Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć :) Po raz pierwszy w galerii, ale podglądam sobie Twojego bloga - jest świetny ;)
Zajebiste zdjęcia, świetne psiaki, wszystko cud miód :lol:
Szkoda, że na DCDC wybierasz się bez Ginki, chciałabym ją zobaczyć na żywo :cool3:

Posted

"Luzia" napisał(a):
Bo na jej drodze, nie wyrasta nagle w nieznanych okolicznościach zabójcza brzoza :siara:

Wcale nie brzoza - to był zamach Ruskich i oni umieścili materiały wybuchowe w samolocie :diabloti: . Lepiej z Giną uważajcie, żeby im nie podpaść, Ruskie to podstępne bestie :diabloti: .

Posted

Karoola napisał(a):
Cześć :) Po raz pierwszy w galerii, ale podglądam sobie Twojego bloga - jest świetny ;)
Zajebiste zdjęcia, świetne psiaki, wszystko cud miód :lol:
Szkoda, że na DCDC wybierasz się bez Ginki, chciałabym ją zobaczyć na żywo :cool3:

Witamy! :multi:
Jeszcze zastanawiam się czy ją zabrać, może zmienię zdanie ;).

gato napisał(a):
Wcale nie brzoza - to był zamach Ruskich i oni umieścili materiały wybuchowe w samolocie :diabloti: . Lepiej z Giną uważajcie, żeby im nie podpaść, Ruskie to podstępne bestie :diabloti: .

Zdążyłam się o tym przekonać :lol:.

Posted

Illusion napisał(a):
Gi to taka sobie towarzyszka na psich spacerach prawdę mówiąc, jest dosyć wredna :siara:.

hahaha przypomnialas mi tym jak lusia zwinela pilke ginie sprzed nosa kiedy ta ja wyjela z wody bo lusia nie umiala :diabloti:
i kto tu jest wredny :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Podobają mi się fotki :loveu:

:)

gato napisał(a):
Fajne światełko na fotkach ;) .

Ty wolisz bardziej te Y z Hurtty czy norwegi?

Też takie bardzo lubię, teraz szybciej się ściemnia to częściej jest okazja, żeby na nie trafić :).

Nie wiem, które wolę bardziej. W Y brakuje mi czasami rączki, żeby psa przytrzymać i wkurza mnie trochę, że nie ma gdzie przyczepić ID (ja przyczepiam z przodu, a że ID holder mam na 2cm, a nie na 2,5cm to trochę się tam neopren wygniata), ale mimo to je lubię. W sumie jakbym miała jeszcze raz wybierać, to całkiem możliwe, że zamiast pomarańczowych wzięłabym różowe i wtedy nie brałabym już norwegów :lol:. No, ale wyszło jak wyszło (pomarańczowe miały być Tosi).

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Sonka95']Pysznie wygląda :cool3: http://i.imgur.com/UBgFEP1.jpg

A to dopiero pierwsza warstwa owoców była :evil_lol:.

[quote name='Naklejka']Chętnie bym Was obfociła na zawodach, ale wycieczka do Warszawki mi się nie widzi :eviltong:
Ciasto super! :) W weekend znów muszę coś upiec, hihi.

A skąd jesteś? Muszę wiedzieć, gdzie jeździć na zawody, żeby mieć zdjęcia :diabloti:.

[quote name='Aleksandra95']Ja przed wczoraj upiekłam z owocami :D własnie jem ostatni kawałek :D

gdzie tez zawody ? :)

Na Bemowie :).

A dzisiaj upiekłam takie ciacha dla suczydeł

Posted

Śląsk- Zabrze, ale po okolicznych miastach przemieszczam się bez trudu :)
Służę noclegiem na czas zawodów :evil_lol:

A co to za ciastka? Kiedyś robiłam serowe i psiaki za nimi szalały :)

Posted

Jest całkiem prawdopodobne, że kiedyś tam się wybierzemy. Foty, nocleg, full wypas :evil_lol:.

Ciastka właśnie serowe, Tosiakowi bardzo smakują, a to znaczy, że są naprawdę dobre, bo Tosia byle czego nie zje :eviltong: (w odróżnieniu od Gi, ona jest w stanie zjeść prawie wszystko, co podstawi jej się pod nos).

Posted

Naklejka napisał(a):
Śląsk- Zabrze, ale po okolicznych miastach przemieszczam się bez trudu :)
Służę noclegiem na czas zawodów :evil_lol:

A co to za ciastka? Kiedyś robiłam serowe i psiaki za nimi szalały :)

jeszcze zaoferuj wyżywienie - to jutro jestem na miejscu :diabloti:

Jaką masz foremkę że takie ładne kosteczki Ci wychodzą? :)