Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Luzia napisał(a):
jeszcze zaoferuj wyżywienie - to jutro jestem na miejscu :diabloti:

Jaką masz foremkę że takie ładne kosteczki Ci wychodzą? :)

Foremka z puszki po coca-coli, chciałam kupić, ale w Polsce takich małych nie ma, to sama zrobiłam :lol:. A w ramach ciekawostki przyrodniczej, w USA jest sklep, w którym są przeróżne, psie foremki (kostki małe i duże, hydranty, budy, rasy), wychodzą po jakieś 5zł, a przesyłka do nas kosztuje prawie 100 (i to dla zamówień do 10 dolców) :grins:.

Naklejka napisał(a):
Sądzę, że mama odpowiednio gości przywita i obiad nie będzie byle jaki :diabloti:

Nie no, to ja dopisuję Cię do mojej bazy noclegowej w takim razie! :evil_lol:

Posted

no to opłaca się zamawiać jak nie wiem co, za 3 foremki wydasz 15 zł i 100 za przesyłkę :evil_lol:

Kurcze, zdolna jesteś, ja bym sobie łapy pocięła :lol:

Posted

[quote name='Luzia']no to opłaca się zamawiać jak nie wiem co, za 3 foremki wydasz 15 zł i 100 za przesyłkę :evil_lol:

Kurcze, zdolna jesteś, ja bym sobie łapy pocięła :lol:

Taa... :eviltong:

Ja dziwię się właśnie, że się nie pocięłam, ale planuję jeszcze z tymi foremkami pokombinować, więc wszystko przede mną :cool1:.

[quote name='Sonka95']I jak tam po zawodach ? :)

Jumping III miejsce i agility I miejsce :)

Na blogu trochę o zawodach, a niedługo napiszę coś o dzisiejszym seminarium ;).

Posted

[quote name='Szura']Natalia z Bezą i Joy wygrała dla Yukiego śliczną, kremową ringóweczkę. Lubię te zawody. :evil_lol: Gratuluję sukcesów!

Robiłam zdjęcia Joy, strasznie lubię na nią patrzeć :loveu:. Też wygrałyśmy ringówkę, ale hmm... chyba nam się na razie nie przyda, będzie czekać na kolejnego pieska :evil_lol:. Dziękujemy!

[quote name='Kirinna']Gratuluje wyników:)

i dzięki jeszcze raz za zdjecia, piekne je robisz:loveu:
Joanna od rudego Juniora;)

Dziękuję! :)

Dżidżi prezentuje część nagródek na sobie

Posted

[quote name='Sonka95']Brawo :multi: Fajnie , że pomyśleli też o nagrodach :)

O tak, też mi się to podoba, bo nie na wszystkich treningowych są takie nagrody. Chociaż słyszałam, że na oficjalnych zawodach też nie zawsze można na nie liczyć :lol:.

[quote name='Naklejka']Gratulacje!
Te sówki są bombowe, też chce sukę! :shake:

Dzięki! :)
Mi się one wcześniej jakoś niespecjalnie podobały, ale na Gince fajnie się prezentują :evil_lol:.

[quote name='Olson']Gratulujemy! :)

a wiesz, że są takie w niebieskiej wersji? :eviltong:

[quote name='gato']Gratulacje, pomiotłyście :D

[quote name='paulaa.']gratulacje!! nagrody boskie :loveu: co to za firma ?

Dzięki! :) A nie wiem, wydaje mi się, że ktoś je zrobił po prostu na zawody, bo żadnych metek nie było.

Krótka relacja z seminarium

Posted

[quote name='Illusion']

Ja dziwię się właśnie, że się nie pocięłam, ale planuję jeszcze z tymi foremkami pokombinować, więc wszystko przede mną :cool1:.

Jumping III miejsce i agility I miejsce :)

[/QUOTE]

Jak by Ci ich wyszło więcej niż planowałaś, daj znać, chętnie przygarnę :diabloti:

Gratki :multi:

Posted

Witamy się!
Kojarzę was z pudlowego XD dłuższą chwilę potrzebowałam, żeby skojarzyć, gdzie ja tego psa widziałam XD

Proszę o przepis na ciastka :P mój niejadek jest na tyle wybredny, że nie wszystko mu podchodzi i np ciastka z wątróbki działają tylko w domu, bo w nieznanym otoczeniu istnieje dla niego tylko żółty ser - innymi przysmakami gardzi :P

Posted

[quote name='Luzia']Jak by Ci ich wyszło więcej niż planowałaś, daj znać, chętnie przygarnę :diabloti:

Gratki :multi:[/QUOTE]

Dobra, zrobię bazarek na nowy aparat i będzie można wylicytować :diabloti:.

[quote name='sachma']Witamy się!
Kojarzę was z pudlowego XD dłuższą chwilę potrzebowałam, żeby skojarzyć, gdzie ja tego psa widziałam XD

Proszę o przepis na ciastka :P mój niejadek jest na tyle wybredny, że nie wszystko mu podchodzi i np ciastka z wątróbki działają tylko w domu, bo w nieznanym otoczeniu istnieje dla niego tylko żółty ser - innymi przysmakami gardzi :P[/QUOTE]

Cześć! :multi:
Proszę, przepis na ciastka:
pół szklanki mąki
ok. 2 łyżeczki oleju
garstka startego sera żółtego
trochę wody
(w innym przepisie jest też czosnek)

Wszystko wymieszać i piec ok. 20min w nagrzanym do 180°C piekarniku ;).

Gi turla się z koziołkiem w pysku, a nie chce zrobić tego samego z kocykiem :placz:.

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Ale Ginnka fajnie zarosła :loveu:
Świetnie teraz wygląda :loveu:[/QUOTE]

Raczej strasznie, ale znów wpadła mi pod maszynkę. Chciałam ją trochę podciąć, ale jak nałożyłam nasadkę to w każdym miejscu futro miało inną długość, nie wytrzymałam, musiałam wyrównać... :siara:

[quote name='Aleksandra95']Świetnie Wam idzie :)[/QUOTE]

[quote name='Kasia.M']Wow fajnie obikujecie !![/QUOTE]

Dzięki!

[quote name='Unbelievable']zazdroszczę zmian pozycji i trzymania :placz:[/QUOTE]

Zmiany pozycji nie są takie trudne, dacie radę. Trzymanie to moim zdaniem masakra, ale jak już Gi to ogarnęła, to stwierdziłam, że chyba wszystkiego jestem w stanie ją nauczyć :evil_lol:.

[quote name='Karoola']Może przyczep jej coś do tego kocyka albo zrób węzeł na rogu, żeby miała "co trzymać"?
Super filmik, Ginka-robocik :lol:[/QUOTE]

Problem z kocykiem rozwiązany, Gi umie już się w niego zawijać! :multi: A jaką radochę ma przy tym, aż ciężko mi uwierzyć, bo jeszcze wczoraj robiła taką minę, jakby coś mega obrzydliwego kazali jej trzymać :lol:.