Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No proszę to mamy nowych czempionów ;p jak dla mnie to jest idealne, ja jestem laik 100% ;)
A zdjęcie pychola... mm cudo! Pięęknie dobrane kolory, to spojrzenie, idealna kompozycja :)

Posted

Uśmiechnięta i skupiona ;) wystarcza wam taki trening żeby psa na resztę dnia mieć z głowy i tylko spokojne spacerki czy coś jeszcze musicie robić potem? ;)

Posted

Illusion napisał(a):
Tak, ten nowy jest mega fantastyczny :multi:.

No to się nie myliłam, bo nawet jakoś zdjęcia lepiej wychodzą na tym terenie.
Nam też by się przydało coś większego, ale na razie to tylko marzenia:roll:

Posted

Soko napisał(a):
Uśmiechnięta i skupiona ;) wystarcza wam taki trening żeby psa na resztę dnia mieć z głowy i tylko spokojne spacerki czy coś jeszcze musicie robić potem? ;)

Gin od maleńkości szybko regeneruje siły i o ile kiedyś było to dość uporczywe, tak teraz nie sprawia to aż takiego kłopotu. Jak wracamy to ma odlot i na ogół w domu znów jest gotowa do "czegoś robienia", ale nie dążę do tego, żeby ją zajechać :lol:.

Tosia pod tym względem zawsze była bezproblemowa, bo nigdy jakoś specjalnie nie dopraszała się zajęcia (w sensie jakieś pracy z człowiekiem), z Gin robię różne rzeczy od szczeniaka i myślę, że miało to na nią bardzo duży wpływ.

I jeszcze kilka by Justyna

Posted

Jaga. napisał(a):
czempion kanapowy :loveu: fajne ma dziury w futrze :diabloti:
super trening :) mała nieźle zasuwa

Dziury w futrze to taki mój artystyczny zamysł :siara: :evil_lol:.
Gin daje radę, gorzej ze mną, podobno strasznie wolna jestem :placz:.

ladySwallow napisał(a):
Wow, śliczna Gin! A jaka latająca :lol: Zaczęłam lubić pudle, odkąd miałam jednego u siebie na tymczasie :loveu:

Ja miałam podobnie, tzn. wiedziałam, że pudle w sumie są fajne, ale nigdy nie myślałam o pudlu jako o swoim potencjalnym psie, a odkąd mam "prawie pudla", to moje zdanie o tej rasie mocno się zmieniło - pozytywnie :).

Posted

Unbelievable napisał(a):
znam ten ból, wysyłanie sprzymierzeńcem twym :diabloti:

Nad wysyłaniem będziemy na pewno pracować :).

Jaga. napisał(a):
artystyczny zamysł bardzo bardzo fajny :diabloti:
ja jestem od dzieciństwa zakochana w pudlach, taka średnia morela to by było to :loveu:

Czekoladowa/morelowa miniatura to by było to :cool3:.

Posted

Illusion napisał(a):
A jak! :diabloti:

Dokładnie!:diabloti:

Ja też już sama obcinam Dolly. Ostatnim razem fryzjer ściął małą na łyso. Teraz odrosła i wygląda już w miarę ok. :)

Ginny jest super i ma rewelacyjny kolor! Ale gdzie Tosia?:diabloti: Można prosić o jej fotki?

Posted

Miałam zebrać się w sobie i zabrać aparat na jakiś spacer, ale plany pokrzyżowało mi choróbsko Gingers. Od poniedziałku Młoda ma biegunkę, wczoraj była na zastrzykach i miała szytą łapkę, bo wieczorem sobie rozwaliła :shake:.

Posted

Nie bardzo :shake:. Miała badany kał, ale nie wykryto w nim pasożytów, więc to wykluczają. Podejrzewają, że coś musiała zjeść (nic co jej zdaniem jest zjadliwe nie umknie jej uwadze :roll:), co podrażniło jej jelita.
Dzisiaj byłyśmy na kolejnych zastrzykach, zmianie opatrunku i tak jeszcze przez ok. 4 dni.