Illusion Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 lenka13 napisał(a):Gratulacje :) Dzięki ;) Unbelievable napisał(a):to powodzenia :evil_lol: ja chyba nie będę próbować, na szczęście mam jeszcze xtrasy :evil_lol: Nie wiem co ona ma w tej swojej bani. Doszedł dzisiaj niebieski SuperAero i zaczęła wydziwiać :mdleje:. Wszystko robi tak samo jak z żółtymi, ale jak mam w drugiej ręce żółty to gapi się na żółty i niebieski nie jest już taki fajny, mogę nim sobie szurać po ziemi, a ona siedzi jak posąg. Masakra, nawet koloru frisbee nie można sobie wybrać :placz:. Quote
Unbelievable Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Illusion napisał(a): ma w tej swojej bani. Doszedł dzisiaj niebieski SuperAero i zaczęła wydziwiać :mdleje:. Wszystko robi tak samo jak z żółtymi, ale jak mam w drugiej ręce żółty to gapi się na żółty i niebieski nie jest już taki fajny, mogę nim sobie szurać po ziemi, a ona siedzi jak posąg. Masakra, nawet koloru frisbee nie można sobie wybrać :placz:. :mdleje: co za bestia :evil_lol: Quote
Illusion Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 A taki ładniutki jest Będę walczyć, nie poddam się tak łatwo :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Co ona tak tymi kolorami wybrzydza :diabloti: mi się kolorek bardzo podoba :) http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_2035_zps28b6b8ca.jpg Quote
Yuveza Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 No faktycznie kolor świetny, walcz bo szkoda by go było :lol: Quote
Unbelievable Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 śliczny :loveu: ja niestety mam pomarańczowe :roll: Quote
Victoria Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 u nas też żółte były naj :diabloti: nakupowalam innych kolorow na dcdc a zolte schowalam na kilka miesięcy i chyba z braku laku polubiła inne kolory xd Quote
Illusion Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Jak jest sam niebieski to jest zajebongo, pobawię się z nią przez parę dni tylko tym niebieskim, a potem dorzucę żółte, zobaczymy jak będzie :hmmmm:. W ogóle już się tak nie wkurza, jak próbuję ją łapać i praktycznie mamy już dog catcha :loveu:. Jak trawa będzie sucha to może uda mi się nagrać. Quote
Aleksandrossa Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 My chyba z Chicem musimy coś o frisbee pomyśleć... Młody pluszaki ładnie w powietrzu łapie, aż w szoku jestem :loveu: Quote
Illusion Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 To super, kupuj frisbee i do dzieła :razz:. Quote
betty_labrador Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 frisbomania sie ropoczyna :D Nom, jak pies ma potencjał to czemu nie wykorzystać :) Quote
Illusion Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Melduję, że jest postęp! Ale na razie nie zapeszam, bo może na zewnątrz coś jej się odwidzi. Niech już przestanie padać :angryy:. Quote
betty_labrador Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Illusion']Melduję, że jest postęp! Ale na razie nie zapeszam, bo może na zewnątrz coś jej się odwidzi. Niech już przestanie padać :angryy:.[/QUOTE] Jak to? na mokotowie ju nie pada :lol: Quote
Illusion Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='betty_labrador']Jak to? na mokotowie ju nie pada :lol:[/QUOTE] Tak jakby nie jestem z mokotowa :eviltong:. U nas całą noc lało, cały ogródek z tyłu pływa i w ogóle wszystko jest mokre. A przy naszym poziomie zaawansowania frizbowanie w takich warunkach może skończyć się tragicznie :siara:. Quote
betty_labrador Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Illusion']Tak jakby nie jestem z mokotowa :eviltong:. U nas całą noc lało, cały ogródek z tyłu pływa i w ogóle wszystko jest mokre. A przy naszym poziomie zaawansowania frizbowanie w takich warunkach może skończyć się tragicznie :siara:.[/QUOTE] No ja wiem wiem :D tylko myslalam że to przepogodzenie to w całej Wawie :> ale jak widac nie :D no można sobie popływać co najwyżej na frisbee jak na łódeczce :eviltong: Quote
Sonka95 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Illusion']Melduję, że jest postęp! Ale na razie nie zapeszam, bo może na zewnątrz coś jej się odwidzi. Niech już przestanie padać :angryy:.[/QUOTE] Super :) U nas to z jednej stony się wypogadza , a z drugiej granatowe chmury nadciągają :evil_lol: Quote
Illusion Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [video=youtube_share;xoqWs9XPO3Y]http://youtu.be/xoqWs9XPO3Y[/video] Quote
Luzia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Witam po raz pierwszy w galerii ;) [quote name='Victoria'] naucz mnie tak rzucać :eviltong:[/QUOTE] I dołączam do prośby :lol: Quote
Illusion Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Witam, witam :). Mogę co najwyżej przeprowadzić seminarium "zawodne techniki rzucania". Serio, nie chcecie tak rzucać :lol:. Dzisiaj może nagram jeszcze dog catch, ale nie wiem jak będzie wychodzić po moich ostatnich eksperymentach z flipami :hmmmm:. I w ogóle czas zacząć szukać jakieś kamizelki, gruba bluza na słoneczne popołudnie i 25 stopni nie jest fajna, ale przynajmniej chroni plecki. Quote
Illusion Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [video=youtube_share;-xMP06ZpBAs]http://youtu.be/-xMP06ZpBAs[/video] Quote
Illusion Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Silna, silna, pies morderca - bez kija nie podchodź :evil_lol:. Jeśli są tu jacyś fani Gienki to zapraszam na fanpejdża! :grins: Quote
Sonka95 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Teraz dopiero polubiłam , bo nie wiedziałam , że macie fanpejdża :evil_lol: Quote
Recommended Posts