Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Illusion napisał(a):
One nie tyją :eviltong:.

Rozmiar Tosi jest idealny na Ginę, więc ten, który kupiłam Ginie wymienię na nowy dla Tosi, tylko najpierw muszę sprzedać ten ginowy :placz:.

a zooplus ci nie wymieni?

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Culineo napisał(a):
przylazłam, zachęcona genialnymi zdjęciami, także witam ! :cool:

Cześć! Bardzo mi miło :).

Unbelievable napisał(a):
a zooplus ci nie wymieni?

Jest możliwość wymiany, ale sama ponoszę wtedy koszt przesyłki, 30zł w plecy (albo może i więcej, bo zooplus nie jest czasem w Niemczech?). A tak to sprzedałabym ten za duży kombinezon w takiej cenie, w jakiej go kupiłam (nawet nie doliczając już kosztów przesyłki dla kupującego), w zooplusie zamówiłabym rozmiar na Tośkę i wyszłabym na 0 (i miałabym dopasowane kombinezony :roll:).

Posted

Dziwi mnie, że za taką kasę nie można sobie wybrać modelu dla psa albo dla suki, bo głupie to trochę - tu niby kombinezon, wszystko fajnie, a brzuch na wierzchu ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
no to ładnie załatwiają klientów :roll: faktycznie lepiej sprzedać

Gdybym zamówiła dany rozmiar, a przysłaliby mi inny lub w ogóle nie przysłali kombinezonu to wtedy oni pokrywają koszt, a teraz to teoretycznie moja wina, że kupiłam złe :shake:.

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Jeżu jakie biedne :evil_lol::evil_lol:

Do TOZu :evil_lol:.

evel napisał(a):
Dziwi mnie, że za taką kasę nie można sobie wybrać modelu dla psa albo dla suki, bo głupie to trochę - tu niby kombinezon, wszystko fajnie, a brzuch na wierzchu ;)

Za taką kasę? To chyba najtańsze kombinezony, jakie znalazłam ;).
Dziura takiej wielkości na siku jakoś mi nie przeszkadza, bo moje suki sikają w taki sposób, że to może nawet lepiej im wyjdzie :lol:.

Posted

Illusion napisał(a):

Za taką kasę? To chyba najtańsze kombinezony, jakie znalazłam ;).
Dziura takiej wielkości na siku jakoś mi nie przeszkadza, bo moje suki sikają w taki sposób, że to może nawet lepiej im wyjdzie :lol:.

Cóż, dla mnie wydanie ot tak 80zł to dużo, ale co kto uważa ;) No dla mnie taka dziura na brzuchu nie spełnia egzaminu, bo Zu ma tendencje do przeziębiania pęcherza, więc wiesz ;)

Posted

[quote name='evel']Cóż, dla mnie wydanie ot tak 80zł to dużo, ale co kto uważa ;) No dla mnie taka dziura na brzuchu nie spełnia egzaminu, bo Zu ma tendencje do przeziębiania pęcherza, więc wiesz ;)

Dla mnie to też nie jest jakoś mało, ale w porównaniu do innych, to wydaje mi się, że nie jest to wysoka cena. Myślałam o czymś robionym na wymiar, ale nie orientowałam się za bardzo w cenach. Sugerowałam się cenami obroży/szelek hand made, no i po przygodach związanych z szelkami robionymi na wymiar stwierdziłam, że lepiej będzie, jak poszukam czegoś gotowego.

Marzyły mi się takie kubraczki:
http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-PRO-ocieplacz-winterjacket-27cm-czerwony/3202

ale rozmiar na Ginę kosztuje prawie 300zł :grins:. Raczej nie wydałabym takiej sumy mając nawet jednego psa, taka stówka to było dla mnie maks.

[quote name='westie_justa']Ciekawe czy ten nasz byłby na Gine dobry, ale pewnie za duży no i różowy :diabloti:
ja zamawialam na wymiar tak żeby był własnie 'dla suki'

Na Ginę kombinezon mam. Potrzebuję sprzedać ten, który jest za duży na Ginę (więc na Tosię też) i kupić nowy dla Tosi ;).

[quote name='Zuzia&Snoopy']Co Ty myślisz, już dawno zgłosiłam :knuje: i to wcale nie w ramach kary za zdjęcia, o nie :diabloti:

:placz:

Posted

Super Tosiak :loveu:
U nas śnieg też pada...
Te wasze kurtki mi się strasznie podobają, mają taki fajny outdoorowy wygląd, w przeciwieństwie do różnych okropnych futerek, kapturów i innych takich :evil_lol:

Posted

[quote name='Voute']Super Tosiak :loveu:
U nas śnieg też pada...
Te wasze kurtki mi się strasznie podobają, mają taki fajny outdoorowy wygląd, w przeciwieństwie do różnych okropnych futerek, kapturów i innych takich :evil_lol:

A no Tosiak ostatnio serio jest super, teraz czuję, że mam dwa psy :).
Są naprawdę fajne, bo takie troszkę sportowe, neutralne, takie jak lubię i toleruję na psach. Problem z kombinezonem już rozwiązałam, ale i tak muszę pozbyć się tego za dużego, hmm...

Posted

evel napisał(a):
Cóż, dla mnie wydanie ot tak 80zł to dużo, ale co kto uważa ;) No dla mnie taka dziura na brzuchu nie spełnia egzaminu, bo Zu ma tendencje do przeziębiania pęcherza, więc wiesz ;)

ale jakoś pies musi sikać, nie? jak u nas był Aposełk i miał kurteczkę i sikał jak suka to po każdym spacerze musiałam to przepierać, bo było zasikane :shake:

Posted

motyleqq napisał(a):
ale jakoś pies musi sikać, nie? jak u nas był Aposełk i miał kurteczkę i sikał jak suka to po każdym spacerze musiałam to przepierać, bo było zasikane :shake:

Dlatego uważam, że powinny być wersje dla psów i dla suk ;)

Posted

evel napisał(a):
Dlatego uważam, że powinny być wersje dla psów i dla suk ;)

Aposełk, ale napisałam :lol: no dobra, to gdzie Twoim zdaniem powinien być otwór dla suk? mi się wydaje, że taki jak w tym kombinezonie się sprawdza... dziura musi być

Posted

motyleqq napisał(a):
Aposełk, ale napisałam :lol: no dobra, to gdzie Twoim zdaniem powinien być otwór dla suk? mi się wydaje, że taki jak w tym kombinezonie się sprawdza... dziura musi być

Moim zdaniem dla suk powinny być mniej wcięte w brzuszku właśnie. Zu ma łysy brzuch i często ma cały mokry i zmarznięty, na pewno to nie wpływa pozytywnie na jej problemy z pęcherzem...

Posted

motyleqq napisał(a):

Nie wiedziałam, że suki sikają brzuchem w tym samym miejscu, co psy :roll:

Posted

evel napisał(a):
Moim zdaniem dla suk powinny być mniej wcięte w brzuszku właśnie. Zu ma łysy brzuch i często ma cały mokry i zmarznięty, na pewno to nie wpływa pozytywnie na jej problemy z pęcherzem...

wiesz, masowy produkt jakim jest kubraczek jest robiony tak, by względnie zadowalał wszystkich. myślę, że mając takie problemy powinnaś szukać czegoś na zamówienie. dziura musi być. nawet jak będzie mniejsza, to nadal będzie dziurą i w tym miejscu pies będzie prawdopodobnie mokry