Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='betty_labrador']Bardzo ładne fotki!
Czemu Twa twarz w pikselach ? :lol:

Widze że pola M opustoszały :eviltong:

Ma twarz w pikselach, bo wygląda bardzo niekorzystnie, ale są dwie foty gdzie nie ma kwadracików :lol:.
I bardzo dobrze :evil_lol:.

Posted

Dziękujemy! :)

Dzisiaj Gi biega sobie z zabandażowaną łapą, bo rozwaliła sobie pazur i musiałam robić "operację". W końcu zrobiło się cieplej, więc chyba maszynka pójdzie w ruch :evil_lol:.

Posted

Dobrze, że nic wam się nie stało.

Zazdroszczę takiego frisbowania. Super wam idzie :) Nie myślałaś nad mniejszym dyskiem?

Posted

Dzięki! :)

Gdyby była nieco mniejsza wersja SuperAero to pewnie bym kupowała, a to jedyne dyski, które tak szybko się nie niszczą i podobają Ginie ;). Spoko byłyby Sofflite, mają 18cm średnicy, ale bardzo szybko zmieniają kształt i robią się niefajne, jednego SuperAero mamy od zeszłego roku i poza płytkimi ryskami na rancie jest jak nowy. Chcę sobie jeszcze pomacać SuperSonic, bo są 2cm mniejsze i minimalnie cięższe od tych co mam. A właściwie dlaczego pytasz? Wydaje mi się, że Gina nie ma chyba dużych problemów z tymi dyskami, jak była trochę mniejsza, to na LADC Dariusz Radomski pytał, czemu przyszłam z hero pup 160 (16cm średnicy), a nie ze standardowymi dyskami ;).

Posted

Z czystej ciekawości :) Tak na chłopski rozum, z mniejszym dyskiem powinno się małemu psu lepiej pracować, dlatego się pytam. Może Szczur nie jest najlepszym przykładem, ale widzę różnice przy zabawie Hero Puppy 160, a normalnym dyskiem. I jednym i drugim chętnie się pobawi, ale 160 dużo łatwiej jej podnieść i przynieść.

Posted

Świetna Ginka, miło patrzy się na nią w sportowyych wydaniach :) :loveu:

Z tymi dyskami to widać kwestia mocno osobnicza, moja suka mierząca sobie 35cm w kłębie bez problemu biega za sonicem xtra 215 czy fastbackami z DC :) Widziałam yorki latające za softami, hero 120, CSami czy sonicami, także rozbieżność jest spora i raczej uzależniona konkretnie od psa. York, który startował na DCDC w bonsai latał za CSami i za wcześniej wymienionym sonicem :)