Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']zdjęcia oczu niesamowite, jestem zauroczona i zachwycona i nie wiem co mam więcej dodać :loveu::p

Dziękuję :). Nie tak łatwo robi się takie foty, szczególnie mając modelki wiercipięty :mad: :evil_lol:.

[quote name='westie_justa']jak to odwróconym w drugą mańkę :lol: ?

Bagnet jest z przodu, a nie podpięty do puszki ;). Tak to mniej, więcej wygląda:
http://www.diyphotography.net/files/images/reverse_macro_ring_05.jpg

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bianka19']ojej. :evil_lol:
http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_5622.jpg

super pomysł z tym butem, też muszę go wypróbować. :eviltong:

Buty bardzo fajne, wygodne, polecam :razz:.

[quote name='Estowa']już nie może :loveu:

No, tak ma być! :lol:

Mój inteligentny piesek znalazł dzisiaj (po deszczu) ślimaczka i myśląc, że to mikro piłeczka, wziął go w zęby i zaczął wrzucać do wody :stupid:.

Posted

Illusion napisał(a):

Mój inteligentny piesek znalazł dzisiaj (po deszczu) ślimaczka i myśląc, że to mikro piłeczka, wziął go w zęby i zaczął wrzucać do wody :stupid:.

Gin? Jest moim bogiem :loveu:

Posted

[quote name='Estowa']Gin? Jest moim bogiem :loveu:

Tak, tylko ona wpada na tak genialne pomysły :evil_lol:. Najpierw przyniosła mi tego ślimaka, ale na początku wydawało mi się, że on już tam wcześniej był. Dopiero, jak poszłam i wróciłam, to go nie było, a Gina robiła coś przy wodzie. I jeszcze się dziwiła, dlaczego piłka nie pływa :-o. Próbowała go wyjąć z wody, ale coś niezbyt jej wychodziło.

Posted

Nic ciekawego w sumie. Gina ostatnio zaczęła chować się w szafie z ubraniami, a dzisiaj wlazła pod kanapę (mimo, że ledwo się tam mieści) i puściła pawia, dzień jak co dzień :loveu:.

Posted

westie_justa napisał(a):
Aaa aha, dzięki, nie czaje jak to zrobic ale fajne.

Trzeba mieć pierścień odwrotnego mocowania o ile się nie mylę. Albo trzymać ręką, ja tak robię :diabloti:

Dawno u Was nie byłam, teraz siedzę i oglądam, uwielbiam Twoje zdjęcia, a Gin jest nieziemska:loveu: Tosię też zawsze uwielbiałam.

Posted

wikikoniki napisał(a):
co Ty jej dajesz jeść że bełty puszcza ? :diabloti:

No właśnie nic :shake:. Może w tym tkwi problem :evil_lol:.

westie_justa napisał(a):
Aaa aha, dzięki, nie czaje jak to zrobic ale fajne.

Ja używam wspomnianego wcześniej pierścienia odwrotnego mocowania, na początku był problem ze zdjęciem go z obiektywu, ale teraz już jest ok.

Avaloth napisał(a):
Trzeba mieć pierścień odwrotnego mocowania o ile się nie mylę. Albo trzymać ręką, ja tak robię :diabloti:

Dawno u Was nie byłam, teraz siedzę i oglądam, uwielbiam Twoje zdjęcia, a Gin jest nieziemska:loveu: Tosię też zawsze uwielbiałam.

Z pierścieniem jest o wiele łatwiej, jak focisz tak bez, to szacun :evil_lol:.

Miło mi :).

Posted

Jakim cudem to już 2 lata?:crazyeye:
Najlepszego dla Ginny :loveu:

[QUOTE]
Z pierścieniem jest o wiele łatwiej, jak focisz tak bez, to szacun :evil_lol:.
[/QUOTE]
Właśnie się zastanawiałam nad kupnem, bo fajna rzecz. Tylko się zastanawiałam czy lepiej kupić taki pasujący do kita i tele czy do stałki. Ale w tym momencie i tak trochę poczekam, bo wydałam ponad 4 stówy za naprawę lamelki migawki...:roll: