WeronikaM Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://img832.imageshack.us/img832/9016/img9223x.jpg ajajajj :iloveyou: więcej! ;D Quote
Bejkowa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://img840.imageshack.us/img840/9521/img8951i.jpg - śliczne to zdjęcie :) Kiedy nowy wpis na blogu ? :D Pozdr. Magda Quote
Chantell Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No ładnie, tutaj zdjecia tylko wrzucasz paskudo :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Prosimy o jakieś nowe zdjęcia :grins: Jak Wam w ogóle idzie agilitowanie? Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a to mnie teraz zdziwiłaś, nawet w domu nic? Gin frisbująca :loveu: na filmik pewnie nie mamy co liczyc, patrząc na ilośc zdjec ale ja tak ładnie proszę :evil_lol: Quote
Illusion Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='WeronikaM']słodziak z dyskiem :D :iloveyou: Słodziakiem jest tylko wtedy, kiedy śpi, czyli bardzo rzadko :evil_lol:. [quote name='Zuzia&Snoopy']a to mnie teraz zdziwiłaś, nawet w domu nic? Gin frisbująca :loveu: na filmik pewnie nie mamy co liczyc, patrząc na ilośc zdjec ale ja tak ładnie proszę :evil_lol: W domu to jedynie takie podstawowe podstawy, np. flatwork, cik/cap'y, strefy. Mogłabym zacząć składać jakiś torek, ale to bezsensu, bo nawet nie miałabym gdzie się z nim rozstawić później. Filmik moooże jakiś by był, ale na pewno nie z frisbee (bo Gingers dopiero wpaja sobie do móżdżka, że na zewnątrz frisbee jest fajne i tak, tam też można się nim bawić :lol:) i obawiam się, że niewiele byłoby na nim widać, bo nie mam do kręcenia nic, poza starą komórką :placz:. Gin udaje, że się skupia :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 A planujecie kiedyś wrócić do treningów? Gin ma potencjał :razz: Będę w takim razie wyczekiwac filmiku kiedyś tam w przyszłości :) Quote
Illusion Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):A planujecie kiedyś wrócić do treningów? Gin ma potencjał :razz: Będę w takim razie wyczekiwac filmiku kiedyś tam w przyszłości :) Pewnie, że tak ;). Jeśli nie uda mi się trenować gdzieś w miarę regularnie to chciałabym od czasu do czasu chociaż wpadać, żeby sobie pobiegać, bo bardzo to lubię :). Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 aaa tu jest więcej :loveu: to kiedy spacerek? :razz: Quote
Illusion Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']aaa tu jest więcej :loveu: to kiedy spacerek? :razz: Na naszym "słitaśnym blogasku" będą wszystkie :cool3:. Aczkolwiek szału nie ma, staniki nie latają, z moją techniką rzucania... :placz: Spacerek proponuję na początku kwietnia. W przyszły weekend mooooże będziemy agilitować, a potem mnie nie ma i wracam właśnie na początku kwietnia, więc zaklepuj sobie jakiś weekendzik dla mnie i Giny :evil_lol:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 obejrzalam wszystkie, nareszcie czuję się zaspokojona :loveu: aczkolwiek szał jest bo Ginn nie ma stanika więc chyba jej spadł (?), o : P ok, początek kwietnia super ja tylko ostatnie dwa tyg. jestem zajęta :) Wszystkie te zdjęcia robione Sigmą? Bo świetnie wyszły i chyba nie ma aż takiego strasznego tego AF prawda? Quote
Illusion Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):obejrzalam wszystkie, nareszcie czuję się zaspokojona :loveu: aczkolwiek szał jest bo Ginn nie ma stanika więc chyba jej spadł (?), o : P ok, początek kwietnia super ja tylko ostatnie dwa tyg. jestem zajęta :) Wszystkie te zdjęcia robione Sigmą? Bo świetnie wyszły i chyba nie ma aż takiego strasznego tego AF prawda? Ginn się nie liczy, ona zawsze topless :cool3: :evil_lol:. To dogadamy jeszcze konkretniejszy termin :). Tak, wszystkie robione sigmą, ale koleżanka pierwszy raz miała ją w rękach i sporo fajnych ujęć nie wyszło. Jak używa się jej pierwszy raz to AF jest dosyć wkurzający w sumie, ale potem to kwestia przyzwyczajenia, waga też robi swoje. Wizjer w mojej puszce też nie jest zbyt pomocny, bo nie jest zbyt wyraźny, tzn. w wizjerze wydaje ci się, że ostrość poszła dobrze, a okazuje się, że jest na nosie, a nie na oczach. Quote
Pestka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 fotki, fotkami, ale ja chce filmik i koniec. Quote
katik Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Uwielbiam oglądać wasze fotki. Niesamowite są :loveu: Quote
Illusion Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Jest i filmik :) Polecam oglądać w jakości HD http://www.youtube.com/watch?v=xBkuVTziCuc&feature=youtu.be Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ooo filmik :O ale Ginny ma fajny motorek w tyłku, a jej odbicia powalają! Quote
Pestka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gin jest świetna! Jaki ona ma zapał do roboty! Quote
pina_collie Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 jaki masz aparat? cudne foty :) a rysujesz w ps nadal psiaki? :D Quote
evel Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Jakim Gin jest ruchliwym robalem - no urocza :loveu: Ja jestem jakaś tępa, bo chyba w życiu się nie nauczymy vaultów, więc tym bardziej podziwiam Wasze :lol: Quote
Recommended Posts