Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lenka13 napisał(a):
Gratulacje :)

Dzięki ;)

Unbelievable napisał(a):
to powodzenia :evil_lol: ja chyba nie będę próbować, na szczęście mam jeszcze xtrasy :evil_lol:

Nie wiem co ona ma w tej swojej bani. Doszedł dzisiaj niebieski SuperAero i zaczęła wydziwiać :mdleje:. Wszystko robi tak samo jak z żółtymi, ale jak mam w drugiej ręce żółty to gapi się na żółty i niebieski nie jest już taki fajny, mogę nim sobie szurać po ziemi, a ona siedzi jak posąg. Masakra, nawet koloru frisbee nie można sobie wybrać :placz:.

Posted

Illusion napisał(a):
ma w tej swojej bani. Doszedł dzisiaj niebieski SuperAero i zaczęła wydziwiać :mdleje:. Wszystko robi tak samo jak z żółtymi, ale jak mam w drugiej ręce żółty to gapi się na żółty i niebieski nie jest już taki fajny, mogę nim sobie szurać po ziemi, a ona siedzi jak posąg. Masakra, nawet koloru frisbee nie można sobie wybrać :placz:.

:mdleje: co za bestia :evil_lol:

Posted

Jak jest sam niebieski to jest zajebongo, pobawię się z nią przez parę dni tylko tym niebieskim, a potem dorzucę żółte, zobaczymy jak będzie :hmmmm:. W ogóle już się tak nie wkurza, jak próbuję ją łapać i praktycznie mamy już dog catcha :loveu:. Jak trawa będzie sucha to może uda mi się nagrać.

Posted

[quote name='betty_labrador']Jak to? na mokotowie ju nie pada :lol:[/QUOTE]

Tak jakby nie jestem z mokotowa :eviltong:. U nas całą noc lało, cały ogródek z tyłu pływa i w ogóle wszystko jest mokre. A przy naszym poziomie zaawansowania frizbowanie w takich warunkach może skończyć się tragicznie :siara:.

Posted

[quote name='Illusion']Tak jakby nie jestem z mokotowa :eviltong:. U nas całą noc lało, cały ogródek z tyłu pływa i w ogóle wszystko jest mokre. A przy naszym poziomie zaawansowania frizbowanie w takich warunkach może skończyć się tragicznie :siara:.[/QUOTE]

No ja wiem wiem :D tylko myslalam że to przepogodzenie to w całej Wawie :> ale jak widac nie :D no można sobie popływać co najwyżej na frisbee jak na łódeczce :eviltong:

Posted

[quote name='Illusion']Melduję, że jest postęp! Ale na razie nie zapeszam, bo może na zewnątrz coś jej się odwidzi. Niech już przestanie padać :angryy:.[/QUOTE]

Super :) U nas to z jednej stony się wypogadza , a z drugiej granatowe chmury nadciągają :evil_lol:

Posted

Witam, witam :).

Mogę co najwyżej przeprowadzić seminarium "zawodne techniki rzucania". Serio, nie chcecie tak rzucać :lol:.
Dzisiaj może nagram jeszcze dog catch, ale nie wiem jak będzie wychodzić po moich ostatnich eksperymentach z flipami :hmmmm:. I w ogóle czas zacząć szukać jakieś kamizelki, gruba bluza na słoneczne popołudnie i 25 stopni nie jest fajna, ale przynajmniej chroni plecki.