Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepiękne fotki śniegowe! Jakim obiektywem cykane? Magia :)

W ogóle to podziwiam Twoje fotki, cudownie wyciągasz ducha i piękno psiaków. I nie wiem jak to robisz, że pomimo że nie masz mega profesjonalnego body, Twoje zdjęcia są przepięknej jakości! Obraz żyleta, głębia kolorów... Dzięki Tobie zaczynam na prawdę wierzyć że zdolnościami i odpowiednio dobranymi szkłami da się na prawdę dużo zdziałać :)

Pozdrawiam!

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nikita89 napisał(a):
Przepiękne fotki śniegowe! Jakim obiektywem cykane? Magia :)

W ogóle to podziwiam Twoje fotki, cudownie wyciągasz ducha i piękno psiaków. I nie wiem jak to robisz, że pomimo że nie masz mega profesjonalnego body, Twoje zdjęcia są przepięknej jakości! Obraz żyleta, głębia kolorów... Dzięki Tobie zaczynam na prawdę wierzyć że zdolnościami i odpowiednio dobranymi szkłami da się na prawdę dużo zdziałać :)

Pozdrawiam!

Śniegowe 85 f/1.8 ;)
Dziękuję, bardzo mi miło! Jak się nie ma co się lubi, to trzeba cisnąć tym, co się ma. Często narzekam na tę puszkę, ale w końcu lepsza taka niż żadna :).

Posted

Ja nie chcę wiedzieć co Ty byś wyczyniała na lepszym sprzęcie :D:D Gdzie szybki AF, ISO bardziej elastyczne... To już w ogóle szał :D

Dzięki za informację :) Może kiedyś też uda mi się skompletować jakiś w miarę sprzęcik, na razie musi wystarczyć 9 letnia cyfrówka :D

Posted

[quote name='Nikita89']Ja nie chcę wiedzieć co Ty byś wyczyniała na lepszym sprzęcie :D:D Gdzie szybki AF, ISO bardziej elastyczne... To już w ogóle szał :D

Dzięki za informację :) Może kiedyś też uda mi się skompletować jakiś w miarę sprzęcik, na razie musi wystarczyć 9 letnia cyfrówka :D

Mam nadzieję, że niedługo sama się przekonam :).
Nie ma sprawy ;).

[quote name='Sonka95']Wow ile sztuczek :cool3:

:evil_lol:

[quote name='mineralna_']Absolutnie przepiękne zdjęcia ;)

[quote name='Molowe']Imponująca lista sztuczek :lol: a fotki jak zawsze śliczne :loveu:

[quote name='Zuzia&Szanti']Do twarzy dziewczyną w niebieskim :cool3:.

Dziękuję :).

Posted

Anecioreczek napisał(a):
zajefajna design waszego bloga :) sama malowalas ?

Dzięki, sama, sama :).

Molowe napisał(a):
świetny macie ten blog,czekamy z niecierpliwością na nowy wpis.:lol:

Już jest :razz:.

Posted

[quote name='Molowe']Trzymamy kciuki za Wasz slalom,może kiedyś nagrasz filmik jak Wam idzie :loveu:[/QUOTE]

Kiedyś nagram :).

[quote name='Victoria']czemu nie da sie kliknąć w więcej zdjęć Tosiaka?? :eviltong:[/QUOTE]

Bo już jej nie karmię, nie wychodzę z nią, nie głaszczę jej i w ogóle już jej nie kocham :evil_lol:.
Galeria jeszcze nie jest gotowa :eviltong:.

Posted

[quote name='Angi']że mnie tu jeszcze nie było :evil_lol:

robisz super zdjęcia! :)[/QUOTE]

Ja nie wiem, jak to tak... :roll: :lol:

Dzięki! Filmy też robię, ale "trochę" gorsze... :lol:

[video=youtube_share;J0qIZaszbuQ]http://youtu.be/J0qIZaszbuQ[/video]

[video=youtube_share;V80IN_GcAE8]http://youtu.be/V80IN_GcAE8[/video]

Posted

Nie no, aż tak źle? :placz:

Wrzucam jeszcze tylko jeden, a potem może dam foteczki z dzisiejszego spaceru :razz:.

[video=youtube_share;BrLiq6XxTC4]http://youtu.be/BrLiq6XxTC4[/video]

Posted

Nope, ale jak za każdym razem mam smarować 8 łap wazeliną to korci mnie, żeby je jednak kupić. Chociaż... to znowu zakładanie 8 butów na 8 łapek, jak żyć... :shake: