Illusion Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Mega to raczej nie, no i na pewno nie jak zawsze, ale dzięki ;). Gangsta :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 o kurka, ale ona groźna :-o wybieracie się w najbliższym czasie na PM? Quote
Yuveza Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Boże ale świetne, to sigmą? swietne oczy, pomijając mine modelki :lol: Zuzia wspomniałas coś o PM :cool3:? Quote
darii_iia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Jaka skromna. :lol: Twe foty zawsze są mega. :eviltong: Booskie oczy. :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 westie_justa napisał(a): Zuzia wspomniałas coś o PM :cool3:? No właśnie wybrałabym się gdzieś i z kimś (najlepiej z jakimiś psimi modelami :cool3:) bo nie mam co wstawiać na stronkę :evil_lol: albo do jakiegoś lasuuu Quote
darii_iia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):No właśnie wybrałabym się gdzieś i z kimś (najlepiej z jakimiś psimi modelami :cool3:) bo nie mam co wstawiać na stronkę :evil_lol: albo do jakiegoś lasuuu No, np. do Gorzowa ze mną ? :razz: :lol: Quote
Unbelievable Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):No właśnie wybrałabym się gdzieś i z kimś (najlepiej z jakimiś psimi modelami :cool3:) bo nie mam co wstawiać na stronkę :evil_lol: albo do jakiegoś lasuuu Bruma lubi zdjęcia :grins: Quote
Illusion Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']o kurka, ale ona groźna :-o wybieracie się w najbliższym czasie na PM? Zabija wzrokiem :cool3: W najbliższy weekend jesteśmy wstępnie umówione z Martyną Brumowo-Gramową, potem w niedzielę też wybieram się do Wawy, ale już nie na PM. A poza tym mam sporo czasu w ciągu tygodnia ;). [quote name='westie_justa']Boże ale świetne, to sigmą? swietne oczy, pomijając mine modelki :lol: Zuzia wspomniałas coś o PM :cool3:? Nie, canon 50mm ;). [quote name='darii_iia']Jaka skromna. :lol: Twe foty zawsze są mega. :eviltong: Booskie oczy. :) Hahaha chciałabym, żeby tak było :eviltong:. Quote
Yuveza Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):No właśnie wybrałabym się gdzieś i z kimś (najlepiej z jakimiś psimi modelami :cool3:) bo nie mam co wstawiać na stronkę :evil_lol: albo do jakiegoś lasuuu to białe z avatara zawsze chętne na sesje :cool3: Quote
Illusion Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 No i ostatnie, następnych fot należy spodziewać się po weekendzie :) Quote
Cavalierkaa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Illusion']No i ostatnie, następnych fot należy spodziewać się po weekendzie :) Ach te oczy :loveu: Quote
motyleqq Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):No właśnie wybrałabym się gdzieś i z kimś (najlepiej z jakimiś psimi modelami :cool3:) bo nie mam co wstawiać na stronkę :evil_lol: albo do jakiegoś lasuuu to wpadnij do nas do Lasku na Kole :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 O jak fajnie, akurat ten właśnie weekend mam cały wolny także już się jaram nowymi modelami :) a od której jesteście na PM? niedzielna wyprawa także psiowa? darii_iia napisał(a):No, np. do Gorzowa ze mną ? :razz: :lol: a to na jakieś semi?? Wiesz, że to wtedy Ty byś musiała zabrac mnie :cool3: motyleqq napisał(a):to wpadnij do nas do Lasku na Kole :cool3: O jeżu, a co to jest Lasek na Kole? :oops::cool1: ale jakby co to piszcie na PW/w wątku Snoopowym/fejsie coby tu nie zaśmiecac ;) Quote
Illusion Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 W niedzielę też psiowo :). Zobaczcie, biała Ginny z siusiakiem :crazyeye: http://www.flickr.com/photos/kathryngoering/7271593080/in/photostream http://www.flickr.com/photos/kathryngoering/7271583512/in/photostream I to też jest mix pudla :loveu: Quote
motyleqq Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ojacie, musicie zrobić szczeniaczki! :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 No to jest dobra myśl, Gina jeszcze nie jest ciachnięta, zaraz zobaczę po ile bilety do Japonii :evil_lol:. Quote
Kashdog Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ło jacie, ło jacie ! Ale będą słodkie szczeniaczki :loveu: Mrożonkę jakąś weź, a nie lecieć będziesz :eviltong: Quote
Yuveza Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ło świetna para hodowlana! porosze o rezerwacje w pierwszym miocie :roflt:::cool3: Quote
Illusion Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Dzieciaki Gin to byłyby chyba najbardziej rąbnięte szczeniaki, jakie kiedykolwiek widziano :stupid: :evil_lol:. Quote
Chantell Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Illusion napisał(a):Dzieciaki Gin to byłyby chyba najbardziej rąbnięte szczeniaki, jakie kiedykolwiek widziano :stupid: :evil_lol:.Jakby je z moją Korbą skrzyżować, to na pewno :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 jaki superowy ten psiak! Skąd go wytrzasnęłaś? tylko proszę nie mów mi że regularnie odwiedzasz japońskie psie fora :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Na DA jedna użytkowniczka napisała mi, że ma bardzo podobnego psa do Giny i podesłała mi link do jego fotek ;). Quote
Pestka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ja chcę po nich szczeniaka! Mówię serio, Natalio :evil_lol: Quote
Recommended Posts