Yuveza Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 a i dzięki za wyjaśnienie, tego tego, ale tak bez pierścienia, trzymając za obiektyw(?) nie czaje jak sprawić żeby on robił zdjęcia 'na odwrót' :lol: Quote
Pestka Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Najlepszego Gin! Ale ten czas leci, jeszcze niedawno pamiętam jak wysyłałaś mi zdjęcia tej małej kulki po powrocie do domu :evil_lol: Quote
Demowata Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Gin. :loveu: Quote
Fides79 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 kiego najlepsiejszego dla Ginki, sukcesów szkoleniowo - sportowych i wiele psiego szczęścia :p Quote
Chein Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Wszystkiego najlepszego Ginny! :) Ja pamiętam jeszcze na Chien'ie takie małe kluski :D Quote
cockermaister Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 I nasze też spóźnione wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
Demowata Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='westie_justa']a i dzięki za wyjaśnienie, tego tego, ale tak bez pierścienia, trzymając za obiektyw(?) nie czaje jak sprawić żeby on robił zdjęcia 'na odwrót' :lol:[/QUOTE] Ja też właśnie nie ogarniam, bo próbowałam tak zrobić. :lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 my też spóźnieni :p Ale wszystkiego najlepszego! Quote
Natalia&Cody Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Spóźnone wszystkiego najlepszego! :D :D Quote
Molowe Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Witamy się u dziewczynek obie są wspaniałe! :loveu: :) Quote
Pusiakowa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='westie_justa']a i dzięki za wyjaśnienie, tego tego, ale tak bez pierścienia, trzymając za obiektyw(?) nie czaje jak sprawić żeby on robił zdjęcia 'na odwrót' :lol:[/QUOTE] [quote name='Demowata']Ja też właśnie nie ogarniam, bo próbowałam tak zrobić. :lol:[/QUOTE] Zdejmujecie obiektyw i przykładacie go odwrotnie do puszki, cała filozofia :) I te sie do życzeń przyłączam :loveu: Ja tu cichym obserwatorem waszych zdjęć jestem :D Quote
Demowata Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Pusiakowa']Zdejmujecie obiektyw i przykładacie go odwrotnie do puszki, cała filozofia :) [/QUOTE] U mnie wtedy nic na zdj nie widać tylko jest wszystko białe. :shake: Quote
Unbelievable Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Demowata']U mnie wtedy nic na zdj nie widać tylko jest wszystko białe. :shake:[/QUOTE] może dlatego że trzeba się z obiektywem do czegoś zbliżyć? mocno? Quote
Demowata Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Unbelievable']może dlatego że trzeba się z obiektywem do czegoś zbliżyć? mocno?[/QUOTE] Domyśliłam się, że tak trzeba zrobić. Dupa wołowa ze mnie jest. :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Pusiakowa']Zdejmujecie obiektyw i przykładacie go odwrotnie do puszki, cała filozofia :) [/QUOTE] Tyle akurat zrozumiałam, zrobiłam i... "brak obiektywu" Quote
necianeta89 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='westie_justa']Tyle akurat zrozumiałam, zrobiłam i... "brak obiektywu"[/QUOTE] Wiem, że alfy tego nie potrafią, bądź potrafią jeśli odblokujesz w ustawieniach lustwo. Ja ze swoją starą a350 nie mogłam tego zrobić. Niestety. Quote
chi23 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Spoźnione sto lat:):):) [SIZE=2]Właśnie przed chwilą sobie przerzuciłam obiektyw na drugą stronę i nie poszło bo jest komunikat 'nie zamocowano obiektywu'.[/SIZE] Quote
Illusion Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Dzięki wszystkim za życzenia, mam nadzieję, że wszystkie się spełnią :). W piątek Tosia wylądowała u weta z zapaleniem spojówek i opuchlizną, ale już jest ok Quote
Illusion Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Dżizas, ale tu cisza :shake: Byłam sobie ostatnio w niedzielę na frizbowaniu, a w przyszły weekend chyba wpadnę na agilitowanie :) Mega urocza Aura :loveu: Mistrz Laki :razz: Świetna Lotka :) Kiper (bardzo mi się wizualnie podoba :loveu: ) Quote
Illusion Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 https://www.facebook.com/PhotoByN.Sliwinska Więcej fotek (duuużo więcej) można znaleźć na fanpejdżu (zachęcam do lajkowania :evil_lol:) A tak nawiązując do moich burków (no, w końcu to ich galeria), to z Tosią na razie jest wszystko w porządku, za to Gina od niedzieli ma rewolucje żołądkowe (prawdopodobnie po wątróbce :shake:), ale sytuacja robi się coraz bardziej opanowana. W poniedziałek po południu zamówiłam nowe frisbee, a dzisiaj rano było już u mnie :loveu:. Już przetestowane, wszystko fajnie, tylko gdyby nie ta cena :mad:, ale zastanawiam się, czy kolejnego zamówienia nie składać w Czechach :razz:. Quote
Recommended Posts