Illusion Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='BBeta']Świetne rysunki :) Jak będzie Ci się kiedyś nudziło to moje pieski chętnie zostaną modelami :siara: :diabloti:[/QUOTE] Dzięki ;). Nawet jakbym rysowała jakiegoś burka z zamiarem odwzorowania któregoś z Twoich, to pewnie i tak podobieństwo ograniczałoby się do koloru futra i oczu. Średnio wychodzi mi rysowanie konkretnych stworzeń niestety :<. [quote name='Abietis']Doszły Wam już szele? Fajna sztuczka ;)[/QUOTE] Jeszcze nie, dzisiaj powinien przyjechać kurier, ale coś go nie widać... :shake: Quote
betty_labrador Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Illusion']Cześć! :multi: Dzięki! Wiem, że jeszcze masę rzeczy muszę dopracować, ale najważniejsze - futro, nie jest już taką udręką, jak kiedyś :lol:. Wciąż nie wiem tylko, jak rysować tą króciutką sierść na łapach. Border był tak bezsensu trochę rysowany, przy tym kelpiku (bo to miał być kelpik) bardziej się postarałam :evil_lol:.[/QUOTE] nie no spoko, naprawde masz talencik :) a wiadomo praktyka czyni mistrza :cool3: ja kiedys bazgrolilam, teraz jest troche poprawa :) a w ruchu psa w ogole trudno narysowac ;) co teraz tworzysz? Zdjecia coraz lepsze robisz :razz: Quote
Illusion Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='puchu']Szczurzaste wyszło Ci świetnie :) Szczurzaste? :hmmmm: [quote name='betty_labrador']nie no spoko, naprawde masz talencik :) a wiadomo praktyka czyni mistrza :cool3: ja kiedys bazgrolilam, teraz jest troche poprawa :) a w ruchu psa w ogole trudno narysowac ;) co teraz tworzysz? Zdjecia coraz lepsze robisz :razz: Dzięki, bardzo miło to czytać, tym bardziej, jak pisze to ktoś, kto rysuje dłużej i to z takimi efektami :). Teraz stworzyłam merlastego bordera, z krótszym futrem, którego widziałaś już w temacie o rysunkach :razz:. W następnej kolejności nie mam pojęcia co będzie ani kiedy będzie, ten krótkokłaczny border mnie wykończył, rysowałam go 10h z przerwami :-o. Nie mam żadnych nowych zdjęć, poza naszymi nowymi szelkami :lol:. Pogoda jest beznadziejna, wszędzie mokro, ciągle pada... :roll: Quote
Yuveza Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Illusion napisał(a):Szczurzaste? :hmmmm: No tak tak, na deviancie widziałam :diabloti: Quote
Illusion Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='westie_justa']No tak tak, na deviancie widziałam :diabloti: Aaa, to już wiem o jakie Szczurzaste chodzi :cool3:. Chciałabym, żeby tak już zostało, ale mówią, że zima ma wrócić... :placz: Quote
puchu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Illusion napisał(a):Szczurzaste? :hmmmm:Czyżby już starość Cię dopadła? Skleroza i te sprawy ;) Quote
Bejkowa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Czeeść :p http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_0624_zps3ebabfca.jpg ząbki jak u mojej :) Więcej zdjęć by się przydało Quote
Illusion Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='puchu']Czyżby już starość Cię dopadła? Skleroza i te sprawy ;) Na to wygląda... :shake: :lol: [quote name='Bejkowa']Czeeść :p http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_0624_zps3ebabfca.jpg ząbki jak u mojej :) Więcej zdjęć by się przydało Nie mam kiedy zrobić, nie możemy się coś zgrać z pogodą ;). Quote
Illusion Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 To może filmik? ;) [video=youtube;4s9jetd6P_0]http://www.youtube.com/watch?v=4s9jetd6P_0[/video] http://www.youtube.com/watch?v=4s9jetd6P_0 Quote
paulaa. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 super filmik! :smile: najlepsza jest Ginny wychylająca noc z walizki, strasznie fajna ta sztuczka z wchodzeniem :lol: a Tosia jaka nakręcona :loveu: Quote
omry Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Widoczna na całym ciele radość Tosi :loveu: Quote
rev Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Fajny filmik :) Widać wyraźną różnicę między Tośkowym radosno-merdającym sposobem bycia, a powagą Ginny. Blackie pracuje w ten sam sposób, co Ginka. Quote
Unbelievable Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 fajny filmik ;) też muszę z moimi coś fajnego zrobić, tylko czekam na ładniejszą pogodę Quote
Victoria Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ale Tosia jest pocieszna :evil_lol: Kuurde a Gina sztuczkami wymiata nieźle :loveu: z resztą obie są świetne ;P Quote
puchu Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Super :) Mam motywację żeby Szczura pomęczyć :D Wybieracie się na Rally-o w kwietniu? Quote
gops Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Tosia jest świetna! :loveu: fajny filmik :) Quote
Illusion Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 paulaa. napisał(a):super filmik! :smile: najlepsza jest Ginny wychylająca noc z walizki, strasznie fajna ta sztuczka z wchodzeniem :lol: a Tosia jaka nakręcona :loveu: Wchodzenie do walizki to jedna z jej ulubionych sztuczek :). omry napisał(a):Widoczna na całym ciele radość Tosi :loveu: ;) Endher napisał(a):Zacne sucze, no i filmik zacny też :) Widać wyraźną różnicę między Tośkowym radosno-merdającym sposobem bycia, a śmiertelną powagą Ginny :lol: :cool3: O tak, różnica jest wyraźna, a ja mega się cieszę, że Gina jest taka "poważna", chociaż kiedyś, kiedyś niezbyt mi to odpowiadało ;). Unbelievable napisał(a):fajny filmik ;) też muszę z moimi coś fajnego zrobić, tylko czekam na ładniejszą pogodę Ja właśnie klikam w brzydszą pogodę, jak za bardzo nie da się wyjąć hopek, a do dysku klei się śnieg :angryy:. Victoria napisał(a):Ale Tosia jest pocieszna :evil_lol: Kuurde a Gina sztuczkami wymiata nieźle :loveu: z resztą obie są świetne ;P Dziękuje ;) puchu napisał(a):Super :) Mam motywację żeby Szczura pomęczyć :D Wybieracie się na Rally-o w kwietniu? Fajnie, że kogoś zmotywowałyśmy :). A co do rally, to cały czas się zastanawiam... :cool3: gops napisał(a):Tosia jest świetna! :loveu: fajny filmik :) Dzięki ;) Quote
Unbelievable Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Illusion napisał(a):Ja właśnie klikam w brzydszą pogodę, jak za bardzo nie da się wyjąć hopek, a do dysku klei się śnieg :angryy:. u mnie nie ma zmiłuj bo suka wymaga na mnie sesje :mdleje: łazi i jęczy że jej się nudzi :roll: więc klikam i tak codziennie, ale chodzi mi o samo nagrywanie, światło lepsze, otoczenie ładniejsze ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 strasznie podoba mi się do chowanie się między łapami. Zainspirowałyście mnie :evil_lol: a w ogóle to Tosia jest niesamowita! Ta to ma dopiero motorek w tyłku! Quote
dog193 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dynamika i płynność Ginny przy robieniu sztuczek bardzo mi się podoba :) A Tosi niemal się ogonek ukręcił z tej radości :D Aż normalnie muszę z małym coś porobić nowego, bo teraz lenia miałam ;) Quote
Szura Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Z okazji tego, że jutro mam egzamin poprawkowy, postanowiłam nauczyć tej sztuczki własnego pundla. Powinnaś ostrzec, że to grozi zejściem ze śmiechu! Już po jednej sesji idzie mu super, a niektóre miny zabójcze robił, szczególnie że on nie ma górnej jedynki. :evil_lol: Brat mnie do psychiatryka wysyła, siedziałam na podłodze z kawałkiem szyby i psem, i się śmiałam jak głupi do sera. :loveu: Quote
Recommended Posts