Illusion Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 To jest w końcu Tosia :eviltong: Ogonek :lol: Zamyślona Urocza i niegrzeczna :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 sliczne fotki:D ta z twojego ava boska:loveu: Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Śliczne są te zdjęcia. :) I jaki fajny obrazek! Quote
psiulka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Tosinka śliczna :loveu: A co to za Pan Glut? :cool3: Quote
Illusion Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):sliczne fotki:D ta z twojego ava boska:loveu: Martunia napisał(a):Śliczne są te zdjęcia. :) I jaki fajny obrazek! Acctiually napisał(a):Śliczne fotki:) Oczy ma cudne:loveu: psiulka napisał(a):Tosinka śliczna :loveu: A co to za Pan Glut? :cool3: Dziękujemy :oops:. Pan Glut to taki wytwór mojej wyobraźni :eviltong:. Mam do niego Panią Glut i niedługo chcę zrobić kolejne pokolenie glutów :cool3:. Kurcze, szkoła się zaczęła i mam wrażenie, że czas leci jeszcze szybciej niż leciał :shake:. Podczas lekcji wszystko się strasznie dłuży, wracam do domu i zaraz muszę iść spać... Codziennie odliczam dni do weekendu, międzynarodowych targów zoologicznych, dnia zwierzaków i swoich urodzin (jeszcze tylko miesiąc i jeden dzień :multi:), później tylko święta, ferie, Wielkanoc i znów wakacje :loveu:. Siedzę sobie właśnie przy komputerku, zastanawiam się co kupić i słucham U2 :loveu:. Dzisiaj Tośka doczekała się sesyji, ale zdjęcia wrzucę dopiero w piątek. Aaaa... chciałam jeszcze dodać, że wreszcie zdecydowałam się na karmę dla mojej sucz, ma przyjść jutro, więc jedne zakupy z głowy ;). Quote
Russellka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Malina. napisał(a): Aaaa... chciałam jeszcze dodać, że wreszcie zdecydowałam się na karmę dla mojej sucz, ma przyjść jutro, więc jedne zakupy z głowy ;). Ale uroczy Glut :loveu: Tosinka piękna :loveu::loveu::loveu: My też zamawialiśmy, Acanę, ale ukochany kurier nie przyniósł ani dzisiaj, ani wczoraj (miał przyjechać we wtorek)i już się powoli denerwuję :shake: Quote
Illusion Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Russellka napisał(a):Ale uroczy Glut :loveu: Tosinka piękna :loveu::loveu::loveu: My też zamawialiśmy, Acanę, ale ukochany kurier nie przyniósł ani dzisiaj, ani wczoraj (miał przyjechać we wtorek)i już się powoli denerwuję :shake: A nie masz do niego telefonu? Do mnie chyba dzisiaj kurier dzwonił, ale nie jestem pewna :hmmmm:. Mam nadzieję, że wpadnie jeszcze dzisiaj. Pudelek :cool3: Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ale fajny obrazek. :cool3: Zgadzam się, przez tą szkołę czas jakby szybciej płynął... Mam nadzieję, że to szybko zleci i wreszcie znów będą wakacje. Quote
Illusion Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Nauczyciele pocieszają nas, że teraz mamy krótszy rok szkolny, więcej przerw itd, ale z każdym dniem coraz więcej zadają :shake:. Już widzę jak siedzę w książkach po czubek głowy. Niedawno doszła karma! :multi: Tośce zasmakowała, ale ciekawa jestem na jak długo :roll:. Przed chwilą wpadłam na genialny pomysł :cool3:, postanowiłam podzielić sobie moją listę zakupów na to, co kupię teraz oraz na to, co mogę kupić za jakieś 2 miesiące, mniej, więcej na święta. Nie wiedzieć czemu jakoś więcej wyszło zakupów na teraz :evil_lol:. Gardło mnie strasznie boli, nie wiem czy się nie rozłożę :placz:. Quote
psiulka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witanko! A co zamawiałaś oprócz karmy? :cool3: Do mnie doszedł RC, więc powiedz co to mam to sprawdzić. ;) Ty do której klasy teraz chodzisz? Quote
Illusion Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 psiulka napisał(a):Witanko! A co zamawiałaś oprócz karmy? :cool3: Witamy, witamy :multi:. Nic ;). W tym sklepie sprzedają same karmy (ja kupiłam Chicken Soup), a poza tym nie mam teraz kasy na inne rzeczy, ale to się niebawem zmieni :cool3:. Zakupy chyba zrobię w tym "odkrytym" zoologicznym, bo nie chce mi się na przesyłkę czekać i lubię obmacać coś, co zamierzam kupić :eviltong:. Na razie mam w planach takie rzeczy jak: - smycz czerwona przepinana, - komplet daisy, - szelki, - miska ceramiczne na mokre żarełko, - podkładka pod miski, - saszetka na smaki, - linka/taśma kilka metrów, - kong, - kennel klatka, - kombinezon, - nowy ID (to co pomarańczowe planuję na/przed świętami) Zastanawiam się jeszcze czy kupować tego konga i kombinezon. Może jeszcze jakiś grzebień czy szczotkę nową bym jej kupiła... No i koniecznie chcę kupić lupine puppy love :loveu:. Jak będę w tym zoologu to pewnie wezmę jeszcze jakieś przysmaki, konserwy itd. psiulka napisał(a): Do mnie doszedł RC, więc powiedz co to mam to sprawdzić. ;) Możesz powiedzieć mi, czy na opakowaniu jest gdzieś wzmianka o konserwantach BHA, a najlepiej zrobić zdjęcie worka karmy, gdzie będzie ta informacja? psiulka napisał(a): Ty do której klasy teraz chodzisz? III gim :placz:. Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 O Mój Boże :evil_lol: Ale dużo rzeczy zamierzasz kupić ;) Fajny pudelos :) A tak w ogóle to hejka :multi: Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ale długa lista! ^^ Nam też coraz więcej zaczynają zadawać.. Już powoli mam dość, a to dopiero początek męczarni. :razz: O ja też chodzę do III gim. ;) Quote
Illusion Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 gordonowa napisał(a):O Mój Boże :evil_lol: Ale dużo rzeczy zamierzasz kupić ;) Fajny pudelos :) A tak w ogóle to hejka :multi: Hejka, hejka :razz:. No widzisz, a tyle osób twierdzi, że mały pies to mało wydatków :evil_lol:. Martunia napisał(a):Ale długa lista! ^^ Nam też coraz więcej zaczynają zadawać.. Już powoli mam dość, a to dopiero początek męczarni. :razz: O ja też chodzę do III gim. ;) A z jakiego języka będziesz pisać egzamin? My z angielskiego, ale strasznie z tym cienko i nie wiem czy na jakieś korepetycje się nie zapisać :roll:. Jeszcze tylko jutro do szkoły i upragniony weekend! :multi: Spadam poszukać czegoś o wojnie trojańskiej :placz:. Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 My też będziemy mieć z angielskiego. No wreszcie weekend będzie ! ^^ Quote
BBeta Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Malina. napisał(a):No widzisz, a tyle osób twierdzi, że mały pies to mało wydatków :evil_lol Mało, bo dla dużego psa te wszystkie rzeczy kosztują dwa razy więcej :diabloti: Quote
Illusion Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Martunia napisał(a):My też będziemy mieć z angielskiego. No wreszcie weekend będzie ! ^^ Do weekendu mam jeszcze ok. 18h :lol:. xxSweetGirl93xx napisał(a):ja tez chodze do III gim:D:D To fajnie, nie jestem sama :multi:. BBeta napisał(a):Mało, bo dla dużego psa te wszystkie rzeczy kosztują dwa razy więcej :diabloti: A to już taki mały szczegół :eviltong:. Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 BBeta napisał(a):Mało, bo dla dużego psa te wszystkie rzeczy kosztują dwa razy więcej :diabloti: trafne ;);) Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ale odliczanie. :cool3: Jeszcze bardziej się teraz weekendu nie mogę doczekać. ;) Będą jakieś nowe fotki Tosi? :loveu: Quote
Illusion Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Będą, będą :). Chcę rodzicieli na wieś do rodziny w weekend wyciągnąć to by jakieś fajne foty były, bo u mnie to nie ma gdzie zdjęć robić... Quote
Russellka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Aaaale lista :-o a ja musiałam rodziców na drugi komplet przekonywać :roll: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 heh:) to naciągnij rodziców na wyjazd na wies:) w weekend ma byc ładna pogoda;) Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Noo spróbuj ich namówić, może Ci sie uda. :cool3: Quote
Recommended Posts