Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bzikowa, wcale nie są takie super:cool1:. Ja mam ich już dość, mam wrażenie. że robi się coraz ciaśniej (może to klaustrofobia :-o). U mojej babci jest cudownie, taka typowa wieś, gdyby nie dziki podchodzące pod samo ogrodzenie i na pewno niemała ilość bezpańskich psów, to powiedziałabym, że idealne miejsce dla psiarza, który lubi długie spacery.

Russellka, jasne że tak ;). Na modelce, czy bez? :cool3:

Mi., a czy na Twojego "szkraba" krowy nie są czasem za małe? :lol:

Pozostałym gościom baaaardzo dziękuję za miłe słowa dotyczące Tosi :loveu:.

Fotki prosto znad morza :eviltong:

Mój Speedy Gonzalez :lol:

Posted

Russellka, w takim razie muszę tylko fotki do komputera wrzucić, bo przed chwilą ją obfociłam w tej kwiecistej.

SweetGirl, jeszcze nie :evil_lol:.
To pierwsze wakacje Tosi w nowym domku, a obawiam się, że nigdzie nie pojedziemy :shake:.

Posted

łapeczek napisał(a):
hey wam xD

Dobry wieczór :cool3:

xxSweetGirl93xx napisał(a):

to sie przeprowadzaliscie??:-D

Hmm... ale o co chodzi? :lol:

Bzikowa napisał(a):
Toś w pościeli - słodka :loveu:

a my mówimy papa - bo jutro wyjeżdżam :multi:
Dziękujemy i życzymy miłego wypoczynku ;).

Fotki z kwiecistym rogzem, specjalnie na życzenie Russellki :diabloti:.

Eh... modelka mi się zbuntowała, to musiałam sobie nową narysować :mad:.

Posted

Witamy :multi:
Dzisiaj pańcia Tosi ruszyła swój zadek i skonstruowała 4 stacjonatki, a wyglądają one tak:

Mam też 2 filmiki :cool3:
Filmik 1
Filmik 2
Od razu przepraszam za jakość, ale po mojej komórce niczego specjalnego raczej nie można się spodziewać :shake:.

Posted

Bardzo pomyslowe stacjonatki. A te niebieskie patyczki to co?
Tzn. jak to sie nazywa. I jak te hopki stoją? One są wbijane?
A filmiki nie chcą mi się otworzyć, potem jeszcze popróbuje je odtworzyć.

Posted

Bardzo mi się obroża podoba, ale to już ustaliłyśmy, mamy podobne gusta :lol:
Super hopki, ładnie Tosia je pokonuje na filmikach :loveu:
my mamy takie prowizoryczne hopki, 2 kijki + sznurek :oops:

Posted

Enchantress'ka, sama nie wiem czym są te niebieskie patyki. Z tego co tłumaczył mi ojciec to mają one jakieś powiązania z prądem. Tata zazwyczaj zbiory narzędzi i tego typu rzeczy uzupełnia w Praktikerze, więc to pewnie też tam kupił, jak wróci to go spytam jak to się dokładnie nazywa ;).
Hopki są wbite w ziemię, bo to niebieskie jest zakończone takim, metalowym szpikulcem (?).

SweetGirl, tak naprawdę dużo pracy przy tym nie było. Więcej czasu zajęło nam (tj. mnie i mamie) wymyślenie, z czego mogą być stacjonaty i jak je zrobić (pierwotnie miały być wykonane z rurek PCV, ale nie miał kto ich złożyć do kupy). W skład czterech hopek wchodzi 8 niebieskich "kijków" zakończonych szpikulcem, 2 kijki z bambusa i 2 rurki (do czego? nie wiem). Mama przycięła tylko 2 kijki bambusowe, bo były nieco za długie, a potem ja włożyłam je między te niebieskie "kijki", z rurkami było podobnie, tylko one były już odpowiedniej długości. Myślałam, że od razu będą spadać, ale działo sie tak, tylko wtedy, jak Tosia zahaczyła o "tyczkę", co działo się dość rzadko.

Te niebieskie "kijki" są bardzo fajne, bo uniwersalne. Wcześniej robiłam z nich slalom, ale coś niezbyt nam szło, więc sobie odpuściłam, a zamierzam wykorzystać je jeszcze do przymocowania koła.
Widziałam w czyjejś galerii slalom zrobiony z takich samych, tylko białych kijków.

Posted

aaa:)
taka przeszkoda przydała by mi sie do kabiego ale jedna a nie az 4:P hehe;)
moze by skakał przez to bo prze murek skacze:)
musiałabym cos wykompinowac:)
sliczne foty:D

Posted

Malina. napisał(a):
Enchantress'ka, sama nie wiem czym są te niebieskie patyki. Z tego co tłumaczył mi ojciec to mają one jakieś powiązania z prądem. Tata zazwyczaj zbiory narzędzi i tego typu rzeczy uzupełnia w Praktikerze, więc to pewnie też tam kupił, jak wróci to go spytam jak to się dokładnie nazywa ;).
Hopki są wbite w ziemię, bo to niebieskie jest zakończone takim, metalowym szpikulcem (?).

A, dzięki, juz wiem co to jest! http://www.grene.pl/sklep/product_info.php/products_id/3156 - znalazłam. ;)

My tez mamy hopki, ale takie
http://img49.imageshack.us/img49/9189/dsc03107zw0.jpg
I tunel 6 m. ;)