Illusion Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 daguerrotype napisał(a):Genialne ujęcie! ;) Dziękuje :). Victoria napisał(a):hahaha :loveu: Ty się nie śmiej, wiesz jak ciężko się strzyże jej twarz, żeby rzęs nie uszkodzić? Przy drugiej powiece ma trochę krósze... :siara: Luzia napisał(a):Rzęsy jak końskie :loveu: To kiedy będzie można Was na zawodach spotkać ? :cool3: Mi się marzy OBI ale to już niestety w przyszłym roku :) Jak puszczą dzisiaj zgłoszenia i ich nie przeoczę, to 21 lipca debiut w zerówkach agility w Warszawie (nieoficjalne), 28-29 września są Mistrzostwa Polski agility też w Warszawie i 11 października w Warszawie mają być jakieś zawody agility, więc pewnie się wybierzemy, ale nie wiem w jakiej roli. Frisbee to pewnie w przyszłym roku AWI&FDDO w Powsinie i może DCDC Poznań (jeśli będą). Obi będziemy sobie cały czas dłubać i wystartujemy kiedyś tam, jak będzie już naprawdę fajnie ;). Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Super ujęcie :cool3: http://dd2.photoblog.pl/np1/201306/AA/153521391.jpg Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Illusion napisał(a): Jak puszczą dzisiaj zgłoszenia i ich nie przeoczę, to 21 lipca debiut w zerówkach agility w Warszawie (nieoficjalne), 28-29 września są Mistrzostwa Polski agility też w Warszawie i 11 października w Warszawie mają być jakieś zawody agility, więc pewnie się wybierzemy, ale nie wiem w jakiej roli. Frisbee to pewnie w przyszłym roku AWI&FDDO w Powsinie i może DCDC Poznań (jeśli będą). Obi będziemy sobie cały czas dłubać i wystartujemy kiedyś tam, jak będzie już naprawdę fajnie ;). O nie wiedziałam , że tyle będzie zawodów agility :cool3: pewnie wpadniemy pooglądać :loveu: Quote
Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 No to ambitnie nie powiem :) Ja to biedna bo mam starego psa który się do niczego nie nadaje :diabloti: Quote
Illusion Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 No nie wiem, czy ambitnie, Gina w tym roku kończy 3 lata, jak ją brałam, to liczyłam, że wcześniej te zerówki zaliczymy :lol:. To takie wstępne plany, jak wypalą to super, a jak nie, to trudno, bez zawodów też się fajnie bawimy ;). W tym roku już dwa razy przymierzałam się do zerówkowego debiutu, ale nie wyszło. Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Luzia napisał(a): Ja to biedna bo mam starego psa który się do niczego nie nadaje :diabloti: Moja 7 latka biega i nawet daje sobie rade , ale wiadomo nie jest już taka szybka jak inne psy :cool3: Quote
Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Nie no z tym stary to żart, stara to jest moja Funia, 18 letnia babka a i tak ostatnio za piłką biegała ( o ile to można bieganiem nazwać :evil_lol: ). Z Pamirem też chciałam agi ale mieszkam w bloku w zadupiastym mieście i nie mam co marzyć o torze. Na frisbee ma za ciężką dupę, żeby gdzieś się pokazywać :) Dlatego zostaje OBI :) Będę w takim razie trzymać kciuki żeby się Wam udało :) Quote
Kashdog Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Ooo, czyli jednak będzie oficjalny debiut na agility :cool1:! Super :)! Quote
paulaa. Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Super, w końcu! ;) Fajnie będzie zobaczyć Ginny na żywo w akcji, niezły z niej popylacz :smile: Pewnie będziemy na wszystkich Warszawskich zawodach. Quote
Yuveza Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 O super! oprócz tego 21.07 postaram się być na wszystkich! :D Quote
puchu Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Super zdjęcie :loveu: Na pewno na któryś zawodach będę towarzysko :) Spróbujcie swoich sił w rally-o. To na prawdę przyjemny sport i bardzo motywujący dla właściciela. Tak prawdę mówiąc trzeba się bardzo postarać, żeby nie zaliczyć rajdu Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='Luzia']Nie no z tym stary to żart, stara to jest moja Funia, 18 letnia babka a i tak ostatnio za piłką biegała ( o ile to można bieganiem nazwać :evil_lol: ). Z Pamirem też chciałam agi ale mieszkam w bloku w zadupiastym mieście i nie mam co marzyć o torze. Na frisbee ma za ciężką dupę, żeby gdzieś się pokazywać :) Dlatego zostaje OBI :) Będę w takim razie trzymać kciuki żeby się Wam udało :) Dzięki :) [quote name='Kashdog']Ooo, czyli jednak będzie oficjalny debiut na agility :cool1:! Super :)! [quote name='paulaa.']Super, w końcu! ;) Fajnie będzie zobaczyć Ginny na żywo w akcji, niezły z niej popylacz :smile: Pewnie będziemy na wszystkich Warszawskich zawodach. [quote name='westie_justa']O super! oprócz tego 21.07 postaram się być na wszystkich! :D Ej, ej, to takie bardzo luźne plany! ;) Chociaż postaram się, żeby jednak je zrealizować. [quote name='puchu']Super zdjęcie :loveu: Na pewno na któryś zawodach będę towarzysko :) Spróbujcie swoich sił w rally-o. To na prawdę przyjemny sport i bardzo motywujący dla właściciela. Tak prawdę mówiąc trzeba się bardzo postarać, żeby nie zaliczyć rajdu Dzięki :) Posłuszeństwo na razie traktujemy jak fun, na starty będzie na pewno jeszcze dużo okazji. Quote
Sonka95 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 boskie zdjęcie :loveu: http://i.imgur.com/ZAiqHl0.jpg Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 ;) [video=youtube_share;Zi63D27zU-0]http://youtu.be/Zi63D27zU-0[/video] Quote
Fauka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Chcieli mi dać wubbe to nie chciałam :placz: Fajnie wygląda, poza tym coś ma fajowskiego? Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Piszczy i ładnie wygląda :eviltong:. Wydaje mi się, że powinna pływać, bo chyba wszystkie wubby pływają, ale widziałam takie specjalnie do pływania i sama nie wiem. Trzeba sprawdzić, ale w necie widziałam fotę psa pływającego w basenie z tą zwierzaczkową wubbą, to chyba jednak pływa. Quote
Unbelievable Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 fajnie ci łapie te baterflaje. Brum nie ogarnia :placz: Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 A pokazywałaś jej, jak to trzeba chwytać czy po prostu rzucałaś od razu? Quote
Fauka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 A ja nawet nie umiem rzucać prosto :shake: Trochę przez Larego bo mam blokade by rzucić frisbee daleko bo mi pies na serce zejdzie :diabloti: Jak żeś się nauczyła dobrze rzucać? Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Ja i dobrze rzucać? No ok, nie będę się już kłócić... :siara: Głównie z filmików na youtube, trochę na spotkaniach ze znajomymi, a najmniej z LADC. Chociaż właśnie wybrałabym się jeszcze raz na LADC, bo teraz pewnie więcej bym z tego wyciągnęła. Quote
Unbelievable Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Illusion napisał(a):A pokazywałaś jej, jak to trzeba chwytać czy po prostu rzucałaś od razu? pokazywałam, ale ona czasem jest opóźniona ;) i jak nudny dysk leci za szybko to nie ogarnia :grins: nawet jej mówię kiedy ma łapać, no nie ogarnia. Ale i tak to z nią zrobię :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 (edited) I dobrze, w końcu się uda ;). Ginie lepiej wychodzi łapanie butterfly, jak dysk właśnie szybciej się obraca, jak robi to wolniej to suk ma mniejszą powtarzalność w łapaniu. Nie mogła załapać dog catcha, bo nie przepada za bardzo, jak się ją maca w czasie robienia czegoś, na początku próbowała łapać, ale potem kombinowała, jak złapać i nie wpaść w moje ręce. No i w końcu ogarnęła co i jak, mam nawet filmik :). Edit [video=youtube_share;umJmWPjwOm4]http://youtu.be/umJmWPjwOm4[/video] Edited June 27, 2013 by Illusion Quote
Unbelievable Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 fajnie, wcale nie widać, że jej się niezbyt podoba ;) ja butterfly chyba właśnie za wolno rzucam, ale nie umiem inaczej :/ Quote
Illusion Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Teraz to już jest raczej obojętna ;). Weź porób sobie jakieś ćwiczenia na szybkie ruchy nadgarstkiem, a potem przełóż to na dyski. Kurde, ale mam zapłon :angryy:. W końcu zdecydowałam co chcę kupić w ramach tej rekompensaty za dysk, patrzę, a tego już nie ma. Na blemy superaero też nie udało mi się załapać :placz:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Łoo, fajnie wychodzi Wam to frisbowanie :) a jaki to dysk na filmiku przy dog catchu? Quote
Recommended Posts