Illusion Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='gato']Congrats! :D Pierwszy start w openach już za Wami to teraz już tylko łapki zdobywać i robić światową karierę :D Ten DoctorDog ma fajny skład i nawet smakuje jak jedzenie. Moje były zachwycone. A Ty czym karmisz normalnie? Dzięki :). Gdzie od razu ze światową karierą, mnie będą cieszyły czyste biegi :lol:. Skład niby fajny, ale te bąki są straszne, a stałe produkty uboczne wychodzą dość duże :roll:. Nie wiem czemu tak. Od niedawna sprawdzamy wersję dla psów małych ras. Normalnie brit care dla aktywnych, a ostatnio przez dziurę budżetową obie laski kończyły worek birt premium dla małych ras i naprawdę fajnie im wchodził i wychodził (a skład znowu jakoś nie powala). Quote
.Agata. Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Od dłuższego czasu śledzę Waszego bloga,dlatego wydaje mi się,że jestem całkiem na bieżąco ale takich zdjęć to nigdy dość :loveu: Quote
Illusion Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 [quote name='Agata_Roki']Od dłuższego czasu śledzę Waszego bloga,dlatego wydaje mi się,że jestem całkiem na bieżąco ale takich zdjęć to nigdy dość :loveu: Bardzo mi miło :). Quote
gato Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Haha, widzę, że nasze pieseły dostały taki sam prezent na dzień dziecka :razz: . Jaki rozmiar wzięłaś Gi? Jeszcze co do karm - tym Britem karmisz dłuższy czas? Ja mam wrażenie, że on się zepsuł, karmiłam nim Vegę, potem kupiłam na zimę worek z rybą i drugi z dziczyzną i moje psy bardzo sceptycznie do tego podeszły, mimo że wcześniej zasuwały tego Brita aż miło :shake: (no i pomimo tego, że generalnie wtrążalają wszystko co im się da). Quote
Illusion Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 [quote name='gato']Haha, widzę, że nasze pieseły dostały taki sam prezent na dzień dziecka :razz: . Jaki rozmiar wzięłaś Gi? Jeszcze co do karm - tym Britem karmisz dłuższy czas? Ja mam wrażenie, że on się zepsuł, karmiłam nim Vegę, potem kupiłam na zimę worek z rybą i drugi z dziczyzną i moje psy bardzo sceptycznie do tego podeszły, mimo że wcześniej zasuwały tego Brita aż miło :shake: (no i pomimo tego, że generalnie wtrążalają wszystko co im się da). 11cm, ale chyba jest jednak trochę za mały, bo suk nauczył się nosić to w zębach: http://fastncrazy.blogspot.com/2014/06/jolly-bounce-n-play.html ^ na blogu o piłce + filmik z użytkowania Nie, dłuższy czas karmiłam na początku, jak Gi miała problemy z utrzymaniem dobrej wagi, potem różnie. Ale po niej i tak nie widać smakowitości (?) karmy, bo ona zje praktycznie wszystko :lol:. Dzisiaj przyszedł worek TOTW, bo w zooplusie fajna promocja była, pierwszy raz widziałam, jak pies odprawia modły przed workiem karmy. Quote
Talia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Dobry wieczór Tyle czasu nie było mnie na dogo, że już zapomniałam jakie masz słodkie stworzenia. Jestem pod wrażeniem urody Ginny - jest przecudowna! Quote
Illusion Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 [quote name='Talia']Dobry wieczór Tyle czasu nie było mnie na dogo, że już zapomniałam jakie masz słodkie stworzenia. Jestem pod wrażeniem urody Ginny - jest przecudowna! Dzięki :) Quote
Talia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Super foto! Moja suka wykorzystywała tunel jako schron gdy strzelali na poligonie - idealne miejsce :oops: Quote
Mary&Shena Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 https://farm8.staticflickr.com/7446/13971881148_01c6280bcb_z.jpg Śliczne :) Kolejny wątek z pięknymi zdjęciami, będziemy wpadać ! Quote
Illusion Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 [quote name='Talia']Super foto! Moja suka wykorzystywała tunel jako schron gdy strzelali na poligonie - idealne miejsce :oops: Jak strzelają to najlepiej biegać wokół kanapy niczym Indianin wokół ogniska! :razz: [quote name='Mary&Shena']https://farm8.staticflickr.com/7446/13971881148_01c6280bcb_z.jpg Śliczne :) Kolejny wątek z pięknymi zdjęciami, będziemy wpadać ! Witamy! :) Quote
rev Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 https://farm6.staticflickr.com/5547/14366783446_26afc14ee7_z.jpg Mknie jak pocisk! Prawdziwa turbinka :loveu: Quote
misha23 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Melduję się u Ginny. :) Nie sądziłam, że tutaj też można Was spotkać. :) Quote
Illusion Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='Endher']https://farm6.staticflickr.com/5547/14366783446_26afc14ee7_z.jpg Mknie jak pocisk! Prawdziwa turbinka :loveu: I ta technika... </3 [quote name='misha23']Melduję się u Ginny. :) Nie sądziłam, że tutaj też można Was spotkać. :) My jesteśmy wszędzie :diabloti:. Quote
Molowe Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 https://farm6.staticflickr.com/5547/14366783446_26afc14ee7_z.jpg świetne zdjęcie :loveu: Quote
Illusion Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Nie odwiedza nas tu zbyt wiele osób, więc się zbytnio nie odzywam :eviltong:. Staram się za to regularnie pisać na blogu http://fastncrazy.blogspot.com/ i prowadzić ginowego fanpejdża https://www.facebook.com/GinkaTurbinka :) Quote
Molowe Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 My jesteśmy regularnie i tutaj i na blogu :grins: Quote
Talia Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Własniej jakoś tu przycichło. Ja na bloga też czasami wejdę, ale tu szybciej jak się w subskrypcjach wyświetli ;) Quote
kalyna Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 A my się w końcu witamy ;) od dłuższego czasu podczytuję galerię i bloga, zachwycam się zdjęciami i Ginką :loveu: Quote
Illusion Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Molowe']My jesteśmy regularnie i tutaj i na blogu :grins: W takim razie nie widzę problemu :evil_lol: [quote name='Talia']Własniej jakoś tu przycichło. Ja na bloga też czasami wejdę, ale tu szybciej jak się w subskrypcjach wyświetli ;) Oj tam, oj tam, to co na blogu wrzucam zazwyczaj też na fejsa, więc wystarczy polubić profil i też się wyświetli :cool3:. [quote name='kalyna']A my się w końcu witamy ;) od dłuższego czasu podczytuję galerię i bloga, zachwycam się zdjęciami i Ginką :loveu: Witamy! Dziękuję za miłe słowa :) Quote
cockermaister Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Heeeej :D witam się dawno mnie tutaj nie było :/ oczywiście fotałki jak zawsze super i uwielbiam je ogladać :) Ginka to moja ulubienica <3 a mam pytanie chodzisz z oby dwiema suńkami naraz na spacerki czy osobno? Quote
Baski_Kropka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Treningi mamy raz w tygodniu, ale w domu też sobie hopsamy. Za niedługo jest u nas semi z Paulą Gumińską z agi i frisbee dwudniowe, więc na agi to wiadomo a na frisbee będziemy się bawić bez frisbee i pracować nad motywacją i nakręcaniem na zabawki i dyski. Z zadowami to nie tak prędko...on tak mega szybko się jeszcze rozprasza i bardzo szybko wchodzi w stan ekscytacji i bardzo szybko mu ta ekscytacja i najaranie na prace ucieka więc jeszcze kawał drogi przed nami :P Poza tym nasze treningi są na razie tak amatorsko, ale zobaczymy co o nas powiedzą na semi :D Zdjęcie Ginki w wodzie super :D Co to za aport dowodny? Tzn chodzi mi konkretnie o zabawkę :) Quote
Illusion Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='cockermaister']Heeeej :D witam się dawno mnie tutaj nie było :/ oczywiście fotałki jak zawsze super i uwielbiam je ogladać :) Ginka to moja ulubienica <3 a mam pytanie chodzisz z oby dwiema suńkami naraz na spacerki czy osobno? To zależy, jak idziemy z kimś jeszcze to biorę dwie jednocześnie, jak idę sama to pojedynczo. [quote name='Baski_Kropka']Treningi mamy raz w tygodniu, ale w domu też sobie hopsamy. Za niedługo jest u nas semi z Paulą Gumińską z agi i frisbee dwudniowe, więc na agi to wiadomo a na frisbee będziemy się bawić bez frisbee i pracować nad motywacją i nakręcaniem na zabawki i dyski. Z zadowami to nie tak prędko...on tak mega szybko się jeszcze rozprasza i bardzo szybko wchodzi w stan ekscytacji i bardzo szybko mu ta ekscytacja i najaranie na prace ucieka więc jeszcze kawał drogi przed nami :P Poza tym nasze treningi są na razie tak amatorsko, ale zobaczymy co o nas powiedzą na semi :D Zdjęcie Ginki w wodzie super :D Co to za aport dowodny? Tzn chodzi mi konkretnie o zabawkę :) Seminaria są super. Nawet jak się trenuje w klubie pod okiem jakiegoś trenera, to na seminarium zawsze można liczyć na spojrzenie na naszego psa (i na nas) świeżym okiem :). To aport z Chuckit, bardzo fajny i psu się wygodnie wyławia, można się też szarpać (chociaż nasz pierwszy aport od szarpania się rozpruł i tutaj jakoś jestem z tym ostrożniejsza :lol: ). Mamy też kaczy tyłek z Chuckit (też do wody), ale on jest troszkę trudniejszy do złapania, tak wygląda w wodzie :loveu: Quote
kalyna Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Illusion'] tak wygląda w wodzie :loveu: :roflt::roflt: ale na serioo to super wygląda :) Quote
Fauka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ten kaczy tyłek jest mega! Chodzi za mną od zeszłego roku :P Quote
Recommended Posts