Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Superowe te bannerki :loveu: Możemy prosić coś takiego jak ten drugi (chodzi mi o kolorystykę)? ;) Byłabym bardzo wdzięczna, resztę zostawiam Twojej inwencji twórczej :p

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Martunia napisał(a):
Jakie cudo! :mdleje: :loveu:
Chcemy fotki! :diabloti:

Ja też chcę wiele rzeczy :eviltong:, chociażby ładną pogodę :placz:.
Na razie przestało padać to może wyjdę na dwór i cyknę jakieś fotki :cool3:.

Judyciak napisał(a):

Ciekawe, czy uporałabyś się z takim dla mnie, także w takim stylu jak ten dla psiulki;):eviltong:

Jak wyślesz mi na PW jakieś zdjęcia to może, może... :eviltong:

Olusia napisał(a):
Superowe te bannerki :loveu: Możemy prosić coś takiego jak ten drugi (chodzi mi o kolorystykę)? ;) Byłabym bardzo wdzięczna, resztę zostawiam Twojej inwencji twórczej :p

Zobaczę co da się zrobić ;). Rozumiem, że tekst i zdjęcie mam wybrać sama? :razz:

BBeta napisał(a):
Tobie też się stary nick znudził :mdleje:

Trochę... :lol:

Posted

Olusia napisał(a):
Też to zauważyłam, bardziej podobało mi się 'Malina' ;)

Nowy nick też jest powiązany z malinami (chociaż poprzedni wcale nie był :lol:), tylko gdyby był napisany w całości, to byłby zbyt długi :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):

Zobaczę co da się zrobić ;). Rozumiem, że tekst i zdjęcie mam wybrać sama? :razz:

Tekst to może być Diana/Dianka, a zdjęcie wybierz sobie jakie Ci najbardziej pasuje ;):cool3:

Posted

Judyciak napisał(a):
To ci prześlę:cool1::diabloti:
Tekst też napisać i rozmiar? :razz:

Też, też ;)

Olusia napisał(a):
Tekst to może być Diana/Dianka, a zdjęcie wybierz sobie jakie Ci najbardziej pasuje ;):cool3:

Ok, idę przekopywać Waszą galerię :evil_lol:.

Aha, wczoraj podrasowałam nieco pierwszą stronkę tematu, może dzisiaj coś jeszcze do niej dodam :cool3:.

Posted

jejku jaki sudny banerek:loveu:
nie wiem jak ci dziekowac:)
przepiękny:loveu:

Ps. moge sobie zrobic z tego banerka avek?? i jesli mogłabym wiedziec jak sie nazywa to pismo którym pisałas na benerku?

przecudniasty jest:loveu:

Posted

Judyciak napisał(a):
Wysłałam ci już:cool1:
Na kiedy byś zrobiła?;)

Nie wiem :shake:.

Sweetaśna napisał(a):
Ps. moge sobie zrobic z tego banerka avek?? i jesli mogłabym wiedziec jak sie nazywa to pismo którym pisałas na benerku?

Jasne, że możesz ;). Nie pamiętam już jak się ta czcionka nazywa, bo mam ich dosyć sporo, a akurat tej rzadko używam.
Cieszę się, że bannerek się podoba :cool3:.

Posted

Bardzo dziękuję za bannerek - jest cudowny! :iloveyou: Zaraz go sobie ustawię.

Obiecany skład RC. I właśnie teraz patrzę i widzę że przeoczyłam to BHA (bo chyba o to chodziło :evil_lol:):

Klik

Posted

a powiedz mi moze pamietasz jak sie nazywa ta czcionka którą podpisujesz banerki bo od dawna takie szukam jak na blogi robie avki takie małe i buttony to nie mam czym podpisywac musze rysowac literki..

Posted

łapeczek, wszystko robię w Photoshopie ;). Na początku ciężko się w nim połapać, ale z czasem praca w tym programie zaczyna wydawać się banalnie prosta. Z darmowych programów to wydaje mi się, że Gimp jest bardzo fajny, ale ja robiłam w nim tylko UBki (do czasu kiedy nie opanowałam tego w PS'ie :lol:)
Sweetaśna, czcionka nosi nazwę 04b03 ;).

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Witam ;) Tosia cudna :cool3:
śliczme bannerki robisz muszę się nauczyć robić take cuda :loveu:
a skąd bierzesz tła ?

Z różnych stron, ale chyba znaczna część jest z DeviantART :).

Sweetaśna napisał(a):
znalazłam tą czcionke:D:D
hehe:)

no własnie sama wymyslasz tła??:D

Sama raczej bym tak nie umiała ;), chociaż niektóre z tych, które używam to zdjęcia, np. kartka papieru z jakimiś paskami, czy kwiatkami, więc zrobienie czegoś takiego raczej nie sprawiłoby mi problemu.