Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mi się wydaje, że to żadna różnica, wysiadając przy "Metro PM" trzeba przejść przez pasy, a przy Bibliotece przez kładkę, to na jedno wychodzi. Ja nie mieszkam w Wawie, więc serio dużej różnicy mi to nie robi.
Która godzina najbardziej Wam odpowiada? ;)

Posted

wiska napisał(a):
haha spoko :D jestem ciekawa jakiej jest wielkosci w porownaniu z ilka ... :) czekam na wiecej zdjec

Wpadaj na jakieś zawody do Wawy to zrobimy porównanie :).

motyleqq napisał(a):
a można liczyć na ładne zdjęcia podczas skakania?:cool3:

Jeśli masz na myśli fotki Etny na tym warszawskim spacerze to raczej się nie uda, nie pasuje mi ta godzina, a przecież wszyscy nie będą dostosowywać się do mnie. Ale możemy umówić się jakąś mniejszą grupką w innym terminie :).

Zuzia&Snoopy napisał(a):
A ja to mam wtedy sesję :P

Jeden malutki weekendzik, nic? :( Nawet nie weekend tylko sobota albo niedziela :cool3:.

Posted

[quote name='Illusion']Dzięki za miłe słowa dotyczące Giny i fotek ;).
Zdjęcia może będą jutro, wybieramy się na spacer do lasu :).[/QUOTE]

Świetnie, no to czekamy :D

Posted

Aha... :handy: Dzwonię do TOZu :diabloti:

A tak serio - nie bała się tam wleźć? Zuz by pewnie ryja rozdarł, bo DZIWNIE tam w środku jest :lol: Już nie mówiąc o tym, że zostawiłaby tam z pół kilo swoich włosów :shake:

Posted

Pranie mózgu :evil_lol:.

Kiedy pokazywałam jej samą ręką, żeby weszła do środka to miała wątpliwości, tylko kładła przednie łapy i zaglądała do środka, ale jak do akcji wkroczyła piłeczka to od razu cała się tam zapakowała i czekała na dalsze instrukcje :).

Posted

też kiedyś wpadłam na pomysł żeby pies wszedł do pralki , nie dla zdjęć tak po prostu :lol: ale się nie zmieściła :lol: mimo szczerych chęci nie weszła tam bo za mała pralka jest , za to ostatnio władowała sie do wersalki do środka bo akurat składałam , położyła się tam i wcale nie chciała wyjść nie wiem czym sie kierowała ;)
zdjęcia w pralce bardzo fajne :loveu:

Posted

gops napisał(a):
też kiedyś wpadłam na pomysł żeby pies wszedł do pralki , nie dla zdjęć tak po prostu :lol: ale się nie zmieściła :lol: mimo szczerych chęci nie weszła tam bo za mała pralka jest , za to ostatnio władowała sie do wersalki do środka bo akurat składałam , położyła się tam i wcale nie chciała wyjść nie wiem czym sie kierowała ;)
zdjęcia w pralce bardzo fajne :loveu:

kiedyś dawno temu ;) jak mieszkałam z rodzicami i miałam składane łóżko, to nasza kotka wchodziła do niego zawsze jak miałam je pościelić, bo w ten sposób dostawała swoje ukochane kiełbaski :diabloti: musiałam jej pokazać że mam i czekam z nimi i ona wtedy wychodziła :evil_lol: