Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaczyna Wam to serio fajnie wychodzić szczególnie,że tak jak pisałaś na początku był duży problem z metalową podstawą,także szacun dla Ciebie i Gin :grins:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Molowe']Zaczyna Wam to serio fajnie wychodzić szczególnie,że tak jak pisałaś na początku był duży problem z metalową podstawą,także szacun dla Ciebie i Gin :grins:

W zasadzie jeszcze nic nie wiadomo. Jak postawiłam nasz slalom to Gi od razu go zrobiła, nic nie musiałam z nią ćwiczyć, więc możliwe, że niekoniecznie ten metal jej nie pasował, mogło to być jednak coś innego. No, ale mam nadzieję, że już jej się wszystko w głowie poukładało i będzie robić wszędzie slalomy :).

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Baski_Kropka']Wyszła przekomicznie ślicznie :D
A jakie skupienieeeeeeee <3

[quote name='Molowe']Świetny filmik a zdjęcia bardzo mi się podoba :loveu:

:)

[quote name='Gezowa']O matko, Ty masz galerię!:crazyeye: :diabloti:

Wow, ale masz refleks :lol:.

Wrzucam fotkę w związku z odkopaniem galerii przez Gezową. Co prawda już trochę nieaktualna, bo słońca nie ma i futra też nie ma no, ale jeszcze nigdzie poza flickr jej nie było :razz:

Posted

[quote name='Gezowa']Ale wiesz co to oznacza...? :diabloti:

Jaaaaki papso :loveu::loveu:

Niee... :hmmmm:

Każdy jęczy, że chce szczeniaka, a u nas wystarczy poczekać miesiąc i już jest, nawet mentalnie jest cały czas szczeniakiem :lol:.

Posted

Gezowa napisał(a):
SPAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I trucie "ja chcę papsaaaaaaaaaaaaa".

No widzisz, to z moim zupełnie odwrotnie... emeryt :diabloti:

A spamuj sobie, tutaj i tak niewiele ludzi zagląda :eviltong:.

Musisz wymienić na nowszy model :cool3:.

W ogóle jak ktoś jednak tu zagląda, ale jakoś specjalnie się nie ujawnia iiii nie czyta naszego bloga ( :mad: ), to w dzień dziecka mamy zamiar debiutować w openach :razz:.
Prawie miesiąc temu na zawodach w Powsinie zajęłyśmy 2x 1 miejsce (za jumping i agility), ale najbardziej ucieszyło mnie, że Gi robiła obcy slalom! :multi:

[video=youtube_share;JStmMRWNCAc]http://youtu.be/JStmMRWNCAc[/video]

Posted

[quote name='Gezowa']Jaaaa, my już mega zwężamy slalom i robimy wysyłania z różnych stron :diabloti: Może za rok będzie debiut w jedynkach :evil_lol::evil_lol:

Teraz i tak treningowo, więc nie spodziewam się nie wiadomo czego. Chciałabym, żeby Gi do lipca zobaczyła różne slalomy i nie wydziwiała.

Posted

Kocham Twoje zdjęcia :loveu:

A ci, którzy tu nie zaglądają po prostu ci ich zazdroszczą, bo oni mają takie obleśne, pikselowe robione kalkulatorem zajumanym jakiemuś maturzyście :diabloti:

Posted

Pięknie! :loveu:

Też bym chciała agi, ale nie mam jak trenować, kluby są, ale kasy brak. Chociaż słyszałam różne opinie na temat tych klubów i zwątpiłam... Za to mam obi :D a kilka osób napiera na zawody, zobaczymy...

Posted

[quote name='Gezowa']Kocham Twoje zdjęcia :loveu:

A ci, którzy tu nie zaglądają po prostu ci ich zazdroszczą, bo oni mają takie obleśne, pikselowe robione kalkulatorem zajumanym jakiemuś maturzyście :diabloti:

Jeeej :loveu:

Raczej nie sądzę, żeby to było powodem, ale kto wie xD.

[quote name='Naklejka']Pięknie! :loveu:

Też bym chciała agi, ale nie mam jak trenować, kluby są, ale kasy brak. Chociaż słyszałam różne opinie na temat tych klubów i zwątpiłam... Za to mam obi :D a kilka osób napiera na zawody, zobaczymy...

O każdym klubie są różne opinie :evil_lol:. Jak widać my bez klubu (od 2 lat), a biegamy jakoś :lol:. Rozumiem, że nie każdy ma możliwość mieć swoje przeszkody, nawet mniejsze, gdzie je trzymać i rozstawiać (to ostatnie to nasza zmora). Obi jest fajne, sama przez jakiś czas myślałam, że się już tak porządnie wkręciłam, ale jakoś tak za dużo dłubania, tym bardziej, że grzebania w szczegółach w agility na naszym poziomie nie brakuje.

Nasz odpicowany slalom

[video=youtube_share;_UHDW-eoPyc]http://youtu.be/_UHDW-eoPyc[/video]

Posted

Może kiedyś coś w moim mieście się rozwinie, są jakieś tam szanse. Bo do innych klubów mam trochę daleko, gdybym miała prawko... ;)
Trochę za mały trawnik mamy, by trenować. Dwie hopki mam, więc czasem sobie poskacze- jak sobie o nich przypomnę :eviltong:

Ale super zasuwa! :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Może kiedyś coś w moim mieście się rozwinie, są jakieś tam szanse. Bo do innych klubów mam trochę daleko, gdybym miała prawko... ;)
Trochę za mały trawnik mamy, by trenować. Dwie hopki mam, więc czasem sobie poskacze- jak sobie o nich przypomnę :eviltong:

Ale super zasuwa! :loveu:

Obi to fajna alternatywa w takich wypadkach :).

[quote name='daguerrotype']Ja zaglądam cichaczem :)
Sorki za brak spamu ;)

Wybaczam :evil_lol:

[quote name='Molowe']Bardzo ładnie robi slalom! :grins:

https://farm3.staticflickr.com/2920/14216506796_98a229e293_z.jpg świetny pomysł na zdjęcie :loveu:

Ładnie, jak nic dziwnego nie przyjdzie jej do głowy :eviltong:.

My już po zawodach, tutaj link http://fastncrazy.blogspot.com/2014/06/i-zawody-z-cyklu-puchar-placu-agility.html do relacji i FILMIKÓW! :multi:

Posted

Jejujejujejujejujejuuuu! :loveu:
Jakie Boskie zdjęcia! Jakie boskie slalomy aaaaa jakie super miejsce :D Gratuluje :D

My z Dexiakiem też zaczęliśmy agi trenować i nawet fajnie nam idzie, ale zanim wystartujemy jeszcze masę masę czasu minie :)

Więcej fotałek!!

Posted

[quote name='Molowe']Gratuluję 3 miejsca no i pierwszego występu na zawodach,całkiem nieźle Wam poszło :grins:

Dziękujemy. Pierwsze (openowe) koty za płoty, teraz może być już tylko lepiej :).

[quote name='Sonka95']Gratulacje :) My też dostałyśmy tą karmę na zawodach rally o Sonce strasznie smakowała :)

Dzięki! My już nie pierwszy raz mamy do czynienia z tą karmą, niestety Gi strasznie po niej bączy :shake:.

[quote name='Baski_Kropka']Jejujejujejujejujejuuuu! :loveu:
Jakie Boskie zdjęcia! Jakie boskie slalomy aaaaa jakie super miejsce :D Gratuluje :D

My z Dexiakiem też zaczęliśmy agi trenować i nawet fajnie nam idzie, ale zanim wystartujemy jeszcze masę masę czasu minie :)

Więcej fotałek!!

Dziękujemy!

Agility jest super, zanim się obejrzysz będziecie startować, tylko musicie regularnie chodzić na treningi :).

O więcej fotek postaram się niedługo, teraz mamy średnią pogodę

Posted

Congrats! :D Pierwszy start w openach już za Wami to teraz już tylko łapki zdobywać i robić światową karierę :D

Ten DoctorDog ma fajny skład i nawet smakuje jak jedzenie. Moje były zachwycone. A Ty czym karmisz normalnie?