Zuzia&Snoopy Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 nareszcie doczekałam się :loveu: jest wyczepista w kosmos!!! Quote
Kashdog Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Ja cię kręcę jakie toto jest szybkie i skoczne! Coraz bardziej ją lubię ! Quote
Illusion Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Posty wcięło, więc wrzucę tylko stare fotki, które tu wcześniej były: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A mi się strasznie podoba Twój banerek :loveu: Quote
Illusion Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):A mi się strasznie podoba Twój banerek :loveu: Cieszę się :). Gingers z dzisiejszego treningu eee... agility :evil_lol: Quote
Kashdog Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 NIE WIERZĘ!! WY NA TRENINGU AGILITY?! Kurde co się dzieje :evil_lol:? Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Kashdog napisał(a):NIE WIERZĘ!! WY NA TRENINGU AGILITY?! Kurde co się dzieje :evil_lol:? Dokładnie! :-o:crazyeye: Quote
Illusion Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 No właśnie kurde też się zastanawiam :evil_lol:. Nie mam zdjęć ginowo-agilitowych, bo biegałyśmy dzisiaj w I grupie, ale moooże jutro na jakieś się załapiemy :). Macie slalomowego Baykersa :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 w pierwszej czyli najlepsiejszej? :diabloti: Quote
Illusion Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 westie_justa napisał(a):ojj mamy :loveu: zabijesz tymi zdjeciami Jak zabiję, to lepiej już żadnego nie będę wstawiać :evil_lol:. Zuzia&Snoopy napisał(a):w pierwszej czyli najlepsiejszej? :diabloti: W pierwszej, czyli mającej najbardziej na rano :eviltong:. Quote
Yuveza Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Illusion napisał(a):Jak zabiję, to lepiej już żadnego nie będę wstawiać :evil_lol:. Ale to zabijanie to i tak proces złożony :evil_lol: więc śmiało :diabloti: Quote
Illusion Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Pestka napisał(a):Baya pięknie uchwycona! Dzięki :). westie_justa napisał(a):Ale to zabijanie to i tak proces złożony :evil_lol: więc śmiało :diabloti: No to znów Bayutek. Dzisiaj nie robiłam zdjęć, pogoda była straszna :angryy:. Quote
Maalwi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Kurde, uwielbiam Twoją galerię, naprawde, uwielbiam tu po cichu zagladać :cool3: Quote
Illusion Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Maalwi napisał(a):Kurde, uwielbiam Twoją galerię, naprawde, uwielbiam tu po cichu zagladać :cool3: Bardzo mi miło :). Filmik z dzisiaj (polecam oglądać w jakości HD) [video=youtube;-I3ho02r21w]http://www.youtube.com/watch?v=-I3ho02r21w[/video] Quote
Unbelievable Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 jak ona fajnie popyla na tych szczudełkach :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Natalia? Stuk puk...to Ty?? jaka ona fajnaaa, ten ogonek szczurowaty mnie strasznie zauroczył :loveu: To Wasz nowy teren? Quote
Bewarka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 A czemu was to dziwi? :D Ale Gin ma dużo energii, świetna jest :loveu: Quote
gops Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 jakbym widziała mojego Basetrka 10lat temu ;) , taki sam motorek w tyłku :lol: świetnie wam idzie Quote
Ciapkowa. Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 A i my się witamy po dłuuuuuuuuugiej nieobecności :) Nadrobiłam wszyyystko! Czekam na jakieś nowe zdjęcia ;) Będę nieoryginalna i powiem, że Twoje zdjęcia są jednymi z najlepszych na dogomanii! :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 [quote name='westie_justa']ale torpeda... O.O Ginka jest dosyć szybka, ale na torze nie pokazuje jeszcze swoich całkowitych możliwości. Pewnie sporo w tym mojej winy :oops:. [quote name='Unbelievable']jak ona fajnie popyla na tych szczudełkach :loveu: O, szczudełka to świetne określenie na jej chude łapki :D. [quote name='Zuzia&Snoopy']Natalia? Stuk puk...to Ty?? jaka ona fajnaaa, ten ogonek szczurowaty mnie strasznie zauroczył :loveu: To Wasz nowy teren? Nooooo... :evil_lol: Tak, to nasza nowa miejscówka :). [quote name='Bewarka']A czemu was to dziwi? :D Ale Gin ma dużo energii, świetna jest :loveu: Jak się zbierało 5 miesięcy do treningów, to ja się nie dziwię, że się dziwią, sama się dziwię :evil_lol:. [quote name='gops']jakbym widziała mojego Basetrka 10lat temu ;) , taki sam motorek w tyłku :lol: świetnie wam idzie Pudlaste ponoć dłuugo tak mają, mam nadzieję, że u nas też tak będzie :). [quote name='Ciapkowa.']A i my się witamy po dłuuuuuuuuugiej nieobecności :) Nadrobiłam wszyyystko! Czekam na jakieś nowe zdjęcia ;) Będę nieoryginalna i powiem, że Twoje zdjęcia są jednymi z najlepszych na dogomanii! :loveu::loveu: Witamy, witamy :). Co do fot, to dużo ludzi na dogo robi ładne foty, więc wydaje mi się, że zdecydowanie przesadzasz :lol:. Gingers mając prawie dwa lata dopiero kilka dni temu dostała swój pierwszy identyfikator :lol:. Wcześniej podpinałam jej tośkowe :oops:. Najbliższy weekend znów ma upłynąć pod znakiem treningów, a przyszły... :diabloti: Nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie, ale przeogromnie się denerwuję. Quote
puchu Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Dobrze będzie :) Wziąć na trening szersze obroże? Quote
Illusion Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Mam nadzieję, w sumie i tak nie mamy nic do stracenia, a spróbować kiedyś w końcu trzeba :). Możesz przynieść :evil_lol:. Quote
Recommended Posts