Luzia Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 taaa i wyjadę 2 x grubsza niż jestem :diabloti: Quote
Illusion Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Luzia napisał(a):jeszcze zaoferuj wyżywienie - to jutro jestem na miejscu :diabloti: Jaką masz foremkę że takie ładne kosteczki Ci wychodzą? :) Foremka z puszki po coca-coli, chciałam kupić, ale w Polsce takich małych nie ma, to sama zrobiłam :lol:. A w ramach ciekawostki przyrodniczej, w USA jest sklep, w którym są przeróżne, psie foremki (kostki małe i duże, hydranty, budy, rasy), wychodzą po jakieś 5zł, a przesyłka do nas kosztuje prawie 100 (i to dla zamówień do 10 dolców) :grins:. Naklejka napisał(a):Sądzę, że mama odpowiednio gości przywita i obiad nie będzie byle jaki :diabloti: Nie no, to ja dopisuję Cię do mojej bazy noclegowej w takim razie! :evil_lol: Quote
Luzia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 no to opłaca się zamawiać jak nie wiem co, za 3 foremki wydasz 15 zł i 100 za przesyłkę :evil_lol: Kurcze, zdolna jesteś, ja bym sobie łapy pocięła :lol: Quote
Illusion Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Luzia']no to opłaca się zamawiać jak nie wiem co, za 3 foremki wydasz 15 zł i 100 za przesyłkę :evil_lol: Kurcze, zdolna jesteś, ja bym sobie łapy pocięła :lol: Taa... :eviltong: Ja dziwię się właśnie, że się nie pocięłam, ale planuję jeszcze z tymi foremkami pokombinować, więc wszystko przede mną :cool1:. [quote name='Sonka95']I jak tam po zawodach ? :) Jumping III miejsce i agility I miejsce :) Na blogu trochę o zawodach, a niedługo napiszę coś o dzisiejszym seminarium ;). Quote
Szura Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Natalia z Bezą i Joy wygrała dla Yukiego śliczną, kremową ringóweczkę. Lubię te zawody. :evil_lol: Gratuluję sukcesów! Quote
Kirinna Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Gratuluje wyników:) i dzięki jeszcze raz za zdjecia, piekne je robisz:loveu: Joanna od rudego Juniora;) Quote
Illusion Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Szura']Natalia z Bezą i Joy wygrała dla Yukiego śliczną, kremową ringóweczkę. Lubię te zawody. :evil_lol: Gratuluję sukcesów! Robiłam zdjęcia Joy, strasznie lubię na nią patrzeć :loveu:. Też wygrałyśmy ringówkę, ale hmm... chyba nam się na razie nie przyda, będzie czekać na kolejnego pieska :evil_lol:. Dziękujemy! [quote name='Kirinna']Gratuluje wyników:) i dzięki jeszcze raz za zdjecia, piekne je robisz:loveu: Joanna od rudego Juniora;) Dziękuję! :) Dżidżi prezentuje część nagródek na sobie Quote
Sonka95 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Brawo :multi: Fajnie , że pomyśleli też o nagrodach :) Quote
Naklejka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Gratulacje! Te sówki są bombowe, też chce sukę! :shake: Quote
Olson Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Gratulujemy! :) [quote name='Naklejka'] Te sówki są bombowe, też chce sukę! :shake:[/QUOTE] a wiesz, że są takie w niebieskiej wersji? :eviltong: Quote
Naklejka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Olson']Gratulujemy! :) a wiesz, że są takie w niebieskiej wersji? :eviltong:[/QUOTE] Tak, ale nie są tak zajebiste, bo nie są różowe :evil_lol: Quote
paulaa. Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 gratulacje!! nagrody boskie :loveu: co to za firma ? Quote
Illusion Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='Sonka95']Brawo :multi: Fajnie , że pomyśleli też o nagrodach :) O tak, też mi się to podoba, bo nie na wszystkich treningowych są takie nagrody. Chociaż słyszałam, że na oficjalnych zawodach też nie zawsze można na nie liczyć :lol:. [quote name='Naklejka']Gratulacje! Te sówki są bombowe, też chce sukę! :shake: Dzięki! :) Mi się one wcześniej jakoś niespecjalnie podobały, ale na Gince fajnie się prezentują :evil_lol:. [quote name='Olson']Gratulujemy! :) a wiesz, że są takie w niebieskiej wersji? :eviltong: [quote name='gato']Gratulacje, pomiotłyście :D Dzięki! :) [quote name='paulaa.']gratulacje!! nagrody boskie :loveu: co to za firma ? Dzięki! :) A nie wiem, wydaje mi się, że ktoś je zrobił po prostu na zawody, bo żadnych metek nie było. Krótka relacja z seminarium Quote
Luzia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Illusion'] Ja dziwię się właśnie, że się nie pocięłam, ale planuję jeszcze z tymi foremkami pokombinować, więc wszystko przede mną :cool1:. Jumping III miejsce i agility I miejsce :) [/QUOTE] Jak by Ci ich wyszło więcej niż planowałaś, daj znać, chętnie przygarnę :diabloti: Gratki :multi: Quote
sachma Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Witamy się! Kojarzę was z pudlowego XD dłuższą chwilę potrzebowałam, żeby skojarzyć, gdzie ja tego psa widziałam XD Proszę o przepis na ciastka :P mój niejadek jest na tyle wybredny, że nie wszystko mu podchodzi i np ciastka z wątróbki działają tylko w domu, bo w nieznanym otoczeniu istnieje dla niego tylko żółty ser - innymi przysmakami gardzi :P Quote
Illusion Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Luzia']Jak by Ci ich wyszło więcej niż planowałaś, daj znać, chętnie przygarnę :diabloti: Gratki :multi:[/QUOTE] Dobra, zrobię bazarek na nowy aparat i będzie można wylicytować :diabloti:. Dzięki! :) [quote name='sachma']Witamy się! Kojarzę was z pudlowego XD dłuższą chwilę potrzebowałam, żeby skojarzyć, gdzie ja tego psa widziałam XD Proszę o przepis na ciastka :P mój niejadek jest na tyle wybredny, że nie wszystko mu podchodzi i np ciastka z wątróbki działają tylko w domu, bo w nieznanym otoczeniu istnieje dla niego tylko żółty ser - innymi przysmakami gardzi :P[/QUOTE] Cześć! :multi: Proszę, przepis na ciastka: pół szklanki mąki ok. 2 łyżeczki oleju garstka startego sera żółtego trochę wody (w innym przepisie jest też czosnek) Wszystko wymieszać i piec ok. 20min w nagrzanym do 180°C piekarniku ;). Gi turla się z koziołkiem w pysku, a nie chce zrobić tego samego z kocykiem :placz:. Quote
Illusion Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [video=youtube_share;H78N963HIDE]http://youtu.be/H78N963HIDE[/video] Quote
Aleksandrossa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ale Ginnka fajnie zarosła :loveu: Świetnie teraz wygląda :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 zazdroszczę zmian pozycji i trzymania :placz: Quote
Karoola Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Może przyczep jej coś do tego kocyka albo zrób węzeł na rogu, żeby miała "co trzymać"? Super filmik, Ginka-robocik :lol: Quote
Illusion Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Ale Ginnka fajnie zarosła :loveu: Świetnie teraz wygląda :loveu:[/QUOTE] Raczej strasznie, ale znów wpadła mi pod maszynkę. Chciałam ją trochę podciąć, ale jak nałożyłam nasadkę to w każdym miejscu futro miało inną długość, nie wytrzymałam, musiałam wyrównać... :siara: [quote name='Aleksandra95']Świetnie Wam idzie :)[/QUOTE] [quote name='Kasia.M']Wow fajnie obikujecie !![/QUOTE] Dzięki! [quote name='Unbelievable']zazdroszczę zmian pozycji i trzymania :placz:[/QUOTE] Zmiany pozycji nie są takie trudne, dacie radę. Trzymanie to moim zdaniem masakra, ale jak już Gi to ogarnęła, to stwierdziłam, że chyba wszystkiego jestem w stanie ją nauczyć :evil_lol:. [quote name='Karoola']Może przyczep jej coś do tego kocyka albo zrób węzeł na rogu, żeby miała "co trzymać"? Super filmik, Ginka-robocik :lol:[/QUOTE] Problem z kocykiem rozwiązany, Gi umie już się w niego zawijać! :multi: A jaką radochę ma przy tym, aż ciężko mi uwierzyć, bo jeszcze wczoraj robiła taką minę, jakby coś mega obrzydliwego kazali jej trzymać :lol:. Quote
Recommended Posts