Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='westie_justa']a i dzięki za wyjaśnienie, tego tego, ale tak bez pierścienia, trzymając za obiektyw(?) nie czaje jak sprawić żeby on robił zdjęcia 'na odwrót' :lol:[/QUOTE]
Ja też właśnie nie ogarniam, bo próbowałam tak zrobić. :lol:

Posted

[quote name='westie_justa']a i dzięki za wyjaśnienie, tego tego, ale tak bez pierścienia, trzymając za obiektyw(?) nie czaje jak sprawić żeby on robił zdjęcia 'na odwrót' :lol:[/QUOTE]

[quote name='Demowata']Ja też właśnie nie ogarniam, bo próbowałam tak zrobić. :lol:[/QUOTE]

Zdejmujecie obiektyw i przykładacie go odwrotnie do puszki, cała filozofia :)

I te sie do życzeń przyłączam :loveu: Ja tu cichym obserwatorem waszych zdjęć jestem :D

Posted

[quote name='Pusiakowa']Zdejmujecie obiektyw i przykładacie go odwrotnie do puszki, cała filozofia :)
[/QUOTE]
U mnie wtedy nic na zdj nie widać tylko jest wszystko białe. :shake:

Posted

[quote name='Unbelievable']może dlatego że trzeba się z obiektywem do czegoś zbliżyć? mocno?[/QUOTE]
Domyśliłam się, że tak trzeba zrobić. Dupa wołowa ze mnie jest. :evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Zdejmujecie obiektyw i przykładacie go odwrotnie do puszki, cała filozofia :) [/QUOTE]
Tyle akurat zrozumiałam, zrobiłam i... "brak obiektywu"

Posted

[quote name='westie_justa']Tyle akurat zrozumiałam, zrobiłam i... "brak obiektywu"[/QUOTE]

Wiem, że alfy tego nie potrafią, bądź potrafią jeśli odblokujesz w ustawieniach lustwo. Ja ze swoją starą a350 nie mogłam tego zrobić. Niestety.

Posted

Spoźnione sto lat:):):)

[SIZE=2]Właśnie przed chwilą sobie przerzuciłam obiektyw na drugą stronę i nie poszło bo jest komunikat 'nie zamocowano obiektywu'.[/SIZE]

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki wszystkim za życzenia, mam nadzieję, że wszystkie się spełnią :).

W piątek Tosia wylądowała u weta z zapaleniem spojówek i opuchlizną, ale już jest ok

• 2 weeks later...
Posted

Dżizas, ale tu cisza :shake:

Byłam sobie ostatnio w niedzielę na frizbowaniu, a w przyszły weekend chyba wpadnę na agilitowanie :)

Mega urocza Aura :loveu:

Mistrz Laki :razz:

Świetna Lotka :)

Kiper (bardzo mi się wizualnie podoba :loveu: )

Posted

https://www.facebook.com/PhotoByN.Sliwinska

Więcej fotek (duuużo więcej) można znaleźć na fanpejdżu (zachęcam do lajkowania :evil_lol:)

A tak nawiązując do moich burków (no, w końcu to ich galeria), to z Tosią na razie jest wszystko w porządku, za to Gina od niedzieli ma rewolucje żołądkowe (prawdopodobnie po wątróbce :shake:), ale sytuacja robi się coraz bardziej opanowana.

W poniedziałek po południu zamówiłam nowe frisbee, a dzisiaj rano było już u mnie :loveu:. Już przetestowane, wszystko fajnie, tylko gdyby nie ta cena :mad:, ale zastanawiam się, czy kolejnego zamówienia nie składać w Czechach :razz:.