chi23 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Twoje zdjęcia mają super klimat ale.. Jest ich za mało:evil_lol: Quote
dagg Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/Zawody110911/IMG_6779.jpg to jest najlepsze zdjęcie, jakie widziałam na dogo!! :crazyeye: (tylko trochę za wysoki poziom zielonego, jej sierść przybrała zielony odcień ;) ) Poza tym podoba mi się jej fryzurka :loveu: Quote
Illusion Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='chi23']Twoje zdjęcia mają super klimat ale.. Jest ich za mało:evil_lol: Więcej jest w linku pod fotkami ;). [quote name='daguerrotype']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/Zawody110911/IMG_6779.jpg to jest najlepsze zdjęcie, jakie widziałam na dogo!! :crazyeye: (tylko trochę za wysoki poziom zielonego, jej sierść przybrała zielony odcień ;) ) Poza tym podoba mi się jej fryzurka :loveu: E tam, bez przesady :oops:. Faktycznie Gin wyszła troszkę zielono, ale ja bym tutaj bardziej podejrzewała jej wszechkosmiczne geny :evil_lol:. Fryzurka właściwie dopiero rośnie, mam ambitny plan maksymalnie ją zapuścić :). Barfowanko Quote
Kashdog Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/Zawody110911/IMG_6779.jpg Strasznie mi się to zdjęcie podoba! A kiedy w końcu będzie debiucik z Tosią na zawodach :cool3:? Quote
Illusion Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Kashdog']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/Zawody110911/IMG_6779.jpg Strasznie mi się to zdjęcie podoba! A kiedy w końcu będzie debiucik z Tosią na zawodach :cool3:? Oj nie wiem, przyznam, że dość czarno to widzę ;). Quote
Illusion Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 W takim razie zapraszamy ponownie :). Dziś po dość długiej przerwie byłam z Gin na treningu agilitowym. Młoda spisała się superowo :). Potem wstawię więcej fotek, a teraz taka Gina w oczekiwaniu na swój autobus. Quote
Cavalierkaa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Illusion'] Potem wstawię więcej fotek, a teraz taka Gina w oczekiwaniu na swój autobus. Ja nie mogę z Twoimi zdjęciami :shake: No są genialne :loveu: :loveu: :loveu: dawaj fotki z treningu ! :mad: :diabloti: Quote
gops Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ale Ginny jest piękna! ile już ma? wiek, kg , wzrost :) ciekawa jestem jaka wyrosła maszynka się spisuję ? Quote
Illusion Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 gops napisał(a):ale Ginny jest piękna! ile już ma? wiek, kg , wzrost :) ciekawa jestem jaka wyrosła maszynka się spisuję ? 14 września skończyła 13 miesięcy :). Jak ostatnio była ważona to ok. 5,5kg, ale jest straaasznie chuda, mam nadzieję, że na barfie przytyje. A wzrostowo to ok. 35cm, może wybiorę się w sobotę na zawody i uda się ją zmierzyć przez sędziego ;). Maszynka jest ok :). Za taką cenę naprawdę fajna. Teraz używam jej tylko do łapek, pyszczka i szyi, resztę zapuszczamy. Quote
gops Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Illusion napisał(a):14 września skończyła 13 miesięcy :). Jak ostatnio była ważona to ok. 5,5kg, ale jest straaasznie chuda, mam nadzieję, że na barfie przytyje. A wzrostowo to ok. 35cm, może wybiorę się w sobotę na zawody i uda się ją zmierzyć przez sędziego ;). Maszynka jest ok :). Za taką cenę naprawdę fajna. Teraz używam jej tylko do łapek, pyszczka i szyi, resztę zapuszczamy. wymiarami to idealny pudel miniaturowy :lol: no na barfie łatwo psa utuczyć. no cena jest bardzo niska tej maszynki a mi już na pudlowego służy 2,5 roku ;) nowy fryz się szykuję? :lol: Quote
Illusion Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='daguerrotype']A jaką masz maszynkę? GTS 888 ;) [quote name='gops']wymiarami to idealny pudel miniaturowy :lol: no na barfie łatwo psa utuczyć. no cena jest bardzo niska tej maszynki a mi już na pudlowego służy 2,5 roku ;) nowy fryz się szykuję? :lol: No ba, że pudel! Working poodle! :cool1: Teraz kto by nie pytał, to zawsze myślą, że pudel, nawet właściciele rasowych pudli. Jak łatwo, to pozostaje mi czekać na efekty, mam nadzieję, że nie potrwa to zbyt długo, idzie zima, to mogłaby sobie tworzyć jakąś warstewkę tłuszczu, cieplej jej chociaż będzie :lol:. Nie, z fryzurami raczej nie będę kombinować, chciałam zapuścić ją tak, żeby było jej po prostu ciepło, ale zastanawiam się czy nie zostawić jej takiej długości, jak ma teraz. Najchętniej poszukałabym jakiś fryzurek, może coś wpadłoby mi w oko, ale jakoś nic nie mogę znaleźć. Quote
dagg Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dzięki, niedługo chyba sama będę musiała nabyć jakąś maszynkę :) Quote
Talucha Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Świetna galeria! A ja dopiero tutaj trafiłam :shake: Zapisuję się jako stały gość :lol: Quote
Lucky. Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 jej, zakochałam się w tych zdjęciach Quote
madziulik_13 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/170911TRENING/IMG_7062.jpg Od razu przypomina mi się zdjęcie z komendy do mnie jak była Gin była mała :lol: Quote
NightQueen Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jak ci kiedyś mówiłam że lepiej by Gin wyglądała w dłuższych kudłach, ale wiesz co, jak teraz ją widzę to stwierdzam że miałaś rację :evil_lol:, znacznie lepiej jej jak jest zgolona :loveu: btw. robisz zdjęcia w RAWach czy JPGach? Quote
Illusion Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='daguerrotype']Dzięki, niedługo chyba sama będę musiała nabyć jakąś maszynkę :) Oby, oby! :) [quote name='Talucha']Świetna galeria! A ja dopiero tutaj trafiłam :shake: Zapisuję się jako stały gość :lol: Witamy! :multi: [quote name='Lucky.']jej, zakochałam się w tych zdjęciach :) [quote name='madziulik_13']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/170911TRENING/IMG_7062.jpg Od razu przypomina mi się zdjęcie z komendy do mnie jak była Gin była mała :lol: Z pewnych rzeczy po prostu się nie wyrasta :evil_lol:. [quote name='deer_1987']a Tosie kiedy pokazesz? Jak będzie okazja do zrobienia jej zdjęć, z resztą była całkiem niedawno :eviltong:. [quote name='NightQueen']Jak ci kiedyś mówiłam że lepiej by Gin wyglądała w dłuższych kudłach, ale wiesz co, jak teraz ją widzę to stwierdzam że miałaś rację :evil_lol:, znacznie lepiej jej jak jest zgolona :loveu: btw. robisz zdjęcia w RAWach czy JPGach? Ej, co Ci w niej teraz nie pasi? :eviltong: Chciałam ją trochę zapuścić, ale nie chcę, żeby sprawiała wrażenie grubej i fajnie by było jakoś to futro uformować :hmmmm:. Od jakiegoś czasu w RAWach ;). Quote
NightQueen Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Illusion napisał(a): Ej, co Ci w niej teraz nie pasi? :eviltong: Chciałam ją trochę zapuścić, ale nie chcę, żeby sprawiała wrażenie grubej i fajnie by było jakoś to futro uformować :hmmmm:. Od jakiegoś czasu w RAWach ;). no właśnie zrobiła się taka miśkowata i straciła tą swoją charcią talię :p A jakbyś spróbowała zgolić nieco krócej ale nie tak jak zwykle sam grzbiet, a nogi zostawić jak są? ona co prawda nie ma pudlowego skrętu włosa, ale próbowałaś pudlówką rozczesać? robi jej się puch czy włos się nie zmienia? Quote
Illusion Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 NightQueen napisał(a):no właśnie zrobiła się taka miśkowata i straciła tą swoją charcią talię :p A jakbyś spróbowała zgolić nieco krócej ale nie tak jak zwykle sam grzbiet, a nogi zostawić jak są? ona co prawda nie ma pudlowego skrętu włosa, ale próbowałaś pudlówką rozczesać? robi jej się puch czy włos się nie zmienia? No właśnie ta jej "miśkowatość" sprawia, że tak mało poważnie wygląda... :lol: A jak strzygę jej pyszczek, to robi jej się taki ryjek (co lubię), ale wtedy mniej proporcjonalnie wygląda, bo tutaj taki niedźwiadek, a tu łysy, drobny pyszczek... Czeszę ją pudlówką, robi jej się puszek, ale dopiero jak się otrzepie po czesaniu, no i dość szybko jej to klapie. Quote
NightQueen Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Illusion napisał(a):No właśnie ta jej "miśkowatość" sprawia, że tak mało poważnie wygląda... :lol: A jak strzygę jej pyszczek, to robi jej się taki ryjek (co lubię), ale wtedy mniej proporcjonalnie wygląda, bo tutaj taki niedźwiadek, a tu łysy, drobny pyszczek... Czeszę ją pudlówką, robi jej się puszek, ale dopiero jak się otrzepie po czesaniu, no i dość szybko jej to klapie. noo będzie to wyglądać nieproporcjonalnie, łysy pyszczek i reszta na miśka, bo to tak jakby dwie fryzury połączone i nie koniecznie pasujące do siebie, trzeba wymyślić coś i połączyć to w jedność. A jakbyś jej zgoliła szyję? w taki trójkącik? może by wtedy "lżej" wyglądała szkoda, bo pewnie fajnie wygląda z puchem Quote
Illusion Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='NightQueen']noo będzie to wyglądać nieproporcjonalnie, łysy pyszczek i reszta na miśka, bo to tak jakby dwie fryzury połączone i nie koniecznie pasujące do siebie, trzeba wymyślić coś i połączyć to w jedność. A jakbyś jej zgoliła szyję? w taki trójkącik? może by wtedy "lżej" wyglądała szkoda, bo pewnie fajnie wygląda z puchem Miała już tak kiedyś, tutaj ok. 4 miesiące W sensie coś takiego, jak u pudla po prawej? http://www.poodle-pictures.com/images/poodle-clips-chocolate-and-apricot-poodles.jpg Zawsze ma tak robioną szyję, ale to daje taki efekt jak mówisz tylko z przodu, jak pies stoi bokiem to i tego nie widać i szyja i tak wychodzi grubsza. Quote
Recommended Posts