Zuzia&Snoopy Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Illusion'] Dogadałam się już z Magdą :cool3:, czeka nas teraz sporo pracy :). [/QUOTE] Oooo byłyście w DogCampusie? :D Quote
Illusion Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Victoria']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/iphone_zpscd838c86.png Ty lepiej uwazaj :evil_lol: u mnie sie takie cos skonczylo niekorzystnie dla rekwizytu :diabloti: W życiu nie dałabym jej do trzymania działającego telefonu :eviltong:. [quote name='Zuzia&Snoopy']Oooo byłyście w DogCampusie? :D Nie, nie, Mada Tiotowa podzieliła się swoimi materiałami odnośnie Susan Salo :). Quote
Victoria Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Illusion']W życiu nie dałabym jej do trzymania działającego telefonu :eviltong:.[/QUOTE] aa :evil_lol::lol: Quote
Illusion Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Wszystkie moje zdjęcia to PS :razz:. Quote
Unbelievable Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Illusion']Po co doganiać, nauczy się wysyłania i nie trzeba będzie nawet biegać za psem :evil_lol:. [/QUOTE] no z Gramem dałoby radę, bo on jest mądry, ale to durne coś w życiu by się nie nauczyło :diabloti: plus z rozpędu robi łuki jakby między przeszkodami było stado owiec :grins::evil_lol: dodam że i tak ją zwykle zostawiam w połowie toru, a na końcu muszę wysyłać bo nie nadążam :evil_lol: Quote
Victoria Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 moja wczorajsza praca z psem i agi (4 po prostej ułożone hopki, różne wysokości- to tak dla lepszego zobrazowania sytuacji ;P) wyglądała tak ze siedziałam sobie na fotelu z żarciem i tylko mówiłam na zmianę "skacz" i "wracaj tam" :diabloti::razz: Quote
Rinuś Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Illusion']Wszystkie moje zdjęcia to PS :razz:. ale to konkretne zrobione z tym telefonem w PS :) wydaje mi się, że tak naprawdę wcale tego telefonu w tej mordzie nie miała ;) Quote
dagg Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Też mam wrażenie, że wygląda jak fotomontaż ;) Quote
Illusion Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Unbelievable']no z Gramem dałoby radę, bo on jest mądry, ale to durne coś w życiu by się nie nauczyło :diabloti: plus z rozpędu robi łuki jakby między przeszkodami było stado owiec :grins::evil_lol: dodam że i tak ją zwykle zostawiam w połowie toru, a na końcu muszę wysyłać bo nie nadążam :evil_lol: [quote name='Victoria']moja wczorajsza praca z psem i agi (4 po prostej ułożone hopki, różne wysokości- to tak dla lepszego zobrazowania sytuacji ;P) wyglądała tak ze siedziałam sobie na fotelu z żarciem i tylko mówiłam na zmianę "skacz" i "wracaj tam" :diabloti::razz: Łoo, zacznie się przy bardziej skomplikowanych rzeczach :evil_lol:. Jak się nie ogarnia szybszego psa przy jakiś zawijasach i innych udziwnieniach na torze to masakra... [quote name='Rinuś']ale to konkretne zrobione z tym telefonem w PS :) wydaje mi się, że tak naprawdę wcale tego telefonu w tej mordzie nie miała ;) [quote name='daguerrotype']Też mam wrażenie, że wygląda jak fotomontaż ;) To źle Wam się wydaje :). Jestem leniuchem, nie chciałoby mi się kićkać z PS z wklejaniem telefonu, prościej jest mi go podać Ginie do trzymania, tym bardziej, że ten trick opanowała już jakiś czas temu :razz:. Quote
Unbelievable Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Illusion']Łoo, zacznie się przy bardziej skomplikowanych rzeczach :evil_lol:. Jak się nie ogarnia szybszego psa przy jakiś zawijasach i innych udziwnieniach na torze to masakra... [/QUOTE] cik capy mamy opanowane idealnie :grins: :evil_lol: jedna komenda wystarczy ;) Quote
Illusion Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 W ramach budowy naszego toru zrobiłam drugą palisadę, ale pewnie i tak powiecie, że to fotoszop :shake: :evil_lol:. Quote
paulaa. Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 świetna :lol: z czego robiłaś ten lukier ? bo dla mnie to jakaś czarna magia, nigdy mi nie wychodzi, a chce też upiec jakieś ciacha na święta :smile: Quote
Illusion Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='paulaa.']świetna :lol: z czego robiłaś ten lukier ? bo dla mnie to jakaś czarna magia, nigdy mi nie wychodzi, a chce też upiec jakieś ciacha na święta :smile:[/QUOTE] To kupny lukier plastyczny, przyklejony klejem spożywczym, co sprawia, że palisada jest najbardziej chemicznym ze wszystkich piernikiem i strach ją jeść :lol:. Quote
Unbelievable Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 dobrzeee, dłużej przeżyje :diabloti: Quote
Illusion Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Unbelievable']dobrzeee, dłużej przeżyje :diabloti:[/QUOTE] No, w sumie racja. Przyda się dla mojej nowej cziłały :loveu:. Quote
Unbelievable Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 myślałam że dla chomika :evil_lol: Quote
Illusion Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Unbelievable']myślałam że dla chomika :evil_lol:[/QUOTE] Nie, nie, to będzie cziłała miniaturka :razz:. Quote
Unbelievable Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Illusion']Nie, nie, to będzie cziłała miniaturka :razz:.[/QUOTE] jak słodko :loveu: pewnie jeszcze pod choinkę i z czerwoną kokardą :grins: Quote
Sonka95 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ale mi smaku narobiłaś :loveu:http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_0111_zps51e22c01.jpg Quote
WeronikaM Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_0111_zps51e22c01.jpg mniam !!! daj ciacho! :D Quote
betty_labrador Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 o widze ze masz psa pomocnika- zawsze znajdzie telefon :D http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/iphone_zpscd838c86.png i palisada super :loveu: wesołych, radosnych i pogodnych świat! pozdrawiamy! Quote
Illusion Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Unbelievable napisał(a):jak słodko :loveu: pewnie jeszcze pod choinkę i z czerwoną kokardą :grins: No nie! Skąd wiedziałaś?! :crazyeye: Sonka95 napisał(a):Ale mi smaku narobiłaś :loveu:http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_0111_zps51e22c01.jpg WeronikaM napisał(a):http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_0111_zps51e22c01.jpg mniam !!! daj ciacho! :D Victoria napisał(a):fajna palisada :evil_lol: W końcu ja robiłam :evil_lol:. betty_labrador napisał(a):o widze ze masz psa pomocnika- zawsze znajdzie telefon :D http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/iphone_zpscd838c86.png i palisada super :loveu: wesołych, radosnych i pogodnych świat! pozdrawiamy! Dziękujemy i wzajemnie :multi:. Quote
Foxowa Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Jaki stylowy kombinezon! :D A palisada świetna :D Quote
Recommended Posts