Aleksa. Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Illusion napisał(a):Mieliśmy pożar, sytuacja jest już chyba opanowana, ale trzeba trochę ogarnąć. Wszystko działo się w nocy i nie wyobrażam sobie, jak mogłabym dzisiaj biegać w takim stanie. o kurde, jak to się stało ? :o Quote
Illusion Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Aleksandra95 napisał(a):o kurde, jak to się stało ? :o Przez kominek. Quote
Aleksa. Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Illusion napisał(a):Przez kominek. o matko, dobrze, że Wam nic się nie stało. . Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Wow, kładka super :) Bedzie sie dobrze po niej psom biegało :) Kurde ten deszcz dzis pokrzyżował plany imprezy w Powsinie :shake: Ale pożaru bardziej współczuje :roll: :( dobrze że opanowane szybko! Quote
Molowe Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 kurde strasznie Wam współczuje,ale najważniejsze,że nikomu nic się nie stało,trzymajcie się ;) Quote
Illusion Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Staramy się nie pękać, skoro z agility się nie udało, to może dojedziemy chociaż na zawody frisbee. Zgłosiłam nas na toss&catch w Powsinie ;). Quote
paulaa. Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Straszna historia z tym pożarem :shake: Szkoda, że Was nie było. Jedyne co was mogę pocieszyć, to że w Powsinie była naprawdę tragiczna pogoda i na początku miałam wielką ochotę wrócić z powrotem do domu :lol: Kiedy to frisbee w Powsinie ? :smile: Quote
Illusion Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 paulaa. napisał(a):Straszna historia z tym pożarem :shake: Szkoda, że Was nie było. Jedyne co was mogę pocieszyć, to że w Powsinie była naprawdę tragiczna pogoda i na początku miałam wielką ochotę wrócić z powrotem do domu :lol: Kiedy to frisbee w Powsinie ? :smile: Na bieżąco dostawałam info o pogodzie, a jak potem zobaczyłam filmiki, to faktycznie niezbyt ciekawie to wyglądało, ale i tak żałuję, że nie udało nam się pojechać. W najbliższym czasie nie widzę żadnych zawodów agility, na które mogłabym się zgłosić. 18-19 maja Quote
lenka13 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Straszne :( ale dobrze, że szybko zareagowaliście i nic Wam się nie stalo.. Quote
Illusion Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='lenka13']Straszne :( ale dobrze, że szybko zareagowaliście i nic Wam się nie stalo.. Tak, to najważniejsze! ;) Zebrałam się w sobie i skończyłam sznaucera Badiego Quote
Sonka95 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ale fajne :cool3::cool3::cool3: http://i.imgur.com/HeCvG1w.png Quote
faith35 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Sznaucer megaaaa :loveu: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z kładką :evil_lol: Macie może jakiś filmik z agility? ;) Z chęcią obejrzę, bo ... też się w tym roku przymierzam do tego, jednak boję się, że moja ciapa będzie się łatwo dekoncentrować :roll: Quote
Illusion Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Dzięki :) Tu jest nasz kanał i wszystkie filmiki jakie mam ;) http://www.youtube.com/user/RapidCrazies Quote
faith35 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Illusion']Dzięki :) Tu jest nasz kanał i wszystkie filmiki jakie mam ;) http://www.youtube.com/user/RapidCrazies Okej, jak znajdę dłuższą chwilę to oglądnę :) Quote
Sonka95 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Illusion']Dzięki :) Tu jest nasz kanał i wszystkie filmiki jakie mam ;) http://www.youtube.com/user/RapidCrazies O filmiki :) jak wróce do domu to chetnie pooglądam :) Quote
Illusion Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Dzisiaj byłyśmy na frizbowaniu w stolicy, więc powinien być jakiś nowszy filmik :). Quote
Selenne Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 My tu pierwszy raz ale już się nadziwić nie możemy jakie to śliczności :) Quote
mineralna_ Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 W tytule galerii powinno być Ginka Sprężynka ;) Śliczne overki! Quote
Illusion Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='mineralna_']W tytule galerii powinno być Ginka Sprężynka ;) Śliczne overki! Wątpisz, że potrafi być szybka? Eh... :placz: :evil_lol: A overki są śliczne jak jej dobrze rzucę, czyli niezbyt często :shake:. W ogóle beznadziejnie rzucam i szkoda mi swojego psa. Quote
Recommended Posts