Illusion Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='Fides79']zdjęcia oczu niesamowite, jestem zauroczona i zachwycona i nie wiem co mam więcej dodać :loveu::p Dziękuję :). Nie tak łatwo robi się takie foty, szczególnie mając modelki wiercipięty :mad: :evil_lol:. [quote name='westie_justa']jak to odwróconym w drugą mańkę :lol: ? Bagnet jest z przodu, a nie podpięty do puszki ;). Tak to mniej, więcej wygląda: http://www.diyphotography.net/files/images/reverse_macro_ring_05.jpg Quote
bianka19 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ojej. :evil_lol: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_5622.jpg super pomysł z tym butem, też muszę go wypróbować. :eviltong: Quote
Estowa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Illusion napisał(a): Tak, już mówiła. I dlaczego MOŻE? :mad: już nie może :loveu: Quote
Illusion Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='bianka19']ojej. :evil_lol: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_5622.jpg super pomysł z tym butem, też muszę go wypróbować. :eviltong: Buty bardzo fajne, wygodne, polecam :razz:. [quote name='Estowa']już nie może :loveu: No, tak ma być! :lol: Mój inteligentny piesek znalazł dzisiaj (po deszczu) ślimaczka i myśląc, że to mikro piłeczka, wziął go w zęby i zaczął wrzucać do wody :stupid:. Quote
Estowa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Illusion napisał(a): Mój inteligentny piesek znalazł dzisiaj (po deszczu) ślimaczka i myśląc, że to mikro piłeczka, wziął go w zęby i zaczął wrzucać do wody :stupid:. Gin? Jest moim bogiem :loveu: Quote
Illusion Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Estowa']Gin? Jest moim bogiem :loveu: Tak, tylko ona wpada na tak genialne pomysły :evil_lol:. Najpierw przyniosła mi tego ślimaka, ale na początku wydawało mi się, że on już tam wcześniej był. Dopiero, jak poszłam i wróciłam, to go nie było, a Gina robiła coś przy wodzie. I jeszcze się dziwiła, dlaczego piłka nie pływa :-o. Próbowała go wyjąć z wody, ale coś niezbyt jej wychodziło. Quote
bianka19 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 dokładnie biedny ślimak.:D no, ale każdemu może się pomylić. :evil_lol: Quote
Illusion Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Nic ciekawego w sumie. Gina ostatnio zaczęła chować się w szafie z ubraniami, a dzisiaj wlazła pod kanapę (mimo, że ledwo się tam mieści) i puściła pawia, dzień jak co dzień :loveu:. Quote
wikikoniki Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 co Ty jej dajesz jeść że bełty puszcza ? :diabloti: Quote
Yuveza Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Illusion'] Bagnet jest z przodu, a nie podpięty do puszki ;). Tak to mniej, więcej wygląda: http://www.diyphotography.net/files/images/reverse_macro_ring_05.jpg Aaa aha, dzięki, nie czaje jak to zrobic ale fajne. Quote
Avaloth Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 westie_justa napisał(a):Aaa aha, dzięki, nie czaje jak to zrobic ale fajne. Trzeba mieć pierścień odwrotnego mocowania o ile się nie mylę. Albo trzymać ręką, ja tak robię :diabloti: Dawno u Was nie byłam, teraz siedzę i oglądam, uwielbiam Twoje zdjęcia, a Gin jest nieziemska:loveu: Tosię też zawsze uwielbiałam. Quote
Illusion Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 wikikoniki napisał(a):co Ty jej dajesz jeść że bełty puszcza ? :diabloti: No właśnie nic :shake:. Może w tym tkwi problem :evil_lol:. westie_justa napisał(a):Aaa aha, dzięki, nie czaje jak to zrobic ale fajne. Ja używam wspomnianego wcześniej pierścienia odwrotnego mocowania, na początku był problem ze zdjęciem go z obiektywu, ale teraz już jest ok. Avaloth napisał(a):Trzeba mieć pierścień odwrotnego mocowania o ile się nie mylę. Albo trzymać ręką, ja tak robię :diabloti: Dawno u Was nie byłam, teraz siedzę i oglądam, uwielbiam Twoje zdjęcia, a Gin jest nieziemska:loveu: Tosię też zawsze uwielbiałam. Z pierścieniem jest o wiele łatwiej, jak focisz tak bez, to szacun :evil_lol:. Miło mi :). Quote
Illusion Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Gina skończyła dzisiaj 2 lata [IMG]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/ginka.png[/IMG] Quote
Kasi i Lena Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Wszystkiego najlepszego, dużo zabawy, szaleństw i wszystkiego tego co sobie pieseczki życzą najbardziej:). Quote
bianka19 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 my też dołączamy się do życzeń ! wszystkiego najlepszego ;) wymiziaj od nas. :loveu: Quote
Avaloth Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Jakim cudem to już 2 lata?:crazyeye: Najlepszego dla Ginny :loveu: [QUOTE] Z pierścieniem jest o wiele łatwiej, jak focisz tak bez, to szacun :evil_lol:. [/QUOTE] Właśnie się zastanawiałam nad kupnem, bo fajna rzecz. Tylko się zastanawiałam czy lepiej kupić taki pasujący do kita i tele czy do stałki. Ale w tym momencie i tak trochę poczekam, bo wydałam ponad 4 stówy za naprawę lamelki migawki...:roll: Quote
Recommended Posts