Molowe Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Zaczyna Wam to serio fajnie wychodzić szczególnie,że tak jak pisałaś na początku był duży problem z metalową podstawą,także szacun dla Ciebie i Gin :grins: Quote
Illusion Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 [quote name='Molowe']Zaczyna Wam to serio fajnie wychodzić szczególnie,że tak jak pisałaś na początku był duży problem z metalową podstawą,także szacun dla Ciebie i Gin :grins: W zasadzie jeszcze nic nie wiadomo. Jak postawiłam nasz slalom to Gi od razu go zrobiła, nic nie musiałam z nią ćwiczyć, więc możliwe, że niekoniecznie ten metal jej nie pasował, mogło to być jednak coś innego. No, ale mam nadzieję, że już jej się wszystko w głowie poukładało i będzie robić wszędzie slalomy :). Quote
Illusion Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 [video=youtube_share;39fP5T5ou1I]http://youtu.be/39fP5T5ou1I[/video] Quote
Baski_Kropka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Wyszła przekomicznie ślicznie :D A jakie skupienieeeeeeee <3 Quote
Molowe Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Świetny filmik a zdjęcia bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Illusion Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Wyszła przekomicznie ślicznie :D A jakie skupienieeeeeeee <3 [quote name='Molowe']Świetny filmik a zdjęcia bardzo mi się podoba :loveu: :) [quote name='Gezowa']O matko, Ty masz galerię!:crazyeye: :diabloti: Wow, ale masz refleks :lol:. Wrzucam fotkę w związku z odkopaniem galerii przez Gezową. Co prawda już trochę nieaktualna, bo słońca nie ma i futra też nie ma no, ale jeszcze nigdzie poza flickr jej nie było :razz: Quote
Gezowa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Ale wiesz co to oznacza...? :diabloti: Jaaaaki papso :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='Gezowa']Ale wiesz co to oznacza...? :diabloti: Jaaaaki papso :loveu::loveu: Niee... :hmmmm: Każdy jęczy, że chce szczeniaka, a u nas wystarczy poczekać miesiąc i już jest, nawet mentalnie jest cały czas szczeniakiem :lol:. Quote
Gezowa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 SPAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I trucie "ja chcę papsaaaaaaaaaaaaa". No widzisz, to z moim zupełnie odwrotnie... emeryt :diabloti: Quote
Illusion Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Gezowa napisał(a):SPAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I trucie "ja chcę papsaaaaaaaaaaaaa". No widzisz, to z moim zupełnie odwrotnie... emeryt :diabloti: A spamuj sobie, tutaj i tak niewiele ludzi zagląda :eviltong:. Musisz wymienić na nowszy model :cool3:. W ogóle jak ktoś jednak tu zagląda, ale jakoś specjalnie się nie ujawnia iiii nie czyta naszego bloga ( :mad: ), to w dzień dziecka mamy zamiar debiutować w openach :razz:. Prawie miesiąc temu na zawodach w Powsinie zajęłyśmy 2x 1 miejsce (za jumping i agility), ale najbardziej ucieszyło mnie, że Gi robiła obcy slalom! :multi: [video=youtube_share;JStmMRWNCAc]http://youtu.be/JStmMRWNCAc[/video] Quote
Gezowa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Jaaaa, my już mega zwężamy slalom i robimy wysyłania z różnych stron :diabloti: Może za rok będzie debiut w jedynkach :evil_lol::evil_lol: Quote
Illusion Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='Gezowa']Jaaaa, my już mega zwężamy slalom i robimy wysyłania z różnych stron :diabloti: Może za rok będzie debiut w jedynkach :evil_lol::evil_lol: Teraz i tak treningowo, więc nie spodziewam się nie wiadomo czego. Chciałabym, żeby Gi do lipca zobaczyła różne slalomy i nie wydziwiała. Quote
Gezowa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Kocham Twoje zdjęcia :loveu: A ci, którzy tu nie zaglądają po prostu ci ich zazdroszczą, bo oni mają takie obleśne, pikselowe robione kalkulatorem zajumanym jakiemuś maturzyście :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Pięknie! :loveu: Też bym chciała agi, ale nie mam jak trenować, kluby są, ale kasy brak. Chociaż słyszałam różne opinie na temat tych klubów i zwątpiłam... Za to mam obi :D a kilka osób napiera na zawody, zobaczymy... Quote
Illusion Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 [quote name='Gezowa']Kocham Twoje zdjęcia :loveu: A ci, którzy tu nie zaglądają po prostu ci ich zazdroszczą, bo oni mają takie obleśne, pikselowe robione kalkulatorem zajumanym jakiemuś maturzyście :diabloti: Jeeej :loveu: Raczej nie sądzę, żeby to było powodem, ale kto wie xD. [quote name='Naklejka']Pięknie! :loveu: Też bym chciała agi, ale nie mam jak trenować, kluby są, ale kasy brak. Chociaż słyszałam różne opinie na temat tych klubów i zwątpiłam... Za to mam obi :D a kilka osób napiera na zawody, zobaczymy... O każdym klubie są różne opinie :evil_lol:. Jak widać my bez klubu (od 2 lat), a biegamy jakoś :lol:. Rozumiem, że nie każdy ma możliwość mieć swoje przeszkody, nawet mniejsze, gdzie je trzymać i rozstawiać (to ostatnie to nasza zmora). Obi jest fajne, sama przez jakiś czas myślałam, że się już tak porządnie wkręciłam, ale jakoś tak za dużo dłubania, tym bardziej, że grzebania w szczegółach w agility na naszym poziomie nie brakuje. Nasz odpicowany slalom [video=youtube_share;_UHDW-eoPyc]http://youtu.be/_UHDW-eoPyc[/video] Quote
Naklejka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Może kiedyś coś w moim mieście się rozwinie, są jakieś tam szanse. Bo do innych klubów mam trochę daleko, gdybym miała prawko... ;) Trochę za mały trawnik mamy, by trenować. Dwie hopki mam, więc czasem sobie poskacze- jak sobie o nich przypomnę :eviltong: Ale super zasuwa! :loveu: Quote
Molowe Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Bardzo ładnie robi slalom! :grins: https://farm3.staticflickr.com/2920/14216506796_98a229e293_z.jpg świetny pomysł na zdjęcie :loveu: Quote
Illusion Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 [quote name='Naklejka']Może kiedyś coś w moim mieście się rozwinie, są jakieś tam szanse. Bo do innych klubów mam trochę daleko, gdybym miała prawko... ;) Trochę za mały trawnik mamy, by trenować. Dwie hopki mam, więc czasem sobie poskacze- jak sobie o nich przypomnę :eviltong: Ale super zasuwa! :loveu: Obi to fajna alternatywa w takich wypadkach :). [quote name='daguerrotype']Ja zaglądam cichaczem :) Sorki za brak spamu ;) Wybaczam :evil_lol: [quote name='Molowe']Bardzo ładnie robi slalom! :grins: https://farm3.staticflickr.com/2920/14216506796_98a229e293_z.jpg świetny pomysł na zdjęcie :loveu: Ładnie, jak nic dziwnego nie przyjdzie jej do głowy :eviltong:. My już po zawodach, tutaj link http://fastncrazy.blogspot.com/2014/06/i-zawody-z-cyklu-puchar-placu-agility.html do relacji i FILMIKÓW! :multi: Quote
Molowe Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Gratuluję 3 miejsca no i pierwszego występu na zawodach,całkiem nieźle Wam poszło :grins: Quote
Sonka95 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Gratulacje :) My też dostałyśmy tą karmę na zawodach rally o Sonce strasznie smakowała :) Quote
Baski_Kropka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Jejujejujejujejujejuuuu! :loveu: Jakie Boskie zdjęcia! Jakie boskie slalomy aaaaa jakie super miejsce :D Gratuluje :D My z Dexiakiem też zaczęliśmy agi trenować i nawet fajnie nam idzie, ale zanim wystartujemy jeszcze masę masę czasu minie :) Więcej fotałek!! Quote
Illusion Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 [quote name='Molowe']Gratuluję 3 miejsca no i pierwszego występu na zawodach,całkiem nieźle Wam poszło :grins: Dziękujemy. Pierwsze (openowe) koty za płoty, teraz może być już tylko lepiej :). [quote name='Sonka95']Gratulacje :) My też dostałyśmy tą karmę na zawodach rally o Sonce strasznie smakowała :) Dzięki! My już nie pierwszy raz mamy do czynienia z tą karmą, niestety Gi strasznie po niej bączy :shake:. [quote name='Baski_Kropka']Jejujejujejujejujejuuuu! :loveu: Jakie Boskie zdjęcia! Jakie boskie slalomy aaaaa jakie super miejsce :D Gratuluje :D My z Dexiakiem też zaczęliśmy agi trenować i nawet fajnie nam idzie, ale zanim wystartujemy jeszcze masę masę czasu minie :) Więcej fotałek!! Dziękujemy! Agility jest super, zanim się obejrzysz będziecie startować, tylko musicie regularnie chodzić na treningi :). O więcej fotek postaram się niedługo, teraz mamy średnią pogodę Quote
gato Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Congrats! :D Pierwszy start w openach już za Wami to teraz już tylko łapki zdobywać i robić światową karierę :D Ten DoctorDog ma fajny skład i nawet smakuje jak jedzenie. Moje były zachwycone. A Ty czym karmisz normalnie? Quote
Recommended Posts