Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Illusion napisał(a):
Mieliśmy pożar, sytuacja jest już chyba opanowana, ale trzeba trochę ogarnąć. Wszystko działo się w nocy i nie wyobrażam sobie, jak mogłabym dzisiaj biegać w takim stanie.

o kurde, jak to się stało ? :o

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Straszna historia z tym pożarem :shake: Szkoda, że Was nie było. Jedyne co was mogę pocieszyć, to że w Powsinie była naprawdę tragiczna pogoda i na początku miałam wielką ochotę wrócić z powrotem do domu :lol:

Kiedy to frisbee w Powsinie ? :smile:

Posted

paulaa. napisał(a):
Straszna historia z tym pożarem :shake: Szkoda, że Was nie było. Jedyne co was mogę pocieszyć, to że w Powsinie była naprawdę tragiczna pogoda i na początku miałam wielką ochotę wrócić z powrotem do domu :lol:

Kiedy to frisbee w Powsinie ? :smile:

Na bieżąco dostawałam info o pogodzie, a jak potem zobaczyłam filmiki, to faktycznie niezbyt ciekawie to wyglądało, ale i tak żałuję, że nie udało nam się pojechać. W najbliższym czasie nie widzę żadnych zawodów agility, na które mogłabym się zgłosić.

18-19 maja

Posted

[quote name='lenka13']Straszne :( ale dobrze, że szybko zareagowaliście i nic Wam się nie stalo..

Tak, to najważniejsze! ;)

Zebrałam się w sobie i skończyłam sznaucera Badiego

Posted

Sznaucer megaaaa :loveu:

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z kładką :evil_lol: Macie może jakiś filmik z agility? ;) Z chęcią obejrzę, bo ... też się w tym roku przymierzam do tego, jednak boję się, że moja ciapa będzie się łatwo dekoncentrować :roll:

Posted

[quote name='mineralna_']W tytule galerii powinno być Ginka Sprężynka ;) Śliczne overki!

Wątpisz, że potrafi być szybka? Eh... :placz: :evil_lol:
A overki są śliczne jak jej dobrze rzucę, czyli niezbyt często :shake:. W ogóle beznadziejnie rzucam i szkoda mi swojego psa.