BBeta Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/2majaFRISBEE/IMG_1598_zpsfe8d0f40.jpg Jaki ogromny talerz :diabloti: Fajnie lata ;) Quote
Illusion Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='BBeta']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/2majaFRISBEE/IMG_1598_zpsfe8d0f40.jpg Jaki ogromny talerz :diabloti: Fajnie lata ;) Ledwo go podnosi, taki duży! :lol: Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Bardzo ładne fotki! Czemu Twa twarz w pikselach ? :lol: Widze że pola M opustoszały :eviltong: Quote
Illusion Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='betty_labrador']Bardzo ładne fotki! Czemu Twa twarz w pikselach ? :lol: Widze że pola M opustoszały :eviltong: Ma twarz w pikselach, bo wygląda bardzo niekorzystnie, ale są dwie foty gdzie nie ma kwadracików :lol:. I bardzo dobrze :evil_lol:. Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Aha :P Fajne to jak siedza na ławce-długo ustawiałyście psy żeby tak siedziały? :P Quote
Berneska Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Faktycznie to frisbee się wydaje duże stosunkowo do niej:lol: ale i tak pięknie dzielnie łapie w powietrzu :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Wow, kto tu do nas zawitał :crazyeye:. Pisałabyś częściej co u Lu i Pana Czekolady, a nie... :eviltong: FILMIK [video=youtube_share;KI7DmNzIAUg]http://youtu.be/KI7DmNzIAUg[/video] Quote
Berneska Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Wzięło mnie na sentymenty i powrót wszędzie :cool3: z resztą nie dziwota jak jest na czym oko zawiesić :razz: Quote
Fauka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ten dysk podług niej ogromny jest! Fajnie z nim drepcze, jak mała siłaczka :loveu: Quote
szalej Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 przepiękne zdjęcia :D Musze poznać znajomych którzy też takie ładne zdjęcia robią :D Quote
Illusion Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Dziękujemy! :) Dzisiaj Gi biega sobie z zabandażowaną łapą, bo rozwaliła sobie pazur i musiałam robić "operację". W końcu zrobiło się cieplej, więc chyba maszynka pójdzie w ruch :evil_lol:. Quote
dog193 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Fantastycznie frisbujecie, ovey ekstra, flipy też :) Quote
puchu Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Dobrze, że nic wam się nie stało. Zazdroszczę takiego frisbowania. Super wam idzie :) Nie myślałaś nad mniejszym dyskiem? Quote
Illusion Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Dzięki! :) Gdyby była nieco mniejsza wersja SuperAero to pewnie bym kupowała, a to jedyne dyski, które tak szybko się nie niszczą i podobają Ginie ;). Spoko byłyby Sofflite, mają 18cm średnicy, ale bardzo szybko zmieniają kształt i robią się niefajne, jednego SuperAero mamy od zeszłego roku i poza płytkimi ryskami na rancie jest jak nowy. Chcę sobie jeszcze pomacać SuperSonic, bo są 2cm mniejsze i minimalnie cięższe od tych co mam. A właściwie dlaczego pytasz? Wydaje mi się, że Gina nie ma chyba dużych problemów z tymi dyskami, jak była trochę mniejsza, to na LADC Dariusz Radomski pytał, czemu przyszłam z hero pup 160 (16cm średnicy), a nie ze standardowymi dyskami ;). Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Ważne ze ma siły i chęci łapać ten DUŻY dysk :D:D Kciuki za rozwalony pazurek :kciuki: Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Cuudowne zdjęcia :loveu: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/2majaFRISBEE/IMG_1813_zps2ac926a6.jpg Quote
puchu Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Z czystej ciekawości :) Tak na chłopski rozum, z mniejszym dyskiem powinno się małemu psu lepiej pracować, dlatego się pytam. Może Szczur nie jest najlepszym przykładem, ale widzę różnice przy zabawie Hero Puppy 160, a normalnym dyskiem. I jednym i drugim chętnie się pobawi, ale 160 dużo łatwiej jej podnieść i przynieść. Quote
rev Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Świetna Ginka, miło patrzy się na nią w sportowyych wydaniach :) :loveu: Z tymi dyskami to widać kwestia mocno osobnicza, moja suka mierząca sobie 35cm w kłębie bez problemu biega za sonicem xtra 215 czy fastbackami z DC :) Widziałam yorki latające za softami, hero 120, CSami czy sonicami, także rozbieżność jest spora i raczej uzależniona konkretnie od psa. York, który startował na DCDC w bonsai latał za CSami i za wcześniej wymienionym sonicem :) Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 dziedobry! świetna jest Gin w dyskach! :) trzymam kciuki za pazura :) Quote
Recommended Posts