Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy :)
Bzikowa, na razie trenujemy w domu na naszych prowizorycznych przeszkodach, a jak już będzie szło nam lepiej to może zapiszemy się do warszawskiego Cavano, z tego co się dowiedziałam od jednej z cavanowiczek to treningi dla grupy początkującej będą gdzieś na jesieni, więc przez te wakacje mogę podszkolić Tosię.

Mój aparat odmówił współpracy z komputerem, a mianowicie uniemożliwia mi wrzucenie nowych fotek na dysk :placz:, mam też dwa fajne filmiki jak to Tosia polowała na ciastka, ale oczywiście nie mogę ich przesłać na drugą komórkę, a do tej, na której są filmiki nie ma kabla USB :angryy:. Nie pozostaje mi, więc nic innego jak dać starsze zdjęcia...

(mam nadzieję, że nic się nie powtarza)
Ostatnio obcinałam jej portki i sierść na ogonie, chcecie zobaczyć efekt "przed" i "po"? :cool3:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Malina. napisał(a):
Dziękujemy :)
Bzikowa, na razie trenujemy w domu na naszych prowizorycznych przeszkodach, a jak już będzie szło nam lepiej to może zapiszemy się do warszawskiego Cavano, z tego co się dowiedziałam od jednej z cavanowiczek to treningi dla grupy początkującej będą gdzieś na jesieni, więc przez te wakacje mogę podszkolić Tosię.

No my właśnie w Cavano trenujemy :cool3:
I właśnie zaczął się kurs, na jesieni pewnie też powstanie nowa grupa.

Jedziesz z efektem przed i po! :loveu:

Posted

W takim razie efekt "przed" i "po" :cool1:

Przed

i po obcinaniu

Na zdjęciu wyżej tego nie widać, ale z tyłu takie schody na zadku jej zrobiłam :oops:, jednak mam usprawiedliwienie, bo obcinałam ją tak pierwszy raz, więc jak sierść odrośnie postaram się wszystko równo obciąć :p.
Chciałabym, żeby następnym razem z boku nie było widać jasnej sierści, ale nie wiem co z tego wyjdzie.

Posted

Dziękujemy ;)
Nie mam co wstawiać, to dam tośkowe zapasy obroży :lol:

Teraz chodzi w tym pierwszym półzacisku :loveu:

Wczoraj uczyłam ją "hop" (klikerowo) i chyba załapała. W tzw. między czasie ćwiczyłam też "siad" i "leżeć" w ruchu, tj. piesa idzie i robi leżeć, idzie jej całkiem nieźle :cool3:. Trzeba będzie nauczyć ją jeszcze chodzenia przy nodze, bo z tym mamy problemy. Później była tak zmęczona, że wypiła prawie całą miskę wody. Dzisiaj też poćwiczymy "hopanie", a później weźmiemy się za targetowanie.

Posted

W takim razie daję więcęj :cool3: (i znów mam nadzieję, że nic się nie powtarza, dzisiaj ponowię próbę wrzucenia nowych fotek na komputer)

Ale u nas leje :shake:.

Posted

Olusia, dziękujemy :)
Mróvka, dziękujemy ;), niestety na razie na nowe fotki się nie zanosi, bo aparat coś nie łączy z komputerem :(. Załóż swojemu złotemu galerię i zmniejsz obrazek w podpisie, bo się jakiś mod przyczepi :p.