Illusion Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='paulaa.']Chodzi o te treningowe fortowe ? Ale wam zazdroszczę, ja sie za późno zorientowalam. :) trzymam za was kciuki, żeby ginny wymiotla konkurecje ;D[/QUOTE] Tak, dokładnie te :). Takie nieoficjalne zawody to świetna sprawa! E tam... nie musi nikogo wymiatać (z resztą jeśli będą jakieś miejsca to pudło i tak jest obstawione, w stawce łącznie z Giną są całe 3 psy :evil_lol:, zgłosiłam nas do klasy minus zero, na same jumpingi), jak będzie grzecznie się zachowywać i nic głupiego nie przyjdzie jej do głowy to będę mega szczęśliwa : D. Quote
Justa Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Illusion']Halowe, na Bemowie ;).[/QUOTE] OOo a gdzie dokładnie? I czy można wpaść pooglądać? :) Quote
Illusion Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Justa']OOo a gdzie dokładnie? I czy można wpaść pooglądać? :)[/QUOTE] Hala na przeciwko Wola Parku, nie wiem tylko jak z tym oglądaniem w wypadku hali (mniej miejsca itd.), niby na normalnych (oficjalnych) zawodach przychodzą ludzie popatrzeć :hmmmm:. Quote
Victoria Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 o koło mojej szkoły xd tez chcem popaczec :razz: Quote
Illusion Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Sonka95']No to powodzenia wam życzę :) ;) [quote name='daguerrotype']Jaki avatarek :evil_lol: Krejzi :loveu: :evil_lol: [quote name='Victoria']jak tam zawody?? :razz: A byłaś? Było meeega zimno, serio, najbardziej hardcorowe zawody, na których byłam (tak ogólnie, bo w roli zawodnika, to był dopiero drugi raz), ale meega mi się podobało. Uwielbiam to! :multi: Czekam teraz na filmiki :) Quote
Illusion Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='motyleqq']a jak Wam poszło? :)[/QUOTE] Dobrze, były w sumie 4 jumpingi, 2x po 1 jumpingu. Za pierwszym razem miałyśmy jedną odmowę, zajęłyśmy I i II miejsce ;). Quote
Victoria Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 o łaał super <brawo> 1 i 2 miejsce na ile psów?? ;> Niee, nie byłam niestety... ale chciałam xd tylko nie miał mnie kto zawieźć i pewnie w tym samym czasie marzłam na naszym treningu xd więc wtedy i tak bym nie mogła ;P A na jakieś zdjęcia możemy liczyć?? :razz: Quote
Rinuś Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Bardzo lubię rodzaj obrabiania Twoich fotek :cool3: PS? Quote
Illusion Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='gops']no to gratulujemy :) [quote name='Sonka95']Gratuluje :D [quote name='Victoria']o łaał super <brawo> 1 i 2 miejsce na ile psów?? ;> Niee, nie byłam niestety... ale chciałam xd tylko nie miał mnie kto zawieźć i pewnie w tym samym czasie marzłam na naszym treningu xd więc wtedy i tak bym nie mogła ;P A na jakieś zdjęcia możemy liczyć?? :razz: Dziękuje :). Zawody były kameralne, stawka w Skach w zacnej klasie "minus zero" wynosiła całe 3 pary :). Były to same jumpingi, proste, przyjemne torki idealne dla początkujących. Gdybyśmy miały zrobione strefy zgłosiłabym się pewnie do zerówek na jumping + agility, ale wolałam nie kombinować. Zdjęcia to chyba jedyne te, które wrzuciłam, mam jeszcze jedno. Czekam na filmiki, bo nagrywało nas pewne babsko i się teraz ociąga z przesłaniem materiałów :evil_lol:. I yorek potworek, strasznie lubię oglądać je na torze :razz: To jedyne zdjęcie z przebiegów, które zrobiłam, było za zimno na więcej :lol:. O, jeszcze jeden Ryszardzik :loveu: [quote name='Rinuś']Bardzo lubię rodzaj obrabiania Twoich fotek :cool3: PS? Dzięki :). Tak, PS + ACR ;). Quote
puchu Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Gratulacje :) Rośnie kolejny wymiatacza ;) Ginka to S? Zawsze mi się wydawało, że ona wzrostu Szczura Quote
Illusion Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='puchu']Gratulacje Rośnie kolejny wymiatacza Ginka to S? Zawsze mi się wydawało, że ona wzrostu Szczura[/QUOTE] Dziękuje, Ginka rozwija się jak papier toaletowy, pamiętam, jak na kursie dla początkujących stękałam, że ona w ogóle nie biega :lol:. Heh, na nieoficjalnych zawodach zgłaszam ją do Sek :evil_lol:. Prawdę mówiąc nie wiem jaki ona ma właściwie wzrost, wychodzą mi bardzo różne wyniki mierząc przy tej samej ścianie i nawet ilość futra nie ma znaczenia, wynik waha się do 3cm i Gin balansuje między Ską, a Mką. Jak będę jechać do ZK po jej książeczkę pracy i opłacenie składek, to chcę wcześniej umówić jakąś sędzinę, żeby ją przy okazji zmierzyła i od razu wpisała do książeczki. [quote name='BBeta']Przyłączam się do gratulacji ;)[/QUOTE] Dziękuje :). Quote
paulaa. Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Jeśli ten yorek potworek to Fabi, to byłam z nim w pokoju na obozie. :evil_lol: Ale fajnie biega, też lubie patrzeć na pracujące yorki. :loveu: A nie rozszczekane kanapowce. :lol: I oczywiście gratulacje dla was! :smile: Tylko szkoda, że tak mało fotek. :mad: edit: Scooby jest na skraju M i L, brakuje mu dosłowanie 2cm, czasem 1. A ja jakoś sobie nie wyobrażam spaniela w L. :roll: Quote
Illusion Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='paulaa.']Jeśli ten yorek potworek to Fabi, to byłam z nim w pokoju na obozie. :evil_lol: Ale fajnie biega, też lubie patrzeć na pracujące yorki. :loveu: A nie rozszczekane kanapowce. :lol: I oczywiście gratulacje dla was! :smile: Tylko szkoda, że tak mało fotek. :mad: edit: Scooby jest na skraju M i L, brakuje mu dosłowanie 2cm, czasem 1. A ja jakoś sobie nie wyobrażam spaniela w L. :roll:[/QUOTE] Tak, to Fabi :). Dzięki, no niestety, też żałuję, że tak mało zdjęć, ale gdybym robiła je dłużej, to po jakimś czasie pewnie nie miałabym już czym trzymać aparatu :shake:. No właśnie o ile psy na skraju S/M nie mają tak źle, tak M/L już gorzej. U Gin wyszło mi najwięcej chyba 36cm (najmniej 33cm), jeśli okazałoby się, że jest Mką to z takim wzrostem skakałaby potem max 45cm. Mki są do 43cm w kłębie i jeśli pies ma powiedzmy 44cm, to musi potem skakać 65cm, więc różnica spora... Quote
puchu Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Jak dla mnie brakuje jednej klasy, która skakałaby na 55 Quote
Illusion Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='puchu']Jak dla mnie brakuje jednej klasy, która skakałaby na 55[/QUOTE] Dokładnie... W ogóle tak patrzę puchu, że pozbywasz się paru rzeczy i chyba też w końcu się za to zabiorę. Nawet dojrzałam do decyzji o pozbyciu się paru lupinów :-o. Quote
puchu Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Większości i tak prawi nie nosi, a jak sprzedam to będzie na następne ;) Jak się wszytko uda, to na wiosnę się przydadzą ;) Quote
Illusion Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='puchu']Większości i tak prawi nie nosi, a jak sprzedam to będzie na następne ;) Jak się wszytko uda, to na wiosnę się przydadzą ;) Jeśli mówisz o tym, o czym sobie pomyślałam, to trzymam kciuki! :cool3: Quote
Recommended Posts