, a zdjęcie wybierz sobie jakie Ci najbardziej pasuje ;):cool3: Ok, idę przekopywać Waszą galerię :evil_lol:. Aha, wczoraj podrasowałam nieco pierwszą stronkę tematu, może dzisiaj coś jeszcze do niej dodam :cool3:. Quote
jmw Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Wysłałam ci już:cool1: Na kiedy byś zrobiła?;) Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jejku jaki sudny banerek:loveu: nie wiem jak ci dziekowac:) przepiękny:loveu: Ps. moge sobie zrobic z tego banerka avek?? i jesli mogłabym wiedziec jak sie nazywa to pismo którym pisałas na benerku? przecudniasty jest:loveu: Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Judyciak napisał(a):Wysłałam ci już:cool1: Na kiedy byś zrobiła?;) Nie wiem :shake:. Sweetaśna napisał(a):Ps. moge sobie zrobic z tego banerka avek?? i jesli mogłabym wiedziec jak sie nazywa to pismo którym pisałas na benerku? Jasne, że możesz ;). Nie pamiętam już jak się ta czcionka nazywa, bo mam ich dosyć sporo, a akurat tej rzadko używam. Cieszę się, że bannerek się podoba :cool3:. Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 dziekuje:) no to nic poszukam jakiejs podobnej i zrobie sobie avek:) cudny jest ten banerek:loveu: Quote
psiulka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Bardzo dziękuję za bannerek - jest cudowny! :iloveyou: Zaraz go sobie ustawię. Obiecany skład RC. I właśnie teraz patrzę i widzę że przeoczyłam to BHA (bo chyba o to chodziło :evil_lol:): Klik Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 A ja bardzo dziękuję za fotkę składu :). Mogę zamieścić to na innym forum? Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 heyooo jaki sliczny banerek masz ;p a czyyy mozesz mi poradzic jakis programik do tworzenia banerkow taki ktory byl by prosty w obsludze ale zarazem tworzy fajne i ladne banerki;p Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a powiedz mi moze pamietasz jak sie nazywa ta czcionka którą podpisujesz banerki bo od dawna takie szukam jak na blogi robie avki takie małe i buttony to nie mam czym podpisywac musze rysowac literki.. Quote
psiulka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 RCookie napisał(a):A ja bardzo dziękuję za fotkę składu :). Mogę zamieścić to na innym forum? Tak, nie ma sprawy. ;) Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 łapeczek, wszystko robię w Photoshopie ;). Na początku ciężko się w nim połapać, ale z czasem praca w tym programie zaczyna wydawać się banalnie prosta. Z darmowych programów to wydaje mi się, że Gimp jest bardzo fajny, ale ja robiłam w nim tylko UBki (do czasu kiedy nie opanowałam tego w PS'ie :lol:) Sweetaśna, czcionka nosi nazwę 04b03 ;). Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 psiulka napisał(a):Tak, nie ma sprawy. ;) No to jeszcze raz dziękuję :). Quote
Bartiśkowa_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Witam ;) Tosia cudna :cool3: śliczme bannerki robisz muszę się nauczyć robić take cuda :loveu: a skąd bierzesz tła ? Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 znalazłam tą czcionke:D:D hehe:) no własnie sama wymyslasz tła??:D Quote
Illusion Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witam ;) Tosia cudna :cool3: śliczme bannerki robisz muszę się nauczyć robić take cuda :loveu: a skąd bierzesz tła ? Z różnych stron, ale chyba znaczna część jest z DeviantART :). Sweetaśna napisał(a):znalazłam tą czcionke:D:D hehe:) no własnie sama wymyslasz tła??:D Sama raczej bym tak nie umiała ;), chociaż niektóre z tych, które używam to zdjęcia, np. kartka papieru z jakimiś paskami, czy kwiatkami, więc zrobienie czegoś takiego raczej nie sprawiłoby mi problemu. Quote
jmw Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dzień dobry :eviltong: Dzięki za bannerek! ;) Wstawię sobiego wkrótce, na razie ponoszę ten :p Quote
Recommended Posts