Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak mu tyłek nie marznie to nie ma takiej potrzeby ;). Tosia mimo, że ma podszerstek gorzej znosi niskie temperatury niż Gi... :grins: No, ale futro to jedno, a drugie ile pies wkłada energii we wszystko co robi.

Posted

[quote name='Angi']oo.. różowy :D[/QUOTE]

Z tym różowym to same dylematy.

[quote name='Justa']O, widzę że w końcu udało Ci się dobrać ubranka dla panienek :razz:[/QUOTE]

Już dawno :).

[quote name='Mróvka']Ale cudowne zdjęcia :) a Ginny jaka poważna się wydaje :D[/QUOTE]

Tylko z wyglądu :lol:.

[quote name='doddy']Prześledziłam ostatnie strony, ale nie znalazłam informacji. Skąd macie takie fajne kubraczki?[/QUOTE]

Kubraczki są z zooplusa :).

Posted

[quote name='Unbelievable']łooooł, nieźle! ja od dwóch lat brumy nie potrafię nauczyć stania na piszczelach.... jednak co pies to inny zestaw sztuczek ;)[/QUOTE]

O tak! Mając Gi myślałam, że mogę ją nauczyć wszystkiego, ale ostatnio poległyśmy na otrzepywaniu się na komendę i coś czuję, że już jej tego nie nauczę :lol:.

[quote name='Zuzia&Szanti']Super! ;)
Szkoda tylko, że ciemno tam u Ciebie było.[/QUOTE]

Najważniejsze widać :).

[quote name='Zuzia&Szanti']Widzę, że ktoś tu się zapisał na treningowe zawody agility :cool3:.[/QUOTE]

Do trzech razy sztuka ;). Byłam na pierwszych treningowych w Powsinie i meeega mi się podobało (debiutowałam wtedy z Gi), na drugie też byłyśmy zgłoszone, ale niestety życie pokrzyżowało nam plany, teraz musi się udać, bo to ma być debiut TOSI! Będzie śmiesznie :lol:.

• 2 weeks later...