Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']Chodzi o te treningowe fortowe ? Ale wam zazdroszczę, ja sie za późno zorientowalam. :) trzymam za was kciuki, żeby ginny wymiotla konkurecje ;D[/QUOTE]

Tak, dokładnie te :). Takie nieoficjalne zawody to świetna sprawa!
E tam... nie musi nikogo wymiatać (z resztą jeśli będą jakieś miejsca to pudło i tak jest obstawione, w stawce łącznie z Giną są całe 3 psy :evil_lol:, zgłosiłam nas do klasy minus zero, na same jumpingi), jak będzie grzecznie się zachowywać i nic głupiego nie przyjdzie jej do głowy to będę mega szczęśliwa : D.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Justa']OOo a gdzie dokładnie? I czy można wpaść pooglądać? :)[/QUOTE]

Hala na przeciwko Wola Parku, nie wiem tylko jak z tym oglądaniem w wypadku hali (mniej miejsca itd.), niby na normalnych (oficjalnych) zawodach przychodzą ludzie popatrzeć :hmmmm:.

Posted

[quote name='Sonka95']No to powodzenia wam życzę :)

;)

[quote name='daguerrotype']Jaki avatarek :evil_lol:

Krejzi :loveu: :evil_lol:

[quote name='Victoria']jak tam zawody?? :razz:

A byłaś?

Było meeega zimno, serio, najbardziej hardcorowe zawody, na których byłam (tak ogólnie, bo w roli zawodnika, to był dopiero drugi raz), ale meega mi się podobało. Uwielbiam to! :multi:

Czekam teraz na filmiki :)

Posted

[quote name='motyleqq']a jak Wam poszło? :)[/QUOTE]

Dobrze, były w sumie 4 jumpingi, 2x po 1 jumpingu. Za pierwszym razem miałyśmy jedną odmowę, zajęłyśmy I i II miejsce ;).

Posted

o łaał super <brawo>

1 i 2 miejsce na ile psów?? ;>

Niee, nie byłam niestety... ale chciałam xd tylko nie miał mnie kto zawieźć i pewnie w tym samym czasie marzłam na naszym treningu xd więc wtedy i tak bym nie mogła ;P

A na jakieś zdjęcia możemy liczyć?? :razz:

Posted

[quote name='gops']no to gratulujemy :)

[quote name='Sonka95']Gratuluje :D

[quote name='Victoria']o łaał super <brawo>

1 i 2 miejsce na ile psów?? ;>

Niee, nie byłam niestety... ale chciałam xd tylko nie miał mnie kto zawieźć i pewnie w tym samym czasie marzłam na naszym treningu xd więc wtedy i tak bym nie mogła ;P

A na jakieś zdjęcia możemy liczyć?? :razz:

Dziękuje :).
Zawody były kameralne, stawka w Skach w zacnej klasie "minus zero" wynosiła całe 3 pary :). Były to same jumpingi, proste, przyjemne torki idealne dla początkujących. Gdybyśmy miały zrobione strefy zgłosiłabym się pewnie do zerówek na jumping + agility, ale wolałam nie kombinować.

Zdjęcia to chyba jedyne te, które wrzuciłam, mam jeszcze jedno. Czekam na filmiki, bo nagrywało nas pewne babsko i się teraz ociąga z przesłaniem materiałów :evil_lol:.

I yorek potworek, strasznie lubię oglądać je na torze :razz:

To jedyne zdjęcie z przebiegów, które zrobiłam, było za zimno na więcej :lol:.

O, jeszcze jeden Ryszardzik :loveu:

[quote name='Rinuś']Bardzo lubię rodzaj obrabiania Twoich fotek :cool3:
PS?

Dzięki :). Tak, PS + ACR ;).

Posted

[quote name='puchu']Gratulacje Rośnie kolejny wymiatacza
Ginka to S? Zawsze mi się wydawało, że ona wzrostu Szczura[/QUOTE]

Dziękuje, Ginka rozwija się jak papier toaletowy, pamiętam, jak na kursie dla początkujących stękałam, że ona w ogóle nie biega :lol:.
Heh, na nieoficjalnych zawodach zgłaszam ją do Sek :evil_lol:. Prawdę mówiąc nie wiem jaki ona ma właściwie wzrost, wychodzą mi bardzo różne wyniki mierząc przy tej samej ścianie i nawet ilość futra nie ma znaczenia, wynik waha się do 3cm i Gin balansuje między Ską, a Mką. Jak będę jechać do ZK po jej książeczkę pracy i opłacenie składek, to chcę wcześniej umówić jakąś sędzinę, żeby ją przy okazji zmierzyła i od razu wpisała do książeczki.

[quote name='BBeta']Przyłączam się do gratulacji ;)[/QUOTE]

Dziękuje :).

Posted

Jeśli ten yorek potworek to Fabi, to byłam z nim w pokoju na obozie. :evil_lol: Ale fajnie biega, też lubie patrzeć na pracujące yorki. :loveu: A nie rozszczekane kanapowce. :lol:

I oczywiście gratulacje dla was! :smile: Tylko szkoda, że tak mało fotek. :mad:

edit: Scooby jest na skraju M i L, brakuje mu dosłowanie 2cm, czasem 1. A ja jakoś sobie nie wyobrażam spaniela w L. :roll:

Posted

[quote name='paulaa.']Jeśli ten yorek potworek to Fabi, to byłam z nim w pokoju na obozie. :evil_lol: Ale fajnie biega, też lubie patrzeć na pracujące yorki. :loveu: A nie rozszczekane kanapowce. :lol:

I oczywiście gratulacje dla was! :smile: Tylko szkoda, że tak mało fotek. :mad:

edit: Scooby jest na skraju M i L, brakuje mu dosłowanie 2cm, czasem 1. A ja jakoś sobie nie wyobrażam spaniela w L. :roll:[/QUOTE]

Tak, to Fabi :).

Dzięki, no niestety, też żałuję, że tak mało zdjęć, ale gdybym robiła je dłużej, to po jakimś czasie pewnie nie miałabym już czym trzymać aparatu :shake:.

No właśnie o ile psy na skraju S/M nie mają tak źle, tak M/L już gorzej. U Gin wyszło mi najwięcej chyba 36cm (najmniej 33cm), jeśli okazałoby się, że jest Mką to z takim wzrostem skakałaby potem max 45cm. Mki są do 43cm w kłębie i jeśli pies ma powiedzmy 44cm, to musi potem skakać 65cm, więc różnica spora...

Posted

[quote name='puchu']Jak dla mnie brakuje jednej klasy, która skakałaby na 55[/QUOTE]

Dokładnie...
W ogóle tak patrzę puchu, że pozbywasz się paru rzeczy i chyba też w końcu się za to zabiorę. Nawet dojrzałam do decyzji o pozbyciu się paru lupinów :-o.

Posted

[quote name='puchu']Większości i tak prawi nie nosi, a jak sprzedam to będzie na następne ;)
​Jak się wszytko uda, to na wiosnę się przydadzą ;)

Jeśli mówisz o tym, o czym sobie pomyślałam, to trzymam kciuki! :cool3: