Illusion Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Chyba, że tak, ja zawsze jak jechałam to wysiadałam na przystanku "Metro Pole Mokotowskie", to tylko jeden przystanek różnicy i nie ma kładki :eviltong:. Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 no tak, ale jest bliżej z Biblioteki, ja kiedyś też wysiałam na metrze, a wracałam już z biblioteki :) Quote
Illusion Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Mi się wydaje, że to żadna różnica, wysiadając przy "Metro PM" trzeba przejść przez pasy, a przy Bibliotece przez kładkę, to na jedno wychodzi. Ja nie mieszkam w Wawie, więc serio dużej różnicy mi to nie robi. Która godzina najbardziej Wam odpowiada? ;) Quote
Yuveza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 wejdz najlepiej na watek spacerowy ze nie pisac po galeriach;) Quote
wiska Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 haha spoko :D jestem ciekawa jakiej jest wielkosci w porownaniu z ilka ... :) czekam na wiecej zdjec Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 a można liczyć na ładne zdjęcia podczas skakania?:cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Illusion napisał(a):Ja w ferie mam sporo wolnego czasu :cool3:. A ja to mam wtedy sesję :P Quote
Illusion Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 wiska napisał(a):haha spoko :D jestem ciekawa jakiej jest wielkosci w porownaniu z ilka ... :) czekam na wiecej zdjec Wpadaj na jakieś zawody do Wawy to zrobimy porównanie :). motyleqq napisał(a):a można liczyć na ładne zdjęcia podczas skakania?:cool3: Jeśli masz na myśli fotki Etny na tym warszawskim spacerze to raczej się nie uda, nie pasuje mi ta godzina, a przecież wszyscy nie będą dostosowywać się do mnie. Ale możemy umówić się jakąś mniejszą grupką w innym terminie :). Zuzia&Snoopy napisał(a):A ja to mam wtedy sesję :P Jeden malutki weekendzik, nic? :( Nawet nie weekend tylko sobota albo niedziela :cool3:. Quote
Illusion Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Gdzie ten Święty Mikołaj? :icon_roc: Quote
borysova Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale ślicznotki :) Tosia ma zabójcze oczka, a Ginny robi urooocze minki :D Quote
KasiaOliwia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 http://img52.imageshack.us/img52/5073/img8907o.jpg świetne :loveu: Quote
cockermaister Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 http://img52.imageshack.us/img52/5073/img8907o.jpg biedna, ona taka grzeczna na prezęty czeka a tu nie ma świętego Mikołaja :-(:evil_lol: Quote
dagg Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 http://img52.imageshack.us/img52/5073/img8907o.jpg cuuuudne! :loveu::loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 No może jakieś pół godzinki się znajdzie :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ginny jest prze boska :loveu: i taka wszech uzdolniona. Nioe wiem czy mówiłam już kiedyś ale uwielbiam oglądać twe fotki. A porównanie zmiany od roku naj naj :razz: Quote
Illusion Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Dzięki za miłe słowa dotyczące Giny i fotek ;). Zdjęcia może będą jutro, wybieramy się na spacer do lasu :). Quote
borysova Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Illusion']Dzięki za miłe słowa dotyczące Giny i fotek ;). Zdjęcia może będą jutro, wybieramy się na spacer do lasu :).[/QUOTE] Świetnie, no to czekamy :D Quote
Illusion Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Niestety mój plan z wypadek do lasu nie wypalił :angryy:. Ale mam taką Ginę Quote
evel Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Czekaj, czekaj... czy ona jest... w pralce? :roflt: Quote
Illusion Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 evel napisał(a):Czekaj, czekaj... czy ona jest... w pralce? :roflt: Tak :diabloti:. Quote
evel Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Aha... :handy: Dzwonię do TOZu :diabloti: A tak serio - nie bała się tam wleźć? Zuz by pewnie ryja rozdarł, bo DZIWNIE tam w środku jest :lol: Już nie mówiąc o tym, że zostawiłaby tam z pół kilo swoich włosów :shake: Quote
Illusion Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Pranie mózgu :evil_lol:. Kiedy pokazywałam jej samą ręką, żeby weszła do środka to miała wątpliwości, tylko kładła przednie łapy i zaglądała do środka, ale jak do akcji wkroczyła piłeczka to od razu cała się tam zapakowała i czekała na dalsze instrukcje :). Quote
gops Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 też kiedyś wpadłam na pomysł żeby pies wszedł do pralki , nie dla zdjęć tak po prostu :lol: ale się nie zmieściła :lol: mimo szczerych chęci nie weszła tam bo za mała pralka jest , za to ostatnio władowała sie do wersalki do środka bo akurat składałam , położyła się tam i wcale nie chciała wyjść nie wiem czym sie kierowała ;) zdjęcia w pralce bardzo fajne :loveu: Quote
motyleqq Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 gops napisał(a):też kiedyś wpadłam na pomysł żeby pies wszedł do pralki , nie dla zdjęć tak po prostu :lol: ale się nie zmieściła :lol: mimo szczerych chęci nie weszła tam bo za mała pralka jest , za to ostatnio władowała sie do wersalki do środka bo akurat składałam , położyła się tam i wcale nie chciała wyjść nie wiem czym sie kierowała ;) zdjęcia w pralce bardzo fajne :loveu: kiedyś dawno temu ;) jak mieszkałam z rodzicami i miałam składane łóżko, to nasza kotka wchodziła do niego zawsze jak miałam je pościelić, bo w ten sposób dostawała swoje ukochane kiełbaski :diabloti: musiałam jej pokazać że mam i czekam z nimi i ona wtedy wychodziła :evil_lol: Quote
Recommended Posts