Unbelievable Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Illusion napisał(a):Teraz to już jest raczej obojętna ;). Weź porób sobie jakieś ćwiczenia na szybkie ruchy nadgarstkiem, a potem przełóż to na dyski. Kurde, ale mam zapłon :angryy:. W końcu zdecydowałam co chcę kupić w ramach tej rekompensaty za dysk, patrzę, a tego już nie ma. Na blemy superaero też nie udało mi się załapać :placz:. no ja ciągle coś majstruję z dyskami, wczoraj uczyłam się rzutów dwoma jedną ręką :siara: ale nie wiem, jakoś butterfly wybitnie mi nie wychodzi ja kupiłam 4 blemy w whippy :loveu: 3 xtrasy i superstara kup kolejną obróżkę :multi: :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Zuzia&Snoopy napisał(a):Łoo, fajnie wychodzi Wam to frisbowanie :) a jaki to dysk na filmiku przy dog catchu? Dzięki :) Hero SuperAero Unbelievable napisał(a):no ja ciągle coś majstruję z dyskami, wczoraj uczyłam się rzutów dwoma jedną ręką :siara: ale nie wiem, jakoś butterfly wybitnie mi nie wychodzi ja kupiłam 4 blemy w whippy :loveu: 3 xtrasy i superstara kup kolejną obróżkę :multi: :evil_lol: Też mi się ten rzut dwóch jedną ręką podoba, ale jeszcze nie próbowałam. Bardzo podobają mi się skipy, ale nie wiem czy to superaero w ogóle wyjdzie... W domu umiem rzucać skipy hero pup 160 :lol:, większymi dyskami ledwo odrywają się od podłogi, a jak rzucam na trawie to w ogóle nie wychodzą. Podobno musi być do nich twardsze podłoże. Od niedawna wychodzą mi aribrushe :razz:. Pocieszam się tylko tym, że mogły dojść jakieś brzydkie kolory, a ja potrzebuję niebieskie :lol:. NIE, teraz mam fazę na zabawki :diabloti:. Chociaż... czekam na różowego rogza :siara:. Quote
Illusion Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 W końcu się udało :multi: [video=youtube_share;h3l3OF_yj3M]http://youtu.be/h3l3OF_yj3M[/video] Quote
Unbelievable Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Illusion napisał(a): Też mi się ten rzut dwóch jedną ręką podoba, ale jeszcze nie próbowałam. Bardzo podobają mi się skipy, ale nie wiem czy to superaero w ogóle wyjdzie... W domu umiem rzucać skipy hero pup 160 :lol:, większymi dyskami ledwo odrywają się od podłogi, a jak rzucam na trawie to w ogóle nie wychodzą. Podobno musi być do nich twardsze podłoże. Od niedawna wychodzą mi aribrushe :razz:. Pocieszam się tylko tym, że mogły dojść jakieś brzydkie kolory, a ja potrzebuję niebieskie :lol:. NIE, teraz mam fazę na zabawki :diabloti:. Chociaż... czekam na różowego rogza :siara:. ja skipów i airbrushy nawet nie próbowałam, chyba bym żyła w zbyt dużym stresie żeby to gdzieś wykorzystać :evil_lol: podłoże musi być twarde, ale też na tyle elastyczne żeby się dysk odbił ;) no i mega duży spin no racja... ja sobie myślałam że to przecież nieprawdopodobne żeby mi przyszły kolorystycznie pasujące do reszty, ale się udało :evil_lol: i nie muszę płakać patrząc na cały zestawik :loveu::evil_lol: mi już faza na zabawki i frisbee minęła, teraz znowu obroże :diabloti: a trupa Ginka robi super :loveu: Quote
Illusion Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Unbelievable napisał(a):ja skipów i airbrushy nawet nie próbowałam, chyba bym żyła w zbyt dużym stresie żeby to gdzieś wykorzystać :evil_lol: podłoże musi być twarde, ale też na tyle elastyczne żeby się dysk odbił ;) no i mega duży spin no racja... ja sobie myślałam że to przecież nieprawdopodobne żeby mi przyszły kolorystycznie pasujące do reszty, ale się udało :evil_lol: i nie muszę płakać patrząc na cały zestawik :loveu::evil_lol: mi już faza na zabawki i frisbee minęła, teraz znowu obroże :diabloti: a trupa Ginka robi super :loveu: To z każdym bardziej skomplikowanym niż floater/backhand rzutem tak jest, ale jak się doszlifuje to nie ma się co stresować przecież :eviltong:. Mam już chyba 3 takie rzuty wymagające doszlifowania, ale tak mi to mozolnie idzie, że wolę zacząć coś nowego z nadzieją, że nie będzie z tym dużo cackania. A dopieszczenie tych napoczętych technik trzymam na jakieś semi albo jak mi się nudzi, to sobie rzucam, może przez przypadek wyjdzie i zdążę załapać dlaczego wyszło i dlaczego wcześniej nie wychodziło :lol:. Czytałam sobie właśnie na fejsiku, farciara :eviltong:. Ja na razie będę mieć żółtozielone i niebieskie, a jak żółtozielone będą już bardziej zjechane to zostawię je sobie tylko na jakieś treningi i zastąpię je wiśniowymi. Jakby były różowe, to cały zestawik bym sobie taki skompletowała :loveu: :diabloti:. cockermaister napisał(a):Truposzczak :loveu: cudny :loveu: Dzięki! :) Quote
Sonka95 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Świetnie udaje trupa :cool3: moja to już w połowie by sie wyrywała :diabloti: Quote
Illusion Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Sonka95 napisał(a):Świetnie udaje trupa :cool3: moja to już w połowie by sie wyrywała :diabloti: Z bardziej niecierpliwymi psami może być ciężko, ale jakby to robić małymi kroczkami, może by się udało ;). puchu napisał(a):Super :loveu: Jak ją uczyłaś? Zaczęłam od nauczenia Gin, żeby była możliwie najbardziej wyluzowana. Najpierw sam "trup", czyli nieruchome leżenie boczkiem na podłodze, potem macanie po brzuchu, grzbiecie i próby włożenia rąk pod psa. Następnie stopniowo podnosiłam ją i jakoś to wyszło ;). Niedawno Gina naumiała się chodzić na przednich łapach :razz:. Prawdę mówiąc, to już dużo wcześniej to potrafiła, ale teraz wygląda to pewniej i jest w stanie przejść dłuższy kawałek, jedyny problem to moja ręka, którą muszę "prowadzić" psa. Jak zabieram rękę to Gina podnosi głowę, a zadek leci na dół. Quote
Bejkowa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Illusion napisał(a): Niedawno Gina naumiała się chodzić na przednich łapach :razz:. Prawdę mówiąc, to już dużo wcześniej to potrafiła, ale teraz wygląda to pewniej i jest w stanie przejść dłuższy kawałek, jedyny problem to moja ręka, którą muszę "prowadzić" psa. Jak zabieram rękę to Gina podnosi głowę, a zadek leci na dół. Jak ją nauczyłaś ? Filmik poproszę ! :loveu: Quote
Illusion Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Najpierw ogarnęła świadomość tyłka, opieranie się tylnymi łapami o ścianę, potem stawała na przednich łapach i jak nauczyła się utrzymywać dłużej równowagę to zaczęła robić coraz więcej kroczków do przodu ;). Filmik może dzisiaj nagram :). Quote
Iwonaaa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 super Wam ten trupek wychodzi, ja z moim prosiakiem też probowałam... ale nie udaje nam się. Quote
Illusion Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [video=youtube_share;Ez5olur-IiM]http://youtu.be/Ez5olur-IiM[/video] Quote
Sonka95 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Super jej wychodzi chodzenie na przednich łapach :cool3::cool3: Quote
puchu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Szczur tego nie umie załapać :placz: Stanie na przednich łapach bez podpórki jest dla niej abstrakcją. Quote
Illusion Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Kocham ją :loveu: Sonka95 napisał(a):Super jej wychodzi chodzenie na przednich łapach :cool3::cool3: Victoria napisał(a):mega to wyglada :loveu: Bejkowa napisał(a):Czad :loveu: Dzięki, bardzo nam miło! :) puchu napisał(a):Szczur tego nie umie załapać :placz: Stanie na przednich łapach bez podpórki jest dla niej abstrakcją. A próbowałaś z drzwiami? Spotkałam się gdzieś z taką metodą, że pies opiera się o drzwi, a potem stopniowo się je otwiera. Dzisiaj Gina testowała Hero Air, złapała może 3 rzuty i już były widoczne dziury, nawet się z nią nie przeciągałam :lol:. Swoją drogą bardzo fajnie lata ten dekielek. Do dziewczyn przyszły takie fajne bajery :cool3: Quote
Illusion Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Te dwa na zdjęciu, wubbę i piłeczki tenisowe ;). Mam jeszcze podróbkę klasycznego bałwanka, czekam na oryginalnego i wobblera :siara:. Quote
dog193 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A czy to wy ćwiczyliście na SuperAero? Bo zamówiłam teraz, kupę kasy wydałam i mam nadzieję, że się sprawdzi :diabloti: Quote
Illusion Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Tak, ćwiczymy sobie na nich i polecamy dla małych niszczycieli ;). Quote
Recommended Posts