Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Victoria']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/iphone_zpscd838c86.png
Ty lepiej uwazaj :evil_lol:
u mnie sie takie cos skonczylo niekorzystnie dla rekwizytu :diabloti:

W życiu nie dałabym jej do trzymania działającego telefonu :eviltong:.

[quote name='Zuzia&Snoopy']Oooo byłyście w DogCampusie? :D

Nie, nie, Mada Tiotowa podzieliła się swoimi materiałami odnośnie Susan Salo :).

Posted

[quote name='Illusion']Po co doganiać, nauczy się wysyłania i nie trzeba będzie nawet biegać za psem :evil_lol:.

[/QUOTE]
no z Gramem dałoby radę, bo on jest mądry, ale to durne coś w życiu by się nie nauczyło :diabloti: plus z rozpędu robi łuki jakby między przeszkodami było stado owiec :grins::evil_lol:
dodam że i tak ją zwykle zostawiam w połowie toru, a na końcu muszę wysyłać bo nie nadążam :evil_lol:

Posted

moja wczorajsza praca z psem i agi (4 po prostej ułożone hopki, różne wysokości- to tak dla lepszego zobrazowania sytuacji ;P) wyglądała tak ze siedziałam sobie na fotelu z żarciem i tylko mówiłam na zmianę "skacz" i "wracaj tam" :diabloti::razz:

Posted

[quote name='Illusion']Wszystkie moje zdjęcia to PS :razz:.
ale to konkretne zrobione z tym telefonem w PS :) wydaje mi się, że tak naprawdę wcale tego telefonu w tej mordzie nie miała ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']no z Gramem dałoby radę, bo on jest mądry, ale to durne coś w życiu by się nie nauczyło :diabloti: plus z rozpędu robi łuki jakby między przeszkodami było stado owiec :grins::evil_lol:
dodam że i tak ją zwykle zostawiam w połowie toru, a na końcu muszę wysyłać bo nie nadążam :evil_lol:

[quote name='Victoria']moja wczorajsza praca z psem i agi (4 po prostej ułożone hopki, różne wysokości- to tak dla lepszego zobrazowania sytuacji ;P) wyglądała tak ze siedziałam sobie na fotelu z żarciem i tylko mówiłam na zmianę "skacz" i "wracaj tam" :diabloti::razz:

Łoo, zacznie się przy bardziej skomplikowanych rzeczach :evil_lol:. Jak się nie ogarnia szybszego psa przy jakiś zawijasach i innych udziwnieniach na torze to masakra...

[quote name='Rinuś']ale to konkretne zrobione z tym telefonem w PS :) wydaje mi się, że tak naprawdę wcale tego telefonu w tej mordzie nie miała ;)

[quote name='daguerrotype']Też mam wrażenie, że wygląda jak fotomontaż ;)

To źle Wam się wydaje :). Jestem leniuchem, nie chciałoby mi się kićkać z PS z wklejaniem telefonu, prościej jest mi go podać Ginie do trzymania, tym bardziej, że ten trick opanowała już jakiś czas temu :razz:.

Posted

[quote name='Illusion']Łoo, zacznie się przy bardziej skomplikowanych rzeczach :evil_lol:. Jak się nie ogarnia szybszego psa przy jakiś zawijasach i innych udziwnieniach na torze to masakra... [/QUOTE]
cik capy mamy opanowane idealnie :grins: :evil_lol: jedna komenda wystarczy ;)

Posted

[quote name='paulaa.']świetna :lol:

z czego robiłaś ten lukier ? bo dla mnie to jakaś czarna magia, nigdy mi nie wychodzi, a chce też upiec jakieś ciacha na święta :smile:[/QUOTE]

To kupny lukier plastyczny, przyklejony klejem spożywczym, co sprawia, że palisada jest najbardziej chemicznym ze wszystkich piernikiem i strach ją jeść :lol:.

Posted

Unbelievable napisał(a):
jak słodko :loveu: pewnie jeszcze pod choinkę i z czerwoną kokardą :grins:

No nie! Skąd wiedziałaś?! :crazyeye:

Sonka95 napisał(a):

WeronikaM napisał(a):

Victoria napisał(a):
fajna palisada :evil_lol:

W końcu ja robiłam :evil_lol:.

betty_labrador napisał(a):
o widze ze masz psa pomocnika- zawsze znajdzie telefon :D http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/iphone_zpscd838c86.png

i palisada super :loveu:

wesołych, radosnych i pogodnych świat!

pozdrawiamy!

Dziękujemy i wzajemnie :multi:.