Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Ejj, a może wybrałabyś się z nami w sobotę na spacer na PM :D?
Będę z maluuuchem :evil_lol:[/QUOTE]
:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Ona serio z innymi psami raczej się nie bawi (poza Tosiakiem i to tylko w domu), więc będzie można na nią co najwyżej popatrzeć i pomiziać :evil_lol:.
Rozmawiałam już z Olą na fejsie :).

Posted (edited)

Ginny tylko patrzy z pogardą na inne psy, że jak to tak można się zachowywać :diabloti: z Gramem by się dogadała, on też księciunio :evil_lol:

jeszcze takie wygrzebałam ;)

Edited by Unbelievable
Posted

[quote name='Illusion']O, dzięki :). Gina jaki posąg, lepszy niż ten z PM :evil_lol:.
Po co inne pieski, skoro jest piłeczka :razz:.[/QUOTE]
o prawdziwy pudel :lol: szlachta nie zadaję się z plebsem .:lol: mój też był tego wyznania chyba że suka miała cieczkę .

Posted

My też wpadliśmy do Gin :cool3:
Jak tam po spacerze, też padła :P?

Muszę przyznać że Gin ma cuuudowne futerko :loveu:
A te oczka :loveu:

No i super frisbujecie- planujecie coś z tym dalej robić czy tylko tak rekreacyjnie :cool3:?

Posted

Hej, jak tam po PM?? ;d;d;d

Gina jest świetna, fryzurkę ma boską :loveu:. A jak skacze to jest najcudowniejszym psiakiem pod słońcem ;pp

a my zapraszamy jutro do nas, pooglądać fryz Lusiaka zainspirowany przez Gin :diabloti:

Posted

gops napisał(a):
o prawdziwy pudel :lol: szlachta nie zadaję się z plebsem .:lol: mój też był tego wyznania chyba że suka miała cieczkę .

Wczoraj do czasu wyciągnięcia piłki warknęła tylko na jednego psa :loveu:. A tak to próbowała się trochę bawić, nawet z bokserem :crazyeye:. No, ale jak wyjęłam piłkę to się przykleiła i nie miała już ochoty na jakieś interakcje z psami.

Aleksandra95 napisał(a):
Witamy się u Was :hand:

Cześć! :multi:

Aleksandrossa napisał(a):
My też wpadliśmy do Gin :cool3:
Jak tam po spacerze, też padła :P?

Muszę przyznać że Gin ma cuuudowne futerko :loveu:
A te oczka :loveu:

No i super frisbujecie- planujecie coś z tym dalej robić czy tylko tak rekreacyjnie :cool3:?

Tak, pies padł, w autobusie całą drogę przespała, ludzie się podniecali, że jak fajnie sobie piesek śpi :evil_lol:.
A co do frisbee to szału nie ma, staniki nie latają, na zawody to się raczej nie nadaje, ale może kiedyś będziemy umiały pokazać coś więcej i wtedy czemu nie ;).

Victoria napisał(a):
Hej, jak tam po PM?? ;d;d;d

Gina jest świetna, fryzurkę ma boską :loveu:. A jak skacze to jest najcudowniejszym psiakiem pod słońcem ;pp

a my zapraszamy jutro do nas, pooglądać fryz Lusiaka zainspirowany przez Gin :diabloti:

Ja dopiero wracając do domu zdałam sobie sprawę, że spędziłyśmy tam 7h :crazyeye:.
No ciekawa jestem, jak będzie prezentować się Twój yoras, więc nie omieszkam do Was zajrzeć :razz:.